"shine bright like..." -yourself;P



Jeg har så smått begynt å tenke på årets jul. Pynting, feiring, antrekk mat osv. Jeg har bestemt meg for at jeg skal pynte den fineste julestua til meg og min kjære. Og for at det skal bli gjennomført og bra, kreves det tidlig planlegging og det og ha fått inn nok inspirasjon til å vurdere hvilken stil man vil kjøre på med. I år så har jeg bestemt meg for å kjøre en klassisk og elegant stil. Og fargene skal matche stua slik den er. Derfor ser jeg for meg hvite engler, stilrene dekorasjoner osv. Ikke de typiske røde nissene og et tre fullt av hjemmelaget julepynt i alle farger.
No offence - jeg skjønner at de som har småbarn vil/ *ehm* må henge på de selvlagede julekulene som kommer fra skolene og barnehagene. Selv om dere kanskje ikke synes de passer helt inn. Men det er vel en del av sjarmen når man har kids. Og det betyr jo så utrolig mye for de små å få henge på sin egen pynt på treet.
Nå som vi har eget hus, og skal ta frem julepynten år etter år, ser jeg for meg å kjøpe litt eksklusiv julepynt, som ligger i fine esker èn og èn. Der man kan sette sammen dekorasjonene selv. Ikke de ferdiggjorte juleeskene man får kjøpt på Europris og Nille. Det er litt skummelt å skrive slike innlegg, da jeg føler at jeg tråkker ned på de som faktisk kjøper de feridigpakkene fra Nille. Men jeg mener ikke noe frekt med det, jeg bare sier hva jeg syns er fint, og hva jeg foretrekker å gjøre i år.  Og jeg skjønner jo at ikke alle gidder å legge så mye tid og penger i julepyntingen, og da er jo slike butikker geniale.
Jeg tar imot med stor takk anbefalinger om nettbutikker og andre butikker som selger denne typen julepynt;)
Når det kommer til selve juleaften- og nyttårsantrekket er disse mine favoritter hittil. Jeg leta meg gjennom www.onlineformals.com og laget et lite collage av de. Som du ser er det glitter på høyt nivå. Så nå skal vi sitte som noen diskokuler rundt julebordet igjen;) kjør på. Jo flere, jo bedre. Sitter alle der med glitrende kjoler så vil jo ikke den ène (som har fulgt moten) skille seg slik ut;P hehe...

Fullmåne

Sjekk disse eventyrlystne bildene da;) Og tenkt at sneen har lagt seg på fjelltoppene. Vinteret en rett rundt hjørnet



 nabolaget vårt<3
Sko Eurosko





bukse Hm// jakke Only

 Tydeligvis inspirerte det blå været meg i dag;)
Nå har vi netopp spiste en kjempegod kyllingrett laget av Fredrikken min<3 og nå venter et vennepar på Onkel.
Ha en fin aften;)

Det er viktig å pynte seg for hverandre;)


Selv om man har vært kjærester lenge, er det viktig å ikke miste gnisten, om man kan kalle det det. Og jeg tror at èn ting kan være at man ikke ordner seg for hverandre like mye lengre som man gjorde i starten. Man sklir litt ut, og finstasen kommer bare på når man skal noe spesielt. Det er lett for at man kommer hjem etter dagens jobb og gjøremål og hopper rett inn i kosebuksa. Ikke så veldig sjarmerende i lengden, spør du meg. Jeg sier ikke at man alltid må ta det så høytidelig, men en gang i blandt. Det har jo selvfølgelig sin egen sjarm å bare sitte i kosedressen langt under et teppe foran en god film på tvèn også, og det er vel noe alle vet;)
Men her er kveldens antrekk, selv om vi kun skal være hjemme og spise en bedre middag;)









Og når man bare skal være hjemme, trenger man ikke å tenke så veldig på om kjolen er for drisitg, for kort, eller for mye utringet;) hvor deilig er ikke det!!!

"Not just Saturday or Sunday, any day will be perfect with you"

Fredagen var en interessant dag. Starta dagen ganske tidlig på morgenstund sammen med Nordic Light folkene. Det gikk ut på diktlesning, se rare filmer, og å tenge nakne mennesker aka aktmodeller. Og det verste av alt. Det var ikke kleint engang. Var sikkert noe med stemninga og folkene inne der. Så dro vi til Mellemverftet hvor photoshuttene skulle foregå. Kjente fotografer, kjente mennseker, proffesjonelle, amatører og journalister var samlet der. Og det ble knipset bilder i hytt og gevær. Det var veldig gøy og lærerikt. Fikk mange gode tips både når det gjelder å fotografere selv og det å bli fotografert. Det var i noen sekund der, når jeg ligger i en stor taug-ball og fem seks mennesker henger over meg. Noen med kamera, andre med lys og reflektor der av blant annet Greg Gorman ( verdenskjent fotograf, som visstnok var veldig stort.) at jeg kunne tenkt meg å hadt et kamera selv og tatt et bilde av det JEG så, fra midt standpunkt. Det hadde blitt et kult bilde dèt;) Men ja, folk snakket stadig vekk om hvor stort det var å møte denne mannen face to face. Og hvor mye de som er i denne fotobransjen hadde gjort for å kunne møte han. Jeg hadde vel kanskje følt det litt annerledes jeg òg, om jeg hadde googlet han litt i forkant. For nå når jeg møtte han ble kan jo bare en helt vanlig mann for meg. Han er jo forsåvidt det. En helt vanlig mann altså. Men dere vet jo det der "å-møte-en-kjendis-greia" hehe.. Men hadde jeg vista på forhånd hvor "stor" han egentlig er så tror jeg ikke at jeg har klart å jobbet like bra med han. Faktisk!
Jeg er veldig spent på resultatene av bildene. Gleder meg til jeg får dem tilsendt;) Regner med at reportasjene fra helga kommer på rullende bånd i medier fra i morgen av.
Når dagen var ferdig må jeg si at skrotten nærmest var gjennomfrossen. Taco og besøk ventet. Koselig;)











Lørdag var det først jobbing på frisørsalongen, deretter i Braatthallen for å style koristene til Smøla Janitsar. Jeg fikk desverre ikke tid til å komme dit selv da jeg skulle delta i middagsselskap. Noe som toppet helga. Så utrolig god mat er det lenge siden jeg har smakt. Hva er vel bedre enn godt selskap og god mat på en lørdagskveld?
buksedressen er fra Only og beltet fra Grotten






Forrett; honningmelon m/ parmaskinke og rømmedressing//
Forrett; 2 fiskesuppe//
Hovedrett; kalkunfilèt m/ soppstuing, tranebærsaus, søtpotet og grønnsaker//
Dessert; vaniljeis med bær, kjeks og vaniljesaus


 Og etter inntak av alt dette, pluss drikke var det klart for hjemturen:



 .... i rosa lånte crocks
Våknet i dag til dette været. Nydelig! Og tenk at vi begge hadde fri og anledning til å nyte denne dagen sammen. Vi har gått en tur med Savanna. Kjørt sesongens siste motosykkeltur. Den gikk til Aspøya hvor vi kjøpte oss kaffelatte og oreakake (hvem hadde trodd at det fristet etter en slik matdag som i går, men jo det gikk rett ned i magen, det også) Så dro vi hjem til mamma og pappa og spiste middag, før vi dro å besøkte oldmor, der vi fikk input av standard folkeviten. Som feks hvordan man regner seg frem til når påska er osv. Ja viste dere det? påska kommer på første søndag etter fullmåne etter vårgjevndøgn.
Nå venter film og sofakos. 
(ja, jeg så jo at et langt innlegg ventet på søndag) Håper deres helg har vært fantastsk også;)