bullet journal

P8190943.JPG

Har du hørt om denne måten å loggføre planene dine på? Jeg hadde ikke det helt til en venninde introduserte det for meg. Du kan skrive ned alt fra ukesplanlegger, langsiktige- og kortsiktige mål, idèer tanker osv på samme måte som du fyller ut en årsplanelggerbok. Bare at her har du helt frie tøyler. Boken kommer levert uten linjer, men med prikker. Så her er det bare kreativiteten som stopper deg. Det minte meg litt om sånn derre fargelegging for voksne som ble så populært i fjor, for denne måten å skrive ned planene dine på skal være veldig befriende og avkoblende -mindfulness ish! Du får skrevet ned alt du har i hodet, og samlet det i èn bok på en kreativ måte. Her er det ikke en bestemt layout du må følge, du setter opp alt i eget system i de fargene du ønsker. Det hører også med en app, slik at du kan scanne sidene dine å få de inn på mobilen.

P8190946.JPG
P8190947.JPG
P8190950.JPG

Jeg ble fristet til å starte jeg også, men tok meg selv i at jeg har ikke flere timer i døgnet å ta av til dette, og jeg får utløp for min kreativitet nok gjennom både blogg og scrapbooking.

Jeg fikk knipse noen bilder av boken til min venninde, da vi tilbringte en kveld sammen i forrige uke. Og jeg måtte spørre henne om noen sider var ferdig utfylt, for hun hadde gjort det så utrolig fint<3

P8190949.JPG

Vel, et tips til deg kanskje. Du får kjøpt slike bøker på de fleste bokhandlere.

ferdigstilt hobbyprosjekt

-Scrapbooking-

P7090580.JPG


Da ble jeg endelig ferdig med prosjektet jeg begynte på den dagen jeg fikk to streker på graviditetstesten. Altså scrapbooking-boka som jeg kalte for ventetiden. Denne boken inneholder bilder og tekster om alt fra gravitideten inkludert fødselen. Det var sistnevnte som kun sto igjen før jeg kunne fullføre innholdsfortegnelsen og si meg ferdig med boken, og det fikk jeg gjort nå. Nå skal denne boken pakkes godt bort, og kanskje blir den ikke tatt opp igjen før jeg sitter der sammen med lille E og leser den sammen.

P7090583.JPG

-det første sparket, de første tankene.. alt står loggført og det er gull verdt for meg.

P7090584.JPG
P7090585.JPG
P7090586.JPG
P7090588.JPG
P7090587.JPG
P7090589.JPG

Så nå starter neste scrapbooking-prosjekt : «Ditt første leveår» og jeg gleder meg til høstkveldene hvor jeg skal sette meg ned med dette.

P7090591.JPG
P7090581.JPG

Christmascard’n stuff

FullSizeRender.jpg

Tidligere i uken hadde jeg et lite juleverksted. Kurt Nilsen si juleplate spilte, stjerna i vinduet lyste og lille E lå å pludret ved siden av meg. Jeg kom til å tenke på oldemor, ikke bare fordi det er jul og man blir ekstra sentimental og savner de som er gått bort, men fordi da jeg var liten syns jeg det var så gøy å slikke på konvoluttene å lime de igjen at oldemor sparte alltid den oppgaven til jeg kom på besøk å fikk gjøre det for henne på de brevene hun skulle sende.

FullSizeRender.jpg

Det er så stas å kunne sende ut en julehilsen med vår lille tulle på. Jeg husker et år tidligere hvor jeg tvang med samboeren til å ha på seg julegenser for å ta bilde til julekortet. Huff stakkar, men hva gjør ikke disse mannfolka for husfreden.

FullSizeRender.jpg

Jeg er ble kjempefornøyd med kortene i år, de ble så klassiske og fine. Kjempekoselig er det å åpne postkassa om dagen da det ene julekortet etter det andre har funnet veien. Så glad for at noe holdes tradisjonelt. Den dagen julehilsenene kommer på Messenger, vet jeg ikke hva jeg gjør.

FullSizeRender.jpg

Dåpsplanlegging

Takkekortene er sendt ut og mottat. Vi valgte å sende ut takkekort for alt vi har fått av gaver, lykkønskninger og gratulasjoner til lille Erle i forbindelse med babyshower og fødselen. På takkekortene benyttet vi også sjansen til å skrive «save the date» til dåpen, før selve dåpsinvitasjonen blir sendt ut.

PA120323.JPG
PA120325.JPG

I forrige uke tok vi bilder til selve invitasjonene, og de er også forhåpentligvis kommet i mottakers hende. Det gjennomgående temaet for både invitasjoner og pynt i selve dåpen er luftballongtema. Husker du den barnetvènserien med de kittfigurene som tok luftballongen og dro til værs på slutten av episoden? Ah, nostalgi altså. De sekundene sitter igjen på netthinna mi og gir meg en slik god følelse fra barndommen.

-Behind the scenes fra photoshooten her hjemme i stua:-) -

PA100225.jpg
PA100224.jpg

Jeg holder også på å leker redaktør om dagene, ehm nettene... jeg skal nemlig lage et dåpsmagasin som gjestene skal få i dåpen. Dette har jeg jobbet veldig lenge med, og har tro på at det blir veldig bra.

PA160383.JPG
PA160386.JPG
PA160388.JPG

DIY: nurseryroom, wallart

P6210216.JPG

Når vi skulle begynne på barnerommet bestemte vi oss for å lage en dekorvegg fremfor en kontrastvegg. Resultatet ble et friskt tre i jentefarger, med hyller som jeg tenker å sette forskjellig pynt på. Jeg ser for meg at dåpsattest-holderen og en evt sparebøsse eller annet fint hun får til dåpen vil gjøre seg på hyllene i dette treet.


FullSizeRender.jpg

Treet i seg selv er en wallstickers bestilt fra magicwall.com. Stammen er delt i tre deler og bladene satt vi på èn og èn helt til slutt, så det var veldig enkelt å få denne på veggen uten "skrokker" -Artig var det òg<3

FullSizeRender.jpg

Treet var 30 cm mindre enn hva jeg hadde sett for meg så jeg kjøpte meg en boks med gråmaling, så likt som jeg fikk stammen, for å fullføre trestammen helt ned til gulvet. Gråfargen ble ikke 100% lik, så jeg måtte fade den utover oppgjennom stammen, noe som ble vellykket og gav mere liv til treet, syns jeg.

IMG_5743.JPG
IMG_5745.JPG

Jeg kjøpte ei utfôringslist på Maxbo i hvit utførelse og malte denne grå, kappet den i de lengdene jeg ville ha hyllene og skrudde fast på veggen. Disse hyllene skal gi en illustrasjon på at det jeg plassèrer på hyllene skal stå på greinene i treet.

IMG_5748.JPG

Klossene med navnet hennes på fikk jeg skjært til på maxbo. Jeg pusset de fri for flis og limte på tapetark som jeg fikk kjøpt på ebay i matchende dekor og farger som eskene fra Jabadabado. -Morsomt lite prosjekt i seg selv.

Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Resten av veggene samt møblene på rommet er hvite, så dette "fyrverkeriet" av farger og dekor på den ene veggen syns jeg gjorde seg.

Jeg har også filmet hele prosessen på dette rommet som jeg tenkte å redigere sammen til en "fortfilm". Blir resultatet presentabelt, kommer jeg til å legge den ut her.

-Visste du at det er viktig med sterke farger til nyfødte for å stimulere hjernen?