Happy Birthday to me...

….hehe… Dette har vært en super dag. Og jeg har fått så mye fint, som blandt annet pulsklokke. En hvit fin pulsklokke fra nike. Kommer et utfyllende innlegg om denne senere, da det kan inspirere flere til å gå til innkjøp av ei slik. Må bare sette meg inn i det selv først. Apper, programmer osv… Det er jo ikke bare å ta på seg noen godt brukte joggesko og begynne løpe lenger. Her skal alt dokumenteres.

    Som sakt har baking og planlegging preget de siste dagene mine. Og det var så verdt det. Kvelden her hjemme ble så vellykket. Takket være de flotte gjestene.

   Har hadt med meg kameraet i hele dag, så har et lite bildedryss å vise dere. Oppskriftsinnlegg på hver enkelt bakverk kommer også senere.

Detaljebilder fra bordet og bakverkene:

Bilder fra Rica Hotell hvor vi spiste lunsj:

Og tilbake til oss igjen hvor vi skulle drikke kaffe og spise kaker:

 Nydelig håroppsett utført av mamman min<3

 Fredrik monterer flaggstangfestet, mens gjestene observerer om det blir bent.. "må jo flagde når kjæresten fyller år" Haha…

 Savanna har også fått på seg finstasen.

    Takker alle dere for at dere var med på å gjøre dagen min superflott. Og håper at dere har kost dere like mye som jeg har gjort.

    Nå ligger jeg og ruller på sofaen stapp mett, og ser egentlig bare frem til å få pulsklokka på hånda. Føler jeg lukter sukker her jeg ligger… haha..

-Karina

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png

Prosjekt Ballett: dagens resultater

    Som dere vet er ballett en veldig stor og anerkjent sport i storbyer som bla NY. Det kryr av ballettdansere på vei til og fral trening, rundt om på busstopp og togstasjoner. Fotografer har sniktatt bilder av disse danserne som er på farta. Og dette er blitt en slags mote, street-fashion, kunstverk, Og det er jo så kult. Helt tilfeldige bilder av ballettdansere som så vidt har begynt å varme opp til dagens treningsøkt i hverdagslige storbyomgivelser. Og enda kulere blir bildene i svart hvitt. Gud vet hvor mange plakater det finnes av netopp denne typen bilder. Ikke rart er det!
    Og det er netopp det vi skal få frem her i dette prosjektet. Ballettdansere i hverdagsbildet. For Kristiansund kan faktisk sammenlignes litt med slike storbyer, bare i en miniatyr så klart. For dansemiljøet her er stort. Mange unge jenter bruker timesvis i uken på trening og forestillinger. Og det er jo så gøy å kunne få det svart på hvitt;P
                    
Modellene er fra ballettsenteret, jeg har stått for make-up og fotografen er selveste Odd I Teige.
Men får å få til et såpass stort prosjekt er det såklart flere innvolverte.
-Karina

Prosjekt: ballett-fotografering


 


Vi dro først på frisørsalongen får å fiske hår og make-up.

 Deretter dro vi i Sangens hus, hvor balett danserne trener. Mamma, husker du da du var med meg på trening her, når jeg bare var to tre år gammel. Det var skikkelig rart å gå i de gangene der igjen. Og vet dere hva?! jeg kom på at jeg har tatt vare på ballett-bagen min. Så den måtte jeg finne frem når jeg kom hjem igjen..
 Herregud så artig, og så smått. Mammas lille drøm om at pia si skulle bli en ballettdanser. Rund som jeg var når jeg var liten, så ble jeg desverre ikke det:S hehe...

Over til fotograferingen i dag:

Dette bildet sier jo vondt i tærne bare du ser på det… Huff...

-Karina

Stjel stilen: makeup-tips

Georgia May Jagger


Metallisk tvist:
Bruk en metallisk kremskygge på dagtid for å skape en større kontrast til øyenfargen din. Svart volum-mascara rammer inn øynene.


50 talls:
Gjør retro looken komplett ved å matche leppestift og neglelakk i samme rødtone. Lipgloss over leppestiften gjør helheten friskere

Pink Punk:
Lag en femini vri på punktrenden ved å kombinere svart og rosa. Ram inn øynene med svart kajal fo å få den harde, rocka looken

Twiggy look:
Skap en 60-talls look ted å tegne ekstra vipper med en eyeliner under de nederste vippene. Hvit kajal på våtlinjen gjør at øynene ser større ut.

      Her i heimen har vi tatt en "nesten-lørdagskveld" som varer i noen timer til, før jeg skal på jobb. Weehey;P hehe… Men til dere andre som kanskje skal ut på livet, kan jo ta noen tips ovenifra. Alt hva make-up kan gjøre.
-Karina