Pakking og planlegging

IMG_8537.JPG

klar for sydenferie

sol og bading venter

Selv bare med en uke borte er den en del som må tilrettelegges og ikke minst pakkes. Jeg har skrevet en liste på notater på telefonen som jeg har gått gjennom og oppdatert etter hvert som jeg har kommet på ting som må med, helt siden turen ble bestilt for når det ble på tide å pakke koffertene er det greit å ha en liste å følge.

pakking til sydenturen

Og nå, i kveld, kunne jeg endelig hente opp koffertene og begynne på pakkingen. Det er jo en fryd å planlegge antrekk og pakke de fine sommerkjolene til lille E. Hun har så mye fint.

flatlays, babygirl clothes, sommerkjole, miniature
flatlays, babyoutfit, babygirl, sandaler fra Kivat

Det skal bli så godt for  henne å kunne leke utendørs med kun en lett sommerkjole. Her hjemme på denne årstiden må hun jo ha på så mye klær at det går utover bevegeligheten. Det er jo bare såvidt hun klarer å gå fremover der hun vagger fra side til side i tykke vinderdresser og votter tredd opp til albuene.

IMG_8552.JPG
klistremerker for å sysselsette den minste på flyet.
IMG_8550.JPG

Til flyturen har jeg pakket hennes egen ransel med litt nye klistremerker, fargeblyanter (som settes på fingrene, gøy) og en klistremerkebok. Dette vil hun nok trøye seg godt med. Håper jeg! Og så krysser jeg fingrene for at flysetet ikke ser ut som et kunstverk etter landing.  

barnemøbler. Spisebord og krakker. Stol fra Nofred Mouse. Sandaler Kivat, hånduk Gant
kosekanin og mykt teppe i dusrosa
babygirl outfit, ballerina skjørt
assesories for ei lita jente. Hårpynt og sløyfer setter prikken over ièn til ethvert antrekk
Casual kjole fra Gant til pike. Sandaler fra Kivat
Sommersett fra newbie. Babyoutfit
IMG_8545.JPG
pakking og tilrettelegging for sydenturen.
IMG_8568.PNG
Uv drakt med solfaktor 50
IMG_8562.JPG
pakking til sydenturen. Ferieklar

Pink dots

Hei og god mandag. Jeg sitter egentlig kun å tenker på at om en uke sitter vi på flyet på vei til sol og varme. Det skal bli så godt. Men det er fortsatt en uke til, og jeg må straks rette fokus over på jobb. Det sorte gullet må ned først. 

IMG_8262.JPG

Mormor har vært på shopping og kom over disse søte tingene til lille E. Hun kom innom oss før barnehage og jobb og kledde henne opp. Allerede nå er det blitt så gøy å gi henne ting, for hun viser sånn glede. Vi ser at hun åpner posen i spenning og  viser oss andre stolt det hun har fått.  Det var en stk pyntet jente som dro i barnehagen. 

IMG_8266.JPG
IMG_8268.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_8270.JPG

Ønsker deg en fin mandag🌸

Frokost på minibord

IMG_8296.JPG

Som nevnt tidligere så venter vi fortsatt på det nye spisebordet vårt. I dag tidlig bestemte jeg meg for å bære inn lille E sitt minibord inn til stua og vi dekte på til frokost der siden det bare var oss to til frokost i dag. Vi hadde sikkert fått plass om vi var alle tre også.

IMG_8298.JPG
IMG_8300.JPG
IMG_8301.JPG

Så koselig🌸 jeg mekket sammen mange av hennes favoritter og skjærte alt opp i hennes størrelse. Vi satt der å spiste og koste oss med maten lenge. En skikkelig koselig start på dagen.  

Senere i dag venter turning og deretter bestemor sin feiring av runddag. -hele 70 år blir hun og fortsatt sprek som en ungdom🙌🏻 

IMG_8297.JPG

Ha en fin søndag 🌸

Min andre morsdag

IMG_8168.JPG

Dette innlegget skulle jeg skrive i går kveld etter at lille hadde lakt seg men da var jeg så utslitt selv, at jeg gikk bare å la meg etter at pizzaen var inntatt. Men herregud så heldig jeg er som faktisk får føle på denne slitenheten  av og til for å ha et barn, for det er så verdt det.

IMG_8167.JPG
IMG_8166.JPG

Dagen min startet med en at en fint pyntet lille E og og Fredrik kom opp på soverommet med blomster og gaver. Jeg fikk sove helt til 08.00 i i går. Vi spiste frokost sammen og Fredrik måtte dra på jobb. Jeg og lille E gikk opp til mamma og pappa og spiste enda en frokost og overleverte gaven som jeg hadde ordnet til min mamma. Vi trillet tur sammen videre til bestemor og bestefar, slik at mamma fikk overrekke bestemor en liten hilsen. Der spiste vi kaker og drakk litt kaffe før ferden til meg og lille E gikk til Braatthallen for å turne.

IMG_8165.JPG
IMG_8164.JPG

 -når noen strek på et kort tegnet av en liten barnehånd, mitt eget barn, betyr så mye❤️

IMG_8163.JPG

Middagen spiste vi hjemme hos mamma og pappa. En skikkelig kosedag der vi fikk vært sammen alle mann, sett bort i fra at Fredrik var på jobb.

IMG_8162.JPG
IMG_8161.JPG

I dag er det en ny uke, og rutiner må på plass igjen. Mine prioriteringer er et sunt kosthold og nok søvn. Det er alfa omega for å klare å gjennomføre med et smil om munnen, og det må jeg få til.

Ha en fin uke🌸

Søndag er turndag

IMG_7361.JPG

Lille E var så heldig å få klubbdrakta til jul, og det er kjempestas (spesielt for mor) å ta på denne på søndagene før vi drar i Braatthallen for å være med på «foreldre og barn turn» For litt over et år tilbake trengte foreningen ny lagdrakt. Min bestevenninde som også er fadder til lille E, jobber i turnforeningen, og skulle da bestille ny lagdrakt. Jeg hadde fri en dag fra jobb å dro å besøkte henne da hun holdt på med dette. Vi fant en nettside hvor vi kunne bestille treningsklær fra og også designe egne drakter. Jeg var i himmelen et par timer der jeg drev å skisserte forslag til ny lagdrakt. Jeg hadde selvsakt noen kritierier som blandt annet farger. Selv om foreningen skulle ha ny drakt bestemte vi oss for at vi måtte ivareta fargene som Kristiansund turnforening er kjent for; blått, hvitt og gull. Hun sendte inn forslaget mitt og bare en uke etterpå fikk jeg vite at det ble denne med kun noen få endringer. Hvor kult er ikke det?

Jeg fant to snap-bilder jeg tok den dagen som legger med:  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Og jeg skal ærlig innrømme at tårene var ikke langt unna da denne flotte tuendrakten lå under treet i mini størrelse til lille E. 

FullSizeRender.jpg

Det er veldig spesielt å tilbringe litt tid i turnhallen igjen, og ekstra stas å kunne ta med min egen datter dit. Hun skulle bare visst hvor mange timer jeg tilbringte der i mine yngre dager. -hjelp, nå hørtes jeg plutselig veldig gammel ut. Men det føles som om det var i går at jeg sto der piss nervøs før en konkurranse å ventet på at dommerne skulle hilse å jeg kunne begynne på øvelsen min.  Jeg gleder meg til å vise henne bilder fra da jeg turnet. 

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG