New in: Juletre fra PerfectHome 
Da var ventetiden på å få pynte treet over. Midten av desember er ikke så verst det;) Ble så fornøyd. Fikk akkurat det treet jeg hadde sett for meg. Et stort fyldig tre, der pynten har en "rød tråd" Det er kun et tema på treet, og det er glassornament. All pynten er av glass og i hvit eller sølv/ krom farge. Det skinner i stua.
-Karina

PerfectHome-party -gjør ditt hjem vakrere

Å ja, det ble perfekt også. Og det takket være alle dere!
I går kveld gitt det etterlengtede home-partiet av stabelen hjemme hos meg. Jeg fikk jo så mye fint også.  Som jeg sa i går så var jo ikke det meningen. At dere skulle ta med noe liksom. Men tusen takk igjen. Helt overveldet. Gjestene kom med gaver og buketter. Det var rene julekvelden hos meg i går.
Jeg hadde laget pizzahorn, muffinser, sjokoladekuler og mamma kom med kanapeèr. Så vi hadde så mye godt å kose oss med. Shopping ble det også. Og dèt ganske mye.
Her er gjennomgangen av varene begynt
 Se så fullt det er. Det har aldri vært så mye ting plassert rundt om i huset før. Så det ble nesten litt stusselig når alt ble pakket sammen igjen. Noe fikk stå igjen da (a)
Vi brukte et bord midt i rommet som mye av demo-produktene sto på, og resten ble plassert rundt om i stua sammen med resten av min egen pynt. Det var noen ganger at min egen pynt ble spurt om prisen  på også, hehe..


Her er det nissene og englene som er tilsalgs

Kjempefin ramme til å forevige et bilde av dine kjære


Jeg testet ut Møllerens muffinsblanding. Veldig bra;)

 


Denne ble min i kveld;) Jeg bare ble så frista, og den passet jo så fint her i stua, foran det store vinduet. Ser for emg at de gir stemning nå når det er blitt så mørkt ute.

Brett med tilhørende lysestaker og drikkebeholdere

Hvis du ikke hadde anledning til å komme til meg, har du en sjans til, da mamma skal ha party før jul også. Eller du kan kontakte Ellen Bøklepp for bestilling. En super PerfectHome forhandler;)
Tusen takk for en helaften med dere;) Håper dere koste dere like mye som jeg gjorde.
"Masse fint til ditt hus og hjem, og til å pakke inn å gi bort"

"blue-team"

 Ikke nok med at vi bor i et kjempekoselig nabolag, men nå har en av naboene fått seg en prins. Og der fikk jeg en ny anledning til å lage baby-pakke. Det er så koselig. Denne gangen ble det blått. Jeg storkoser meg gjennom hele denne prosessen. <3Først planlegging og inspirasjonsbilder på hva jeg kan kjøpe. <3 deretter selve shoppingrunden (så skuffa om de ikke har det jeg hadde forestilt meg da) <3 så hjem å pakke pent inn, skrive kort og pynte pakken <3 og tilslutt overgi gaven. ( da dunker hjertet litt og tankene kommer: har jeg pynta den for mye? blir de fornøyde? kanskje de alt har det fra før? de kommer til å bytte det? osv... Men som regel kommer et stort smil og et "tusen takk" og da blir jeg så glad


 It`s a ...
Gratulerer så mye til dere begge<3 
Fra karina og Fredrik

"

The last summer night

For å få et siste minne utendørs på kveldstid, valgte vi å ha rekekveld på terrassen en siste gang før høsten kan komme for fullt. Og det var så koselig. Vi satt der med levende lys og fleecetepper med noe innabords og hverandre. Med andre ord, alt som skulle til for å holde varmen. Vi satt å pratet til klokken ble halv to på natta. Utsikten mot havet ble helt svart tilslutt.

 Jeg er så glad for at jeg har èn å dele slike kvelder med<3 Unner alle det samme.

Plattingen på den ene sida av huset

Hei dere... Da vil jeg si meg godt nok ferdig med plattingen til at den kunne fotograferes og gjøres om til et innlegg her. Det som mangler er da skillevegger på begge sidene og sofaen som da står inne i stua enda;S Her har vi gått litt utover standarden. Vi ville forlenge platten istedetfor å ha gress/plen. Platting er litt mere renslig og litt mere vedlikeholdsfritt. Og iom at fellesområdet som vi fire husene disponerer sammen er ei stor plen, så får vi vel nok av gress om vi ønsker det.Var en tur på Biltema i dag, da jeg fant disse søte sementfigurene;)