Happy Valentines day….

  


      Har du lest denne setningen tidligere i dag eller???…. Hehe…Jeg er litt sent ut med å skrive den, det vet jeg. Men dette er første gangen i dag at jeg åpner lokket på macen. Heldigvis har linsa vært åpnet flere ganger i dag, så bilder fra dagen min kan jeg by på.
     Vi som alle andre par rundt om har gjort litt stas på denne dagen. Valentines day er jo dagen hvor man skal gi den man er glad i, og bryr seg om en ekstra oppmerkssomhet. Jeg føler det fort kan bli veldig klisje, men av og til er det litt artig å være litt "klisjè" også….


     ….Til middag valgte vi å spise kyllinfilet med soppstuing, Fredriks spesiale<3 Som nå er blitt min favoritt. Og du!!! om du ikke har prøvd det før så bør du teste ut å marinere kyllingen med provense-marmelade. Det er så godt;)
   ….Og sjekk ut dette dessertfatet. Boller i alle fasonger, og vi like så. En skikkelig kaloribombe for anledningen.
Nå har vi trillet oss i seng. 
God Natt.
-Karina

Happy B-day

     Eeeyy… Da er det helg igjen da. Ukene flyr så fort. I dag blir kjæresten min gammel også, så vi skal  ha en skikkelig kjærestekveld her hjemme, da vi har både skålet og åpnet gaver på forskudd. Så i kveld blir det film og smågodtpose i sofakroken. Jah…*ekte kjærstekos


Jeg og Savannen har funnet frem finstasen for mannen i huset. Som skrevet tidligere: Det er viktig å pynte seg for hverandre.


Vil også med det samme takke for alle de fine kommentarene fra AduDhabi-innleggene.
-Karina

Asiatisk-inspirert aften

    Ja, vi har konventert!!!
Nei da, bare litt inspirert… Både av klesstil og matlaging. Så vi benyttet anledningen i dag til å videreføre våre turopplevelser med familie.
    Til forrett serverte vi salmalaks, soyateryaki-saus, sesamfrø og vårrløk. Til hovedrett Chicken red Curry og en helt ordinær dessert.
    Bilder fra AbuDhabi-turen vår surret å gikk på tv-skjermen, mens araber musikk og asiatisk instrumental spilte i høytalerne. Veldig stemingsfylt må jeg si.
     Er litt gøy når jeg ser på statistikken over kartet her på bloggen, at det faktisk har vært folk lokalisert i Emiratene som har klikket seg inn på siden min.


Er ikke bare jeg som er Inspirert av Østen, fant netopp et nettinnlegg med disse bildene:


Love this style<3

-Karina

En ekstra julaften

Denne julen for vår del ble veldig opphakket og delt om jeg kan si det på den måten. Jeg feiret jo med familien til kjæresten min. Og store deler av min egen familie hadde vakt og har vært på jobb. Så vi bestemte oss like godt for å møtes en gang til i forbindelse med julen. Om vi kaller det julebord, julaften eller nyttårsbord spiller ingen rolle for koselig var det. Retten ble bacalao, da vi er sånn passe lei julemat. Og så gjorde vi en liten vri på gavene. Ikke en til hver, med ''til og fra-lappe'' på, men mange smågaver som passe alle, som det skulle spilles om. Storsuksess ble det rundt bordet;) 


Gaven som ingen ende ville ta... Da den attpåtil skulle åpnes med to gafler!!! *som vi flira*

Denne store pakken med sikkert ti forskjellige innpakningspapir, inneholdt 'idiot-kunnskap', -alt man ikke lærer på skolen. Åja .. Det ble fliring det og;)