Dagen før dagen.

…. forberedelser og dårlig tidsperspektiv har preget dagen vår her i dag. Starta dagen etter knappe fire timer søvn i natt, da vi har funnet oss ny serie å se. Hidden Palms. Endelig er vi i seriemodus igjen. Har savnet dette higet etter å ha en serie å se frem til siden vi fulgte med på Dexter. Prøvde oss forsåvidt på Weeds, men kom liksom aldri inn i den.
     Dagen på jobb gikk rimelig raskt. Kunder fra ni til tre. Store og små utfordringer. *melike.
Når jeg kom hjem ventet den tradisjonelle lørdagsgrøten. Fortalte jeg den nærmeste nabo om at vi alltid spiser grøt på lørdager mellom to og tre, kunne den begynne å le. Når jeg fortalte det til Fredrik som er vokst opp nesten hundre mil lengre nord, kom det "åh, det har vi også alltid hadt som tradisjon" så koselig. Man kommer ikke sammen før det er likt;P hehe… så den tradisjonen om jeg kan kalle det det, skal vi fortsette å ha her i hjemmet også.

    Vi begynte å bake kaker og forberede morgendagen. Jo flere kokker, jo mere søl sier no bare jeg. Joda, vi koste oss på kjøkkenet med sjokoladefrosting opp til albuene.
   Så var tiden inne for middag på brygga. Dusj og ordnings på badet. Spiste en nydelig middag og delte en vin. Kom hjem igjen og fortsatte bakingen.
   
      Og i skrivende stund kl 02.00 på natta står vi fortsatt på kjøkkenet og venter på at den siste kaken skal stekes ferdig. Etterpå venter en episode av Hidden Palms igjen. Det er så godt når man har mange baller i luften og kjenner ingen trang til søvn.
Vi skrives i morgen, men visning av mange fine bilder av fine folk og dekorasjoner
     -Karina

Tenk om vi får ti grader og mere frem til sommerern!!!

     Titter bare innom for å ønske dere en fin kveld og en god natt. I morgen er det fredag og helg. Håper bare dette fine vårværet holder seg til søndag. Jeg har nemlig pyntet stua i vårfargene rosa og lysegrønn til vi skal ha gjester, og da er det kjedelig om det skal regne store trollkjerringer. Gradstokken har jo vist ti grader de siste dagene. Skal ikke klage da.
-Karina

Krom og glass erlik pusse-seg-i-hjel...

      God kveld dere. Da er onsdagen straks ferdig også gitt. Tiden flyr. Hørt det før eller? hehe.. Typen jobber sent, og jeg bruker tiden på å gjøre litt husarbeid. Der er vi faktisk ganske flinke. Vi gjør husarbeid hver for oss, mens den ene er alene hjemme og den andre er på jobb. Å slik for vi mye bedre tid til å være sammen når begge har fri samtidig. *melike
   Så i ettermiddag har jeg vasket alt som er blankt her hjemme. Å nei, det er ikke snakk om èn vase. Vi har SÅ mye i krom. Alt fra bordføtter og kjøkkenhåndtak til vaser og dusjnisje. Og det som ikke er av krom er glass. So here I go….;) men det er jo så gøy når det er nypusset. Det skinner overalt.
    Og i disse tørketider som har vært, kan du bare tenke deg hvordan alle vinduene så ut. Men nå er de endelig gjennomsiktige igjen. Gjenstår bare å se resultatet i dagslys i morgen… hehe…
        Jeg har også fått kjøpt til en av disse praktiske koppene, så nå har vi en hver og Fredrik kan få tilbake gaven sin. Det var jo som sakt jeg som stakk av med denne etter at han hadde pakket den ut.

-Karina

Prosjekt: serviettbretting, bursdag


-preparing party-

I dag har jeg fått kjøpt inn det første på handlelista til bursdagen min. Rosa servietter. Har kommet langt da! Hehe.. Venter bare på at det skal nærme seg litt til så jeg kan få begynne å bake. Det er jo nå jeg har god tid til å dekorere muffins og kaker osv. Ikke dagen før liksom. Det er så synd at slikt bakverk ikke holder seg, det må gjøres samme dag. Men men. Jeg må være strukturert og effektiv så blir det nok bra til gjestene kommer. 


-spring is nature way of saying: lets party-

..så trist, men likevel så fint: Et minne fra oldemor

    Hei dere. Nå er jeg netopp kommet hjem fra leilighetet der hvor oldemor bodde. Det var rart å være inne der igjen. Uten henne liksom. Det var jo henne vi så da vi kom inn i stua, mens nå er det bare pappekser og vaskebøtter å se.
   Jeg fikk med meg den fineste engelen hennes hjem. Et flott minne fra oldemor å ha her hjemme i stua. Denne engelen skal ha fast plass ved peisen hver eneste jul. Stor og hvit med sølvglitter<3
   Har så lyst å vise henne hvor fin engelen hennes ble hjemme hos oss. Og jeg vil at hun skal vite at det er jeg som skal passe på den for henne nå…..

Oldemor var jo som alle andre eldre. Samlere på alt. Og spesielt når det kommer til avisutklipp fra barn, barnebarn og oldebarn. Så her hadde vi det koselig med å sitte bla igjennom høydepunktene som har vært. Fant til og med bilde av meg selv på 1 års dagen min.

*Klumpen 
Noe fra da jeg turnet, og mye fra det vi har oppnådd på frisørsalongen. Husker hvor stolt hun var da vi viste henne pokalene som vi hadde vunnet.


Det ble en følelsesladd kveld. Mange fine minner kom opp i dagen igjen. Det kan være trist her og nå, men aldri i livet om jeg ville vært foruten dem. Det er i minnene våre, man lever evig.
-Karina