So pure -reiseprodukter

Nå når jeg skulle ut å reise valgte jeg å ta med meg reisesettet fra So pure, Keune. Dette er en grønn serie. Den inneholder bare naturlige ingredienser og ekstrakter fra naturen som dufter fantastisk. Siden jeg har korrigeringsfarge i håret nå, for å ta bort gult skjær falt valget på denne for å bevare de kunstige fargepigmententene i håret best mulig. Som alle vet får blondt hår ganske gult skjær i sola.

So pure Keune reiseprodukter
So pure Keune reiseprodukter

Dette er en rik behandling for å sikre hårfargens holdbarhet samtidig som absolutt glans vedlikeholdes.

Solsikkefrøekstrakt gjør at hårfargen ikke falmer.

Essensielle oljer av jasmin og sandeltre gir en jevn, kremaktig aromatheraphy-opplevelse med en subtil tre-/barkaktig duft. Den inneholder også A- og E-vitaminer som er veldig bra for håret.

So pure Keune reiseprodukter
So pure Keune reiseprodukter

nye magasiner og postere

IMG_8702.jpg

Bli inspirert av fine bilder og fantastiske produkter

-Keune, Stinas Frisørverden

Nye postere er på plass i utstillingsvinudet og rykende ferske magasiner ligger å venter på deg i venteavdelingen. Vi får leveranse fra Bladpakken en gang i måneden med utvalgte blader i mange kategorier; mote, motor, interiør, mat og sladder en hel uke før de kommer ut i butikkhyllene.

Stinas frisørverden, Hauggt 4
IMG_8705.JPG

Dette er min siste arbeidsdag før en ukes ferie. Jeg tror jeg må sniklåne med meg det ferskeste Costume i kofferten.

IMG_8704.JPG
IMG_8703.JPG
IMG_8698.JPG
IMG_8700.JPG
IMG_8701.JPG

Neglene mine har fått ny shellac i en nydelig dus tone og håret er korrigert til et kaldere skjær. Bryn og vipper er farget, så jeg slipper å tenke på så mye sminke mens vi er på badeferie. Når jeg kommer hjem skal jeg ta med et bad og en krobbskrubb så er den bleike kroppen klar for litt sol og varme. -Alt hva vi damer må fikse og ordne før en tur. Mens mannfolka, de teller antall dager borte og pakker boxere etter det. Og når vi kommer frem så kommer spørsmålet: “Åh, har du med solkrem” Haha, neida, joda, nesten!

IMG_8699.JPG

Ha en fin dag!

Det finnes hjelp mot ubalanse i hodebunnen

FullSizeRender.jpg

Cutrin BIO+

-velvære for hodebunn inspirert av nordisk natur

Cutrin BIO+ er utviklet basert på behovene for sensitiv hodebunn og fint hår, og den generelle velvære i hodebunnen. Utvalget inkluderer produkter som behandler tørr og følsom hodebunn, flass og tidlig håravfall, for både menn og kvinner.

Cutrin BIO+ er en spesialserie for å løse hodebunnsproblemer. De ulike formlene, de aktive ingrediensene, forpakningene og duftene er oppdatert for å møte dagens krav til forbrukerne. Cutrin BIO+ har sin effektivitet fra de aktive ingrediensene som finnes i nordisk natur, som feks havreolje og furubark-ekstrakt, og drar nytte av den nyeste teknologien i bransjen

Selvtillit gir skjønnhet

En sunn hodebunn bidrar til generell velvære. Sterkt hår og en sunn hodebunn bidrar til selvtillit, hjelper oss å føle oss naturlig vakre, og underbygger vår generelle velvære.

Så mange som 50% av alle mennesker anslår at de har sensitiv hodebunn. I tillegg til sensitiv hodebunn kan hodebunnsproblemer skyldes ulike forandringer og ubalanser i kroppen som for eksempel svingene hormonnivåer, aldring, graviditet, amming og stress. Vår hodebunn blir også påvirket av vårt nordiske klima.

Cutrin BIO+ er utviklet for å opprettholde balansen og velvære i hodebunnen, noe som resulterer i en sunn hodebunn, samt sterkere og mer glansfullt hår.

I denne serien finner du produkter mot flass, for tørr og sensitiv hodebunn, mot for tidlig hårtap og for optimal hårvekst hos kvinner og mot for tidlig hårtap hos menn

Aktive ingredienser i denne serien er havreolje, Furubark-ekstrakt, sellerifrø-ekstrakt, Piroctone Olamine (er en veldig effektiv ingrediens mot flass), anagin, procapil og redensyl.

Cutrin BIO+ Strenghtening sett for kvinner mot for tidlig hårtap og optimal hårvekst hos kvinner.

Shampooen er lett rensende og styrkende.

Conditioneren er styrkende og nærende som gjør at håret føles mykt og sterkt.

Serumet er et styrkende og stimulerende serum som bidrar til optimal hårvekst

FullSizeRender.jpg


Cutrin BIO+ hair energy mot for tidlig hårtap hos menn.

Sjampoen er for menn som lider av for tidlig hårtap. Den renser, gir volum og fylde.

Boost scalp serum er et oppfriskende og stimulerende hodebunnsserum. Det gir styrke til håret og bidrar til optimal hårvekst.

FullSizeRender.jpg

Cutrin BIO+ anti danddruff CARE mot flass

En effektiv flass-shampoo som fjerner flass og bidrar til å lindre kløe. Denne brukes normalt som en behandling i en periode på ca 3-4 uker, men det kan i spesielle tilfeller vøre behov for kontinuerlig bruk.

Cutrin BIO+ special anti dandruff shampoo er derimot en sjampo til daglig bruk. Den fjerner glass og bidrar til å balansere hodebunnen.

Serumet er et effektiv leave-in-serum som fjernes flass og hjelper mot fet hodebunn. Pleier og bidrar til å lindre kløe.

FullSizeRender.jpg


Cutrin BIO+ shooting CARE for tørr og sensitiv hodebunnn

Sjampoen er lett rensende og beroligende for tørr hodebunn. Den gir fuktighet for både hodebunn og hår.

Conditioneren gir lett pleie og virker beroligende for tørr hodebunn. Den gir rikelig med fuktighet for både hår og hodebunn.

Serumet er et leave-in-serum for beroligende og fuktighetsgivende hodebunnsbehandling for ekstra tørr hodebunn.

FullSizeRender.jpg

Korrigering og friske tupper

-egenpleie etter stengetid- 

Stinas frisørverden

Etter salongens stengetid ble jeg og mamma igjen for å fikse mitt hår. Som jeg nevnte tidligere så kan jeg ikke gjøre de store endringene da jeg skal være med på et fotoprosjektet snart, men jeg måtte bare friske opp fargene og tuppene litt nå. 

Vaskestoler med massasje på stinas friøsrverden
Vaskestoler med massasje på stinas friøsrverden

Det er ikke hver dag jeg sitter i vaskestolen og frisørstolen selv, og det er så deilig når jeg først gjør det. Det er nesten så sjeldent at jeg glemmer hvordan det er for hver gang. Det er ikke bare balsam for håret, men også for sjela. Hver gang jeg sitter her tenker jeg at må ta meg tid til å gjøre dette oftere.  

Stinas frisørverden

Jeg tok en lett korrigering på hele håret, bare for å få det lyseste litt kaldere. Og denne gangen ble det ikke brukt hårstyler  fra Ghd for å lage krøller/spill i håret, men det er fønet med rundtbørste. Kjekt å kunne teste ut nye ting. 

stinas friøsrverden

Ha en fin fredagskveld💋

Masse nytt innen tørrsjampo

Nå finnes ikke bare tørrsjampo lengre, men også tørrvoks, tørrbalsam og tørr»texturizer. Alle for forskjellige behov og ønsker. Jeg representerer hver av de under.

FullSizeRender.jpg

Dry paste: en matt paste for sexy «dag to» tekstur. Inneholder dry cleansing complex med zeolitt som adsorberer olje. Den har UV-filter. Masseres i hendene til den blir pudderaktig og jobb deretter gjennom gått hår. Etterlater ingen rester

IMG_8424.JPG

Dry shampoo: for en øyeblikkelig ren og friskt hår-følelse. Forleng frisyren med denne tørrsjampoen. Inneholder dry cleansing complex med stivelse for å adsorbere urenheter. Rist, spray og børst gjennom. Den har UV-filter

Dry Textureizer: denne usynlige tørrteksturerende sprayen tilfører volum og bustete tekstur med medium hold. Inneholder dry cleansing complex med zeolitt for å adsorbere olje. Rist og spray i håret. Den har UV-filter .

Dry Conditioner: denne fjærlette tørr-pleiesprayen gjør håret fløyelsmykt og følbart. Den gjør håret kambart med umiddelbar glatthet. Rist og spray i lengder og spisser. Den har UV-filter.