Julepyntet frisørsalong

-velkommen til juleklippen og koselig julestemning- 

IMAGE.JPG

Hei mandag og 10.desember.

Frisørsalongen vår er pyntet til jul og det er så koselig å være på jobb om dagen. Håper kundene føler det samme når de er innom.  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi har fortsatt en del ledige timer igjen frem mot jul. Du kan bestille time online på www.stinas.no eller via appen FixIT Hvis du laster ned appen kan du samtidig melde deg inn i vårt fordelsprogram hvor du får 5% cashback på alt du handler og tar behandling for. 

Vi har også fått inn mange fine julepakninger, som inneholder endten makeup eller hårprodukter,  til rabatterte priser. De kjøpes ferdig innpakket i fint papir eller i fine esker.  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

New in: Makeup, Stinas Frisørverden

-reklame

-Frøya Cosmetics-

 Frøya Cosmetics, Stinas Frisørverden

Jeg har gleden av å fortelle dere at Stinas Frisøverden skal ta inn det populære sminkemerket Frøya, og vil invitere dere til LadiesNight, slik at du kan få med deg all infoen om merket og masse tips og triks til å legge den perfekte makeupen som passer deg,

Delta på ladiesnight!

ONSDAG 21/11 KL 18.00 PÅ STINAS FRISØRVERDEN, HAUGGT 4

Vi har begrenset med plasser, så vær rask å sikre deg èn. Ta med deg ei venninde eller kom alene til en koselig aften med masse inspirasjon til julebordsmakeupen.

Påmelding sendes til haarifokus@stinas.no eller på 71678210

IMG_6074.JPG

Frøya Cosmetics er en norskutviklet kosmetikkserie laget av de fremste kosmetologene i Norge med årevis av erfaring innen faget. Vårt mål er å lage produkter av beste kvalitet, der farger, konsistens og krav møter forventningene til det moderne Skandinaviske markedet.

Serien er bygd opp av fuktighetsgivende og pleiende ingredienser skreddersydd for det tørre og kalde klimaet i Skandinavia. Naturlig flotte farger, gode pigmenteringer og næringsgivende ingredienser.

Sminken skal kunne brukes i alt fra dagliglivet, til fest og aktiviteter.

 Frøya Cosmetics, Stinas Frisørverden

New in; Bitch`n Brows

 Bitchn Brows, Stinas frisørverden

På Stinas frisørverden, som er frisørsalongen hvor jeg jobber, har vi fått inn mange nyheter fra merket Bitch´n Brows. Vi har jobbet med selve merket i fire år og er blitt godt kjent med produktene, og vet derfor at de er så gode som omtalen sies å være. Nå har vi supplert med et litt større sortiment, og jeg beskriver noen av de under. Prislappen på produktene er heller ikke noe å si på.

Hvis du som leser dette bor i nærheten er det bare å ta turen innom for å teste våre testere, og vi hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt og farge som deg og dine bryn best.

IMG_5552.JPEG

Brow Pencil -Blond, Brown & Taupe. Legges direkte på huden som perfekt fyller åpne partier i brynet. Bitchn Brows pencil inneholder minimalt med oljer og fettstoffer, noe som fører til at produktet sitter på hele dagen. Passet også til de som ikke har hår i brynene.

Brow Shadow -er en tre-delt skugge, hvor man designer sin egen farge. Perfekt til bruk over brynspenn, men blir like fin alene. Skyggen gir fylde, og skaper et naturlig resultat. De tre fargene har kalde undertoner og er utviklet for det nordiske utseendet.

FullSizeRender.jpg

Phami Angel Brush -er laget av ekte dyrehår og designet til å brukes sammen med brow shadow. De unike hårene gjør at produktet fester seg optimalt og kan videre påføres brynet.

Brow Fix -setter brynet på plass og gjør at det holder seg hele dagen. “brynets hårspray, i maskara form”. Et must accessory!

Brow Razor - er vår beste venn i kampen mot dun i ansiktet. Et effektivt og skånsomt verktøy som gir synlige resultater. (fjerning av dunhår vil ikke skape kraftigere hårvekst, da hadde saken vært enkel for de som jobber mot å få kraftigere bryn)

Growth Serum -dette serumet fremmer hårvekst, og gir deg fyldige og jevnere bryn. Serumet forbedrer brynhårenes styrke og kvalitet samtidig som den motvirker slitasje. Påføres daglig.

FullSizeRender.jpg

Tweezer Straight -har et lekkert design og godt grep, noe som gjør brynsforming til en lek. Egner seg for høyrehendte.

Tweezer Curved -har et lekkert design og godt grep, noe som gjør brynsformning til en lek.

Brow Comb -2 in 1 Brow Comb brukes til å børste og kamme brynene slik at de ligger i riktig retning. Bruk denne når du skal justere brynene ved hjelp av brynsaksen. (brow scissor)

Brow Scissors -brukes til å frisere brynene. Perfket til bruk sammen med Bitch`n Brows 2 in 1 brow comb.

Brow Highlighter Pen (Ivory & Cool Beige) -Denne jumbo highlighter pennen er designet for å kunne skape den perfekte konturering av brynsbeinet, som vi gi et inntrykk av større og lysere øyne. Med en kremet konsistens er pennen lett å jobbe med, og gir et naturlig, matt resultat. Finnes i to farger.

IMG_5579.JPG

Trying hairstyles

-for Instagram-

FullSizeRender.jpg

I et ledig øyeblikk på jobb benyttet vi sjansen til å være litt kreativ med håret mitt og prøvde ut litt forskjellige stylinger. Jeg holder på å opparbeider instagramprofilen til Stinas Frisørverden så nå fikk vi en del bilder jeg kan spe på med utover høsten som inspirasjon til julebordsfrisyren.

FullSizeRender.jpg

Følg gjerne Stinas frisørverden på instagram: her

Der vil det bli lakt ut nyheter og tilbud som er verdt å få med seg;)

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi har også fått oss veldig gode online timesbestillingsmuligheter. Du kan bestille time online på tre forskjellige måter:

  1. www.fixit.no

  2. www.stinas.no

  3. via fixit app (lastes ned gratis i appstore)

    I appen lager du din egen profil, (med navn, email og mobilnummer) der du har full oversikt over dine tidligere besøk og hva du har betalt. Der kan du enkelt bestille, endre og avbestille dine timer uten å være avhengig av salongens åpningstider. Der vil det også bli lansert nyheter, tilbud og konkurranser. Denne måneden fikk alle registrerte kunder meldning om at de kunne vinne et gavekort på en verdi av 10000 ved å gjennomføre et besøk i oktober.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

the classic look

P9011045.JPG

Ny uke, og ny bluse! Hehh.. her hørtes det ut som om jeg går med samme blusen hele uka. Det skal jeg si det deg er helt umulig. For kun etter bare et par timer er blusen preget av flekker med grøt, leverpostei, kliss, snørr og ja.. you name it! Haha.. 

P9011048.JPG
imagek.jpg
P9011054.JPG

Vel, blusen er nå ren og pen og jeg skal avgårde på jobb. Gleder meg til å jobbe i frisørsalongen igjen. Jeg jobber ikke til faste tider hver dag, men om du ønsker å bestille time til meg får du en grei oversikt i vår nettbestilling på Stinas.no eller via FixIT app💁‍♀️

P9011056.JPG
P9011047.jpg