Kroppsfiksert?

P6270352.jpg

 Er det mulig å være for lite  kroppsfiksert i 2018?

P6270361.jpg

 
Før jeg ble gravid var jeg redd for at jeg skulle bli en halvfeit mamma som ikke ikke brydde seg om utseendet og kropp, men nå er jeg faktisk der. Og jeg kunne ikke brydd meg mindre. Hvis kjolen jeg hadde planlagt å gå med ikke passet like fint jeg hadde håpet, tar jeg bare den neste i skapet, -som da har et annet snitt eller er i en størrelse større. Tidligere hadde det vært krise!
Det er egentlig ganske befriende å ha det slik, men samtidig så håper jeg at jeg begynner å bry meg litt mere en gang igjen. Jeg har jo et mål om å få tilbake den kroppen jeg hadde før jeg ble gravid, men bare ikke akkurat nå. Og pr dags dato ser det ut til at det blir veldig lenge til. Jeg har prøvd å begynne på dietter etter svangerskapet, men når motivasjonen ikke er der er det ikke håp. Det blir feil å si diett, for diett forbindes jo direkte med slanking, men diett i den form av et mye sunnere kosthold. Men jeg har mye heller villet tilbringt tid på cafe i sosialt samvær over en latte og vaniljebolle enn å løpe i skogen med en boks salat i veska. Jeg tenkte kanskje at min tur til Thailand skulle gi meg motivasjon til å jobbe mot en finere kropp. Men jeg levde heller opp til ordtaket at en «bikinikropp er en kropp med bikini på» og jeg har aldri følt meg mere vel i bikini enn hva jeg gjør nå, eller rettere sakt; aldri tenkt mindre over det.

P6270356.jpg
P6270354.jpg
P6270359.jpg
P6270353.jpg

 -det var mandagens tanker fra meg! Ha en strålende start på uken, uansett om det er salaten som ligger på middagsfatet eller pizzaen. 

Å komme hjem

FullSizeRender.jpg

Det har vært så godt å bodd på hotell denne uken.  Det å kunne kaste håndduken på gulvet når jeg har vært ferdig med den uten å tenke på hvordan den kommer tilbake i skapet har vært fantastisk. Jeg har ikke vasket og ikke laget mat, jeg har kun vært med lille E og vi har kost oss maximalt.

Men når det er sakt så var det så utrolig godt å komme hjem igjen. Det trenger ikke å være slik at man ikke har hadt det bra på tur for å syntes at det er godt å komme hjem. -Det er alltid godt å komme hjem!

Du vet lukten som møter deg i døra, som du ikke legger merke til i hverdagen, men som du må ha vært borte fra en stund for å kjenne. Følelsen av å lukke døra bak deg inn til eget hjem. Friheten av å kunne bevege seg fritt og slenge seg på sofaen uten å tenke på å måtte oppføre seg fordi du er på en offentlig plass og følelsen av å spise et måltid rundt eget bord, med håret i dott, joggebukse og med føttene oppå stolen. 

FullSizeRender.jpg

Til dere som hele tiden forteller meg hvor viktig det er å reise, oppleve og utforske verden og ikke bette seg til forhold og familie for tidlig.... -Hversegod! -bare reis så mye dere orker. Stå i lange køer på flyplasser, sitte i trange flyseter, og ta i svette håndtak og rekkverk hvor enn du går, være på leide hotellrom, offentlige toalett og fine restauranter. Man er forskjellige, men for meg er det ingen ting som er bedre enn å være hjemme, ha et eget, trygt og godt hjem og ha en familie der alle er elsket.  

FullSizeRender.jpg

Livet trenger ikke å være så «endten eller» som det ble fremstilt i denne teksten. Men noen velger å reise for pengene sine, og andre velger å bo for pengene sine. Jeg har valgt sistnevnte, og er hundre prosent fornøyd med mitt valg. 

FullSizeRender.jpg

Lykkelig på ti tusen fot

Verdens beste følelse. Ti tusen meter opp i lufta

FullSizeRender.jpg

Det er en helt vanlig tirsdag. Jeg satt på flyet. Vi fløy over skydekket og Sola skinte inn gjennom flyvinduet. Lille E lå å sov på fanget mitt. Verdens beste følelse. Jeg byttet på å se ut gjennom vinduet og ned på min sovende søteste baby og tankene på hvor heldig jeg er forsvant ikke fra hodet mitt. Det var fantastisk å bare sitte å slappe av, nyte utsikten og la tankene og drømmene vandre fritt i den gjevne flyduren.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi har med andre ord hadt en veldig fin flytur med den beste mottakelsen av kjæreste og hund på bakken ❤️ -livet akkurat nå!

Årskavalkade 2017

-året ‘17 ble mitt år-

FullSizeRender.jpg

Året 2017 vil for alltid ha en plass i hjertet mitt. Dette året er det beste året hittil i mitt liv, og det skal mye til for å slå det. Vi har fått oppfylt babydrømmen og realisert husdrømmen.

Jeg har i år som med tidligere år filmet gjennom hele året og laget en film, men velger i år å ikke publisere den offentlig. Men bilder skal dere få se. Anbefaler alle å lage slike årskavalkadefilmer. -Det er så koselig.

Dette året har vært magisk. 2016 avsluttet med en positiv graviditetstest så mye av 2017 gikk med på å være gravid, samtidig som vi holdt på med husprosjektet vårt. Vi startet året med en tur til København på 3D ultralyd, hvor vi også fikk vite kjønnet på babyen i magen. Det var så spennende og fantastisk. Dette var det første tegnet som var med på å gjøre det hele litt mere virkelig -å se det lille mennesket på skjermen bare 9 cm lang, men med et bankende hjerte, en kropp med to føtter og to armer. Selv om jeg sitter her i dag og fortsatt kan føle at det hele er en drøm.

FullSizeRender.jpg

Vi dro til Oslo på blant annet Highasakite-konsert etterfulgt av Kiel-cruise. Vi besøkte mange gode restauranter og hadde mange gode samtaler og kvalitetstid sammen over gode middager. Juice-menyer er ikke så verst.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg klarte å nyte svangerskapet og ventetiden til det maksimale da jeg ikke var plaget av de typiske symptomene. Jeg loggførte hver eneste uke, noe jeg er glad for den dag i dag, og vet at jeg kommer til å sette enda mere pris på senere.

FullSizeRender.jpg

Vi besøkte familie i Brønnøysund, hvor vi blandt annet var i konfirmasjon til et av fadderbarna til Fredrik.

FullSizeRender.jpg

Huset ble ferdigstilt èn uke før termin og vi kunne flytte inn med nyfødt baby. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Tilværelsen fortsatte i det nye huset med svangerskapspermisjon. En helt magisk tid. Etter fødselen kom høsten med stormskritt.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi arrangerte en fantastisk dåp, og begynte deretter å planlegge å legge til rette for juletider. Vi har hadt overraskende mye snø her i år, noe som gir ekstra stemning.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

«A daughter is a little girl that grows up to be your very best friend» 

FullSizeRender.jpg

-Tusen takk 2017, jeg vil aldri glemme deg-

Den positive graviditetstesten

FullSizeRender.jpg

Julaften er en spesiell dag i seg selv, men etter fjorårets ble den om mulig enda mer spesiell. Jeg fant ut at jeg var gravid for første gang. Den følelsen, de tankene og den gleden på en og samme tid kan ikke beskrives med ord. Jeg må ha vært verdens lykkeligste akkurat i det sekundet da strek nr to kom til syne. Tenk lille Erle, for et år siden var du bare et lite frø, og i dag er du her og skal feire dagen med oss. Jeg unner aller kvinner å få oppleve akkurat denne gleden. Nå skal vi straks kle på oss å trille en tur til gravstedet. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg ønsker alle sammen en riktig god jul❤️