Abu Dhabi Mall

   Jeg er så fornøyd med shoppingen jeg gjorde i går. Veske, Iphonemappe, Ipad mappe og treningsklær fra 2XU som alt er svettet ut. Og ja, de er for hva de står for. Superfornøyd. 


     Du vet det der med å stå opp på den rette halvtimen? Eller det å finne den tidsonen som passer den naturlige klokka di best? Jeg har helt klart funnet min. Og den er tydeligvis her, ved midten av ekvator. Jeg er trøtt om når det er natt og helt uthvilt når sola står opp. Jeg er stappfull av energi både fra treningen, den solmodne frukten og sola her. Og det er så godt. Jeg har så mye å gi liksom...
    Og her er et lite bildedryss fra dagen, som har vært lik slik en feriedag skal være:

Klar for stranden. Så lenge man er innenfor hotellets område, så kan man kle seg "norskt" om jeg kan kalle det det. Kunne ikke gått slik på gaten liksom. Så man må tenke gjennom bittelitt hva man kler seg i til enhver tid. Dette var hvertfall noe jeg lurte fælt på når jeg skulle pakke kofferten. Var jo litt redd for at jeg måtte dekke meg til, til enhver tid, noe som ikke er noe ønskelig når vi nordmenn er i varmere strøk. Det er jo bare så digg å kunne gå utendørs med shorts og topp;)
Lunsj-time....

Vi spiste lunsj på en kinesisk restaurante i dag, for dere ser vel bestikket...:P

Alt var fantastisk helt til jeg prøvesmakte denne orange sausen (den nærmeste) -den var rett og slett så sterk at jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Svetten begynte å piple frem i ansiktet og vina mi ble helt smakløs etterpå. Guud, hvor ekkelt.... Kan ikke fatte og begripe at noe menneske klarer å spise noe så strekt.


Treningsøkta i dag ble litt sen, så vi bestemte oss likegodt for å spise noe på rommet bare. Så her sitter vi da midt på natta, og får servert full middag på spisestuebord for to på rommet. Kan lett venne meg til dette, du;)-Karina

Sommerlig shopping

    Hei på du;) Her er vi netopp kommet hjem med posene fulle av sommerklær. Litt rart å måtte gå innerst i butikkene for å finne det vi skal ha. Bikini og shorts er ikke akkurat det som ligger på første hylle nå på denne tiden av året.
    Koffertene er tatt frem og prøving av sommerkjoler og bikiner har preget den siste timen. Så utrolig gøy. Splitter ny koffert med nesten bare nytt innhold. I dag er det fire dager til avreise. Til De Arabiske Emirater. *sommer-fugler-i-magen-Karina

New in: Moon boots

Hei dere;)
     Skituren endte på Skarvannet i går. Været var helt fantastisk. Ikke et eneste vindpust. Vi kan ikke skryte på oss "mila", men en smakebit på fjelllufta og ski på bena-følelse ble det.
   Shoppingen i oppdal sentrum ble også suksess. Vi fikk handlet inn en del julegaver og kom enda lengre i planleggingen for de julegavene vi har igjen. Et par hvite MoonBoots ble mine, og jeg er så fornøyd. De er jo ikke kjent for å være søte og nette disse skoene, men det var netopp det som gjør det litt kule. Det ser faktisk ut som månesko.
 
-Karina

Jaa, ny mobil. Iphone 5s,gold, 32GB

…så nå skal alle mine nære og kjære få svar på tekstmeldinger igjen. 

Snilleste mammaen min, jeg sier det igjen: hva skulle jeg gjort uten deg?;) 
Så nå blir det å se toppen av bakhodet mitt en stund fremover. 
"is this that woman you want too se looking in her phone for the rest of your life?" (let alltid av den kommentaren. Den er jo så sann)
Tiden flyr jo når man skal begynne å laste ned apper, og logge inn på nytt osv..
-Karina

Love this pair of shoe

 Var en tur innom kjøpesenteret i dag og disse skoene ble mine. Jeg syns de var så kule. Må inrømme at jeg har siklet etter de en god stund nå. Og har vært så flink at jeg har faktisk gått forbi de to ganger og prøvd de en gang før jeg kjøpte de. Unnskyldningen jeg brukte for å kjøpe meg enda et par høyhælte sko var at jeg trengte nye vintersko "ser du ikke de grove sporene de har, perfekt til glatte dager" Disse er faktisk kjempe kule sammen med jeans. Og tror de kommer til å bli mye brukt i vintermåndene fremover. Den blanke messingdetaljen går igjen i både vekse og belte *melike