Candels for autumn

FullSizeRender.jpg

Her om dagen kom jeg over disse duftene og måtte bare ha de med meg hjem. Jeg tenkte de ville passe perfekt inn på hylla på vsskerommet. 

-cranberry bellini-

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

God dag forresten. Idag har jeg vært en tur på jobb, kom hjem og laget middag og så tok vi turen til lekeparken i nabolaget. Det er veldig populært å både disse og skli om dagen. Nå gjenstår bare å rydde opp etter dagens lek og bad. (Både stue, bad og lekerom ser bombet ut) og så tar jeg kveld. 

Hviit.no fører merker som f.eks. Muuto, HAY, Tom Dixon, Normann Copenhagen, Menu, PaperCollective, Playtype, Bloomingville, Ferm Living, House Doctor og mange, mange flere. Gratis frakt på alle ordrer over kr 1000*. Ellers er det fast frakt på kr 99.

Nytt gjesterom

IMAGE.JPG

Se gamlerommet til lille E... det er blitt mørkt og dystert. Neida, eller mørkt er det blitt men jeg syns ikke det ble dystert. Jeg har alltid ønsket meg en svart vegg i huset. Så når vi pusset opp dette rommet så jeg muligheten. Jeg malte først med grå kalkmaling. -for en jobb!  Jeg hadde ikke satt meg inni hvordan kalkmaling var å jobbe med, så jeg fikk nærmest sjokk etter å ha malt nyrommet til lille E med Jotun sin vannbaserte innemaling. Vel, jeg ble ikke fornøyd med den betongish-finishen som kalkmalingen gav og malte deretter over med svart matt maling. Det ble plutselig også ei utfordring da underlaget var den grå kalkmalingen. Men jeg syns det ble ganske bra til slutt. Det ser egentlig ut som jeg har malt en mur svart, mtp ugjevnhetene som skinner gjennom noen plasser. Men betonglooken har vi gått for flere andre plasser i huset så alt matcher egentlig ganske bra. Nå mangler bare en seng inn her så er vi klare til å ta imot gjester igjen. 

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg

-feel like home- 

IMAGE.JPG

Med bokstavbildet og bokstaver i gull kan jeg skrive koselige velkomster og personlige hilsninger til gjestene som skal sove over🖤

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Hviit.no er en norsk interiør- og livsstilsnettbutikk med stor vekt på skandinavisk design og interiør som har 'det lille ekstra'.


Hviit.no fører merker som f.eks. Muuto, HAY, Tom Dixon, Normann Copenhagen, Menu, PaperCollective, Playtype, Bloomingville, Ferm Living, House Doctor og mange, mange flere. Gratis frakt på alle ordrer over kr 1000*. Ellers er det fast frakt på kr 99.

Garasje finish

IMAGE.JPG

Mens jeg har vært i min oppussingsboble angående rommet til lille E, har fredrik vært i sin. Han har holdt på nede i garasjen. Et prosjekt jeg absolutt ikke har lakt meg borti. Det er ganske stygt sakt, men jeg har ikke brydd meg. For meg har det vært akkurat det samme om gulvet har vært svart eller hvitt og veggene like så. Her om dagen tok jeg turen ned, og fikk litt bakoversveis. Det var blitt så kult der. Faktisk så kult at det ble et eget blogginnlegg. (hehe) Jeg må vise dere bilder. Det er ikke helt ferdig enda. Det mangler visst litt hyller og diverse.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Og vi snakker også om å ha lerret med prosjektor slik at det kan gjøres om til et lite kinorom. -for her er det lydtett! og med det samme jeg hørte lerret kom min idè om at det da måtte være et fotovennlig lerret, slik at jeg kan bruke garasjen som fotostudio også. Gleder meg allerede til å dekorere fotobakgrunner til både 1-årsdag, familiebilder, julekortbilder osv.

En grunn til å reise vekk

P8300033.JPG

Vi er for lengst kommet hjem etter en fantastisk ferie. Det var så godt å komme hjem. Huset var strøkent og lukten av nytt hus, som fades bort i hverdagen, møtte oss da vi låste opp døra etter nesten to uker borte. Jeg har sakt det før og sier det igjen: én av grunnene til å reise bort er å bli påmint hvor godt det er å komme hjem igjen.

P8300028.JPG
P8300027.JPG
P8300032.JPG
P8300037.JPG
P8300035.JPG

-det tok under to minutter før alt så bombet ut igjen. Kofferter, bager, skittentøy og poser med mat og alt annet en famile på tre pluss en hund trenger på en ferie. Alt dette fylte gulvet langt innover gangen. Etter litt sortering og tilrettelegging av hva som måtte prioriteres først neste morgen traff hodet endelig puta. Den følelsen.


Høsten nærmer seg med stormskritt. Og vi har klart å kartlegge hvordan vår hverdag vil se ut fremover. Det er litt av en kabal som skal gå opp med jobb, barn og barnehage. Men vi klarte det. Det ble ingen A4- løsning, noe jeg er superfornøyd med.

New in: bathroom

-baththub

P7240287.JPG

Endelig fikk vi kjøpt oss badekar til badet oppe. Det frittstående blandebatteriet har stått i hjørnet lenge nok nå. Lille E har vokst ut fra badestampen sin så det var på sin plass med et litt større badekar. Kjempestas er det å kunne ta kveldsbadet sammen med henne også, og for å ikke nevne å kunne ta seg et bad alene etter at hun har lakt seg.

P7240292.JPG
P7240286.JPG
P7240293.JPG
P7240288.JPG
P7240293.JPG
P7240305.JPG
36466326_101n55436511260952_1850703387826323456_n.jpg
P7240295.JPG
P7240304.JPG
P7240297.JPG
P7240303.JPG
P7240298.JPG

Jeg ser frem til mange høstkvelder her, endten med en god bok eller fin musikk. Apropos bok, jeg er ikke, og kommer aldri til å bli noen lesehest, men jeg har noen godbiter som venter på å få knekt opp permen.

P7240307.JPG