New in; Bitch`n Brows

IMG_5578.JPG

På Stinas frisørverden, som er frisørsalongen hvor jeg jobber, har vi fått inn mange nyheter fra merket Bitch´n Brows. Vi har jobbet med selve merket i fire år og er blitt godt kjent med produktene, og vet derfor at de er så gode som omtalen sies å være. Nå har vi supplert med et litt større sortiment, og jeg beskriver noen av de under. Prislappen på produktene er heller ikke noe å si på.

Hvis du som leser dette bor i nærheten er det bare å ta turen innom for å teste våre testere, og vi hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt og farge som deg og dine bryn best.

IMG_5552.JPEG

Brow Pencil -Blond, Brown & Taupe. Legges direkte på huden som perfekt fyller åpne partier i brynet. Bitchn Brows pencil inneholder minimalt med oljer og fettstoffer, noe som fører til at produktet sitter på hele dagen. Passet også til de som ikke har hår i brynene.

Brow Shadow -er en tre-delt skugge, hvor man designer sin egen farge. Perfekt til bruk over brynspenn, men blir like fin alene. Skyggen gir fylde, og skaper et naturlig resultat. De tre fargene har kalde undertoner og er utviklet for det nordiske utseendet.

FullSizeRender.jpg

Phami Angel Brush -er laget av ekte dyrehår og designet til å brukes sammen med brow shadow. De unike hårene gjør at produktet fester seg optimalt og kan videre påføres brynet.

Brow Fix -setter brynet på plass og gjør at det holder seg hele dagen. “brynets hårspray, i maskara form”. Et must accessory!

Brow Razor - er vår beste venn i kampen mot dun i ansiktet. Et effektivt og skånsomt verktøy som gir synlige resultater. (fjerning av dunhår vil ikke skape kraftigere hårvekst, da hadde saken vært enkel for de som jobber mot å få kraftigere bryn)

Growth Serum -dette serumet fremmer hårvekst, og gir deg fyldige og jevnere bryn. Serumet forbedrer brynhårenes styrke og kvalitet samtidig som den motvirker slitasje. Påføres daglig.

FullSizeRender.jpg

Tweezer Straight -har et lekkert design og godt grep, noe som gjør brynsforming til en lek. Egner seg for høyrehendte.

Tweezer Curved -har et lekkert design og godt grep, noe som gjør brynsformning til en lek.

Brow Comb -2 in 1 Brow Comb brukes til å børste og kamme brynene slik at de ligger i riktig retning. Bruk denne når du skal justere brynene ved hjelp av brynsaksen. (brow scissor)

Brow Scissors -brukes til å frisere brynene. Perfket til bruk sammen med Bitch`n Brows 2 in 1 brow comb.

Brow Highlighter Pen (Ivory & Cool Beige) -Denne jumbo highlighter pennen er designet for å kunne skape den perfekte konturering av brynsbeinet, som vi gi et inntrykk av større og lysere øyne. Med en kremet konsistens er pennen lett å jobbe med, og gir et naturlig, matt resultat. Finnes i to farger.

IMG_5579.JPG

Trying hairstyles

-for Instagram-

FullSizeRender.jpg

I et ledig øyeblikk på jobb benyttet vi sjansen til å være litt kreativ med håret mitt og prøvde ut litt forskjellige stylinger. Jeg holder på å opparbeider instagramprofilen til Stinas Frisørverden så nå fikk vi en del bilder jeg kan spe på med utover høsten som inspirasjon til julebordsfrisyren.

FullSizeRender.jpg

Følg gjerne Stinas frisørverden på instagram: her

Der vil det bli lakt ut nyheter og tilbud som er verdt å få med seg;)

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi har også fått oss veldig gode online timesbestillingsmuligheter. Du kan bestille time online på tre forskjellige måter:

  1. www.fixit.no

  2. www.stinas.no

  3. via fixit app (lastes ned gratis i appstore)

    I appen lager du din egen profil, (med navn, email og mobilnummer) der du har full oversikt over dine tidligere besøk og hva du har betalt. Der kan du enkelt bestille, endre og avbestille dine timer uten å være avhengig av salongens åpningstider. Der vil det også bli lansert nyheter, tilbud og konkurranser. Denne måneden fikk alle registrerte kunder meldning om at de kunne vinne et gavekort på en verdi av 10000 ved å gjennomføre et besøk i oktober.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

the classic look

P9011045.JPG

Ny uke, og ny bluse! Hehh.. her hørtes det ut som om jeg går med samme blusen hele uka. Det skal jeg si det deg er helt umulig. For kun etter bare et par timer er blusen preget av flekker med grøt, leverpostei, kliss, snørr og ja.. you name it! Haha.. 

P9011048.JPG
imagek.jpg
P9011054.JPG

Vel, blusen er nå ren og pen og jeg skal avgårde på jobb. Gleder meg til å jobbe i frisørsalongen igjen. Jeg jobber ikke til faste tider hver dag, men om du ønsker å bestille time til meg får du en grei oversikt i vår nettbestilling på Stinas.no eller via FixIT app💁‍♀️

P9011056.JPG
P9011047.jpg

Stinas Frisørverden på Instagram

Jeg er administrator for to Instagramkontoer. Både min egen og Stinas Frisørverden AS sin. Jeg har jobbet en del med feeden på sistnevnte i det siste og syns den begynner å bli veldig fin, så jeg vil dele en liten sniktitt med dere her. Følg oss gjerne, (Stinas Frisørverden følger tilbake)  bildene er klikkbare så du kan klikke deg rett inn på Instagram ved å trykke på bildene. Vi arrangerer konkurranser, annonserer tilbud og diverse... pluss at den oser av inspirasjon💁‍♀️ 

*Alle bildene er selvproduserte! (Med mindre de er merket med noe annet) 

film fra Thailand

Da jeg var på jobbtur i Thailand, filmet jeg en del som jeg hadde planer om å lage en liten film av. Når jeg lastet inn alle klippene på macen oppdaget jeg at minnekortet hadde ikke fått med seg en del klipp, selvfølgelig de viktigste i følge meg selv, og jeg bestemte meg for å drite i hele filmen. Men etter å ha fått det hele på litt avstand og tok en titt igjennom de klippene som var blitt lagret, ombestemte jeg meg og snekret sammen en liten film likevel. Here it is: