Energiboost on Mondays

     Hei og hopp. I Kristiansund skinner sola. Og vi har fri. Og fri på en mandag betyr så mye mere enn avslapping. Her er planene klare, og vi har ei lang liste å komme gjennom før dagens slutt. Blandt annet fjelltur og trening. Og da trenger man drivstoff. Og ingen ting gir mere og langvarig energi enn havregrøt og smoothie.

Havregrøt: Kok opp vann og havregryn og tilsett ei ss med kesam på slutten.  Og i dag toppet jeg den med cocosasukker, kanel, bringebær og eplebiter.

Smoothie: Blåbær, bringebær og jordbær pyttes oppi mikseren sammen med litt eplejuice og vaniljekesam og ei ts økologisk vaniljesukker.

-Karina

Happy Birthday to me...

….hehe… Dette har vært en super dag. Og jeg har fått så mye fint, som blandt annet pulsklokke. En hvit fin pulsklokke fra nike. Kommer et utfyllende innlegg om denne senere, da det kan inspirere flere til å gå til innkjøp av ei slik. Må bare sette meg inn i det selv først. Apper, programmer osv… Det er jo ikke bare å ta på seg noen godt brukte joggesko og begynne løpe lenger. Her skal alt dokumenteres.

    Som sakt har baking og planlegging preget de siste dagene mine. Og det var så verdt det. Kvelden her hjemme ble så vellykket. Takket være de flotte gjestene.

   Har hadt med meg kameraet i hele dag, så har et lite bildedryss å vise dere. Oppskriftsinnlegg på hver enkelt bakverk kommer også senere.

Detaljebilder fra bordet og bakverkene:

Bilder fra Rica Hotell hvor vi spiste lunsj:

Og tilbake til oss igjen hvor vi skulle drikke kaffe og spise kaker:

 Nydelig håroppsett utført av mamman min<3

 Fredrik monterer flaggstangfestet, mens gjestene observerer om det blir bent.. "må jo flagde når kjæresten fyller år" Haha…

 Savanna har også fått på seg finstasen.

    Takker alle dere for at dere var med på å gjøre dagen min superflott. Og håper at dere har kost dere like mye som jeg har gjort.

    Nå ligger jeg og ruller på sofaen stapp mett, og ser egentlig bare frem til å få pulsklokka på hånda. Føler jeg lukter sukker her jeg ligger… haha..

-Karina

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png

Oppskrift: laksemiddag


      Hei og god fredagskveld. Tenkte å presetere husets middag, før jeg finner sofaen for godt her hjemme. Vi har forresten fyret i peisen for første gang. Det gir sånn stemning, og er så koselig.


For denne laksemiddagen  trenger du:
                -laksefilet                                -agurk                        
                -sitronpepper                          -sukrin
                -sitron                                     -eddik
                -rugmel                                   -poteter
                -ekstra virgin oliven olje         -brokkoli
                -creme fresh

Slik gjør du:
              Sett på potetene. De bruker lengst koketid. Skjer opp brokkoli og agurk så det er klart.
              Lag melblandingen, og dypp laksebitene i. Stek de på sterk varme på alle sidene slik at de får en skorpe. Skru så ned varmen på stekeplata og legg laksebitene med skinnsiden ned. Skvis sitron og strø sitronpepper over før du har på lokk og lar de hvile på svak varme.
             På slutten av koketiden til potetene har du oppi brokkolien slik at de får dampet seg.
             Agurksalaten: Fyll ei skål med lunkent vann og bland inn 2 ss sukrin og 1 ss med eddig. Blad godt og ha i de tynnskjærte agurkskivene.
Bon Apetitè. Jeg må nå bare nevne nok en gang at jeg har verdens beste kokk i hus, men denne oppskrifta er såpass simpel at til og med jeg har fått til å følge. Hver gang vi setter oss til bords med en liknende middag så kommer setningen " vi må så gale åpne restaurant en dag, kjære. Du lager maten og jeg server. Hvor genialt hadde ikke det vært" han han ler…
    Og en ting til. Stay tuned på mandag. Da kommer en stor nyhet her på bloggen. Mest sannsynlig;) Ihh jeg er så spent.
-KarinaHelgevasken på søndag vi sjø..Litt i seneste laget kanskje??

God morgen alle slitne, eller freshe sjeler;) Etter litt husrengjøring er det nok en gang frokost-tid, før jeg fyker avgårde og skal være make-up artist til ballettdansere her i byen. Skikkelig gøy å få være med på slike prosjekter syns jeg. Å jobbe litt utenom det vanlige hverdagslie. Så jeg har nok en spennende dag i vente. Gleder meg til å se dagens resultater i form av bilder i kveld.
    Ønsker alle dere en fin søndag også.

Her i huset tar vi helgavasken på søndag ser dere. Tre dager for sent etter min mening, men det ble no bare slik denne uka;P Travelt jobb-par vettu..
   Nytt sengetøy i en nydelig gammel-rosa farge og nypusset lysekrone gjør verket på soverrommet.
Og dere vet jenter og store puter i sengen. Og gjerne mange. Det må bare være noe med det. Òg noe med at gutter IKKE liker det, da de havner på gulvet så snart han har ankommet soverrommet. ;P Men det er fint så lenge det varer;P….


-Karina

Happy sunday

    God formiddag. I går ble det sent, jeg ble spurt om jobb i siste liten. Så for min del ble drinkene i bursdagen blandet med 1 del vann og 1 del vann.. Ja nettopp!! Hehe.. Så var det bare å hoppe i arbeidsklærne og jobbe til 03.00
    Skal man spare så skal man spare. Da takker man ikke nei til å jobbe litt ekstra. Var jo synd å måtte stikke fra bursdagen, men når alle rundt deg drikker så kommer det til et punkt i festen hvor det er umulig å holde 'en samtale, volumet blir skrudd opp og døra på vidt gap. Så da var det jo greit å stikke.
    I dag er det et nytt prosjekt på gang. Ballett-fotografering i kristiansund. Treningsfoto, streetfoto og ballroomfoto osv av ballettdansere.. Blir gøy. Viser dere kanskje noen utkast i kveld. 
      Pastellfarger har vært i handlekurva mi i det siste:-Karina