Fresh air

IMG_0562.JPG

For en dag, og for et påskevær vi har. Jeg krysser fingrene for at det skal vare. I dag har vi fått gjort så mye. Vi har vasket alle (nesten alle) vinduene utvendig og innvendig. Vi har vasket bil, satt ut terassemøblene, gjort ren grillen, ooog grillet den første pølsa. Vi kjørte også en tur ned til byen for en is. Det eneste som måtte vike var turningen til lille E. Jeg må si at jeg er ikke helt i toppform og da blir jeg fortere sliten enn ellers og så meg derfor ikke mål på å dra på turningen i dag etter alt det andre som vi hadde gjennomført her hjemme.  

Vel, følger du med på påskekrimmen? Vi hadde store planer om det, men den begynner jo ikke før halv elleve om kveldene! -Jeg er på vei til å legge meg da. Du vet du er småbarn(s) foreldre når du syns påskekrimmen begynner for sent til å se den. 

IMG_0560.JPG

Sengen har fått nytt trekk, og noen mye farger har inntatt soverommet. Nei, det er ikke gult for påske.  Hehe. Men noen blå puter, et sengeteppe og et par nye håndduker i samme farge. 

IMG_0559.JPG
IMG_0558.JPG
IMG_0561.JPG

Nå er vi kommet så langt utpå året at vi skimter mer og mer til solnedgangen for hver dag som går. Solen farger himmelen i de fineste fargene og gir oss et nytt maleri på soverommet hver kveld. 

IMG_0588.JPG

påskepynting

Påskesteminig i stua.
IMG_0234.JPEG

Litt påskegult har tittet frem i stua. Det ble så fint. Litt gule detaljer rundt om tok seg veldig bra ut sammen med de andre fargene vi har her hjemme. Litt gult frisket opp det hele litt.

P3312014.JPG
P3312029.JPG
P3312015.JPG

Jeg gleder meg skikkelig til påske nå. Jeg gleder meg til å lage speilegg til lille E som ser ut som en påskehare, jeg gleder meg til å introdusere henne for påskeharen, jeg gleder meg til å fylle påskeegget hennes med alle hennes favoritter og jeg gleder meg til å ta henne med ut på påskeeggjakt.

P3312019.JPG

Våre planer for påsken er mange. Vi skal tilringe noen dager hjemme, noen på fjellet og noen dager blir på østlandet i forbindelse med barnedåp. Og dere skal selvfølgelig få bli med på hele reisen.

ny spisestue

-sixbondstreet-

rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem. Hengelampe, bolia

Endelig skal jeg benytte anledningen til å vise frem våres nye spisestue. Vi har som sakt ikke vært helt fornøyd med spisestueløsningen vår her hjemme siden vi flyttet inn og har siden da vært på jakt etter en ny. Dette er noe vi har brukt veldig lang tid på og ikke forhastet oss med. Valget falt tilslutt på et rundt utslagsbord. Det er utrolig hvor mye større plassen virker når man har et rundt bord. Og bare muligheten med å ha det mindre i hverdagen for å så slå det ut til selskaper og storbesøk er genialt når man ikke har så stor spisestue at man kan ha et to meters langt bord med tolv stoler stående hele tiden. Dessuten er det faktisk veldig koselig å sitte rundt et rundt bord, har jeg funnet ut. -ingen blir sittende på enden liksom.

rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.
rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.
rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.

Vi mangler fortsatt en skjenk til oppbevaring av servise. Nå står alt serviset vårt midlertidig i kjøkkenskapene, som vi utrolig nok fikk plass til, så noe skjenk er ikke et must asap. Men det er veldig fint å ha et sett, syns jeg, og å ha finservise og vinglass separert fra hverdagsserviset. Bordet er fra sixbondstreet og diameteren er 140 cm med èn innleggsplate. Når det er utslått blir det 190 langt.

rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.
rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.

Stolene vi valgte er fra Skeidar. Jeg er veldig fornøyd med disse stolene. De er nette og har et stilrent design med sine enkle ben, samtidig som de føles litt store. Er veldig stødige og gir god sittekomfort. Fargen passet perfekt med resten av fargene i stua. Vi kjøpte tilsammen ti stoler slik at alle skal ha likedane stoler når vi slår ut bordet.

Gleder meg ekstra mye til å dekke bordet til neste anledning nå. Jeg har forresten laget en egen “temarunding” på instagram hvor jeg samler alle bildene fra bordekkinger jeg har gjort. //karinagregersen

rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.

Tid for å nyte utendørs

IMG_9779.JPG

Stikkord; paller, puter, pledd og lyslenger og kanskje en skillevegg/levegg

Det er egentlig bare det som skal til, om man har stor eller liten plass til rådighet.

Det er straks årstiden for å nyte ettermiddagene og kveldene utendørs. Vi skal selv begynne å tenke på å lage til miljø på terrassene våre og jeg søkte derfor etter litt inspirasjon på Pinterest. Det er så mye fint man kan lage til uansett stil. 

Jeg har satt sammen et lite kollasj til dere i mange forskjellige stiler. Noe som passer alle og enhver🌾 

IMG_9780.JPG
IMG_9781.JPG
IMG_9782.JPG

Ha en fin fredag💋