Stinas Frisørverden

film fra Thailand

Da jeg var på jobbtur i Thailand, filmet jeg en del som jeg hadde planer om å lage en liten film av. Når jeg lastet inn alle klippene på macen oppdaget jeg at minnekortet hadde ikke fått med seg en del klipp, selvfølgelig de viktigste i følge meg selv, og jeg bestemte meg for å drite i hele filmen. Men etter å ha fått det hele på litt avstand og tok en titt igjennom de klippene som var blitt lagret, ombestemte jeg meg og snekret sammen en liten film likevel. Here it is:

sjekklisten til ferieturen

P5280064.JPG

Er sjekklisten til ferieturen krysset av?

                        - utløpsdatoen på passet

                             -bestilt time til håret

                                  -fikset neglene

P5280058.JPG
P5280059.JPG
P5280063.JPG

Hvor digg er det ikke å reise på tur å føle seg vel. For meg er det et must at neglene er stelt og ser fine ut. Og etter at jeg begynte med shellac er det også blitt et must. Det sliter ikke på egen naturnegl, og holder neglene sterke. Hvor typisk er det ikke at den ene neglene knekker i det du skal dra igjen glidelåsen på den altfor fulle kofferten? og så sitter du på flyet og irriterer deg over denne ene neglen og bestemmer deg for å oppsøke nærmeste neglesalong når du kommer frem, noe du egentlig ikke ville bruke tid på når du er på ferie. Jeg må også alltid forberede håret mitt før jeg reiser til varmere strøk. Jeg gidder ikke at håret ser ut som et brent ugress i tuppene som et resultat av klor, saltvann og sol. Derfor tar jeg alltid en god hårkur på det i forkant for å beskytte det. Helst gullkuren fra GHD som etterlater seg en forsegling i håret, som beskytter mot alt av ytre påkjennelser.

P5280062.JPG

Kikker mandagen igang med instagramkonkurranse

P5280055.JPG

Hei mandag. Jeg har nesten litt følelsen av en blåmandag i dag. Det må være det fine været vi hadde i går. Jeg sitter på jobb å har litt kontortid før jeg skal begynne med kundelisten min. Jeg har blandt annet arrangert en konkurranse på instagrammen til Stinas frisørverden. Vinneren får en produktserie av sommerens musthave til håret. Vi gir bort et sett til dame og et til herre. Sjekk ut konkurransen her;)
 

2017-m03-29 09.34.36.jpg

I dag tidlig kom det enn et stort Cruiseskip inn til byen. Vi kunne se innkjøringen til havna fra soverromsvinduene våre, og skipet var så stort at det føltes ut som om det skulle strande på terassen våres. Så i dag blir det folksomt i byen.

P5280054.JPG
P5280057.JPG

ny nettside på stinas.no

Den siste tiden har jeg jobbet med å utarbeide ny nettside på frisørsalongen. Den ble veldig bra om jeg får si det selv. Nå er den blitt enda mere brukervennlig, og en drøm å navigere i. Noe av det som er nytt er at nå kan du som kunde opprette en egen profil gjennom "mine sider" der du enkelt har oversikt over dine utførte behandlinger, betalinger og kan bestille ny time.

Jeg har tatt noen klikkbare skjermbilder, for å vise dere en sniktitt.

Fix it

Pleasure in the job put perfection in the work
— Aristotle

Den siste uken på jobb har gått mye med til kursing i vårt nye datasystem som blandt annet inkluderer at kundene kan bestille time via en app.

Kjempegenialt for kundene som:

-enkelt kan fikse time utenfor arbeidstiden

-får en bekreftelse på timen sin med det samme

-har full oversikt over sine besøk

-får gratis påminnelse på sms

...og genialt for oss da vi minsker telefonoppringningen i frisørsalongen og kan konsentrere oss kun om kundene våre.

Appen heter Fixit og kan lastes ned gratis i appstore.

A job isn`t just a job, its who you are.
Dont count the days, make the days count
— Muhammad Ali

Nye profilbilder har vi også tatt, og vi har blitt flere ansatte. Så det er mye nytt på jobbfronten. Og det er postivit og gøy:D