kino i garasjen

-snurr film-

P9191436.JPG

Lerretet og prosjektoren er kommet opp. Og vi har hadt den første filmkvelden i garasjen. Det var så digg å kunne se en film med skikkelig lyd igjen. -med baby sovende bare noen rom unna stuen, sier det seg selv at lydnivået på tven må være moderat om kveldene. Og skikkelig lyd på en god actionfilm er jo halve opplevelsen.

P9191437.JPG
P9191427.JPG
P9191424.jpg
P9191422.jpg

Voksenpoeng

IMG_5278.JPG

Jeg har vært på  mitt første foreldremøte. Jeg skal ikke skrive et referat fra møtet, men jeg vil si at det var et veldig bra møte. Nesten mere et motivasjonskurs.  

IMG_5281.PNG

Kristiansund kommune er valgt ut som en av Norges realfagskommuner, et prosjekt i regi av Utdanningsdirektoratet. Satsingen på realfagskommuner er et tiltak som inngår i den nasjonale realfagsstrategien for barnehage- og grunnopplæring for 2015- 2019.

IMG_5280.PNG

Jeg vet at tiden går fort, men at vi skulle få mail om innkalling til foreldremøte om realfag var sjokkerende. -vår lille er bare såvidt fyllt året.  Men nå etter møtet fikk jeg forståelsen av hvorfor dette blir bringt på banen så tidlig som ned i barnehagealder. Tommel opp for en innholdsrik og motiverende kveld! 

Trying to be organized

FullSizeRender.jpg

Med barn i hus har man nødt til å planlegge og være strukturert hvis man skal få noe gjort. Å ta ting på sparket med barn ender sjeldent med suksess. -hvertfall ikke hos meg. 

FullSizeRender.jpg

Jeg søkte opp «Weekly planner» på Pinterest å fant en layout som bare trengte noen få endringer før jeg printet den ut. Denne skal hjelpe med å holde oversikt fremover. Jeg vet at det finnes utallige apper til slikt, men det er noe med det å bare skrible ned for hånd ved hjelp av penn og papir.

FullSizeRender.jpg

Vel, det er mandag og ny uke. Og det var såå godt å få hjem mannen igjen i dag etter ei uke borte. Jeg blir så oppgitt, for alltid må det skje noe ekstraordinært når han forlater huset. Jeg falt ned trappa og slo et kutt i hodet. Ekstra dramatisk var det siden det var natt og at man blør såpass mye i hodet.. offf!!! Jeg måtte på sykehuset og sy fire sting. Jeg tok noen bilder av meg, men de er ikke presentabel da blodet renner nedover ansiktet, så jeg velger å ikke legge de med. 

FullSizeRender.jpg

 Ønsker deg en fin ukestart🖤

På onkelbesøk

IMAGE.JPG

Tidligere i uka satt jeg og lille E oss på bussen til Molde for å besøke broderen. Han har nylig flyttet inn i nyleiligheta si, og han har fått det så fint.

FullSizeRender.jpg
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
 hele leilighetskomplekset er nytt så det er ikke helt ferdigstilt utvendig enda. Og her skal det blandt annet bli en liten lekepark. Det blir bra!

hele leilighetskomplekset er nytt så det er ikke helt ferdigstilt utvendig enda. Og her skal det blandt annet bli en liten lekepark. Det blir bra!

Vi tok først turen til Moldebadet. Det var stas for både store og små. Etterpå ble det en liten tur på shopping i bygatene i Molde. Molde har virkelig klart å bevare de fine «nisje-butikkene» i gatene selv om de store kjøpesentrene dominerer. Og det er så fint. At jeg skulle få meg med broderen på shopping og café, og for å ikke snakke om å plaske i et barnebasseng med badeender i Moldebadet er jeg enda litt overrasket over, men vi hadde det så koselig. Tiden gikk så altfor fort og jeg og lille E mista bussen tilbake til Kristiansund, så Fredrik måtte komme å hente oss. Noe som egentlig var veldig grei. En ting var å få med to vesker og barnevogn den ene veien, men alt dette pluss noen ekstra shoppingnett hadde blitt i meste laget. (Skulle nesten tro at det var planlagt å ikke rekke bussen, neida)  Ahh damer på tur ass🙈 

Avslapning

P8281042.jpg

Lille er i seng og Fredrik jobber sent. Nå står et langt å varmt bad for tur. Vi var ute å gikk i regnet i ste, og jeg har vært frossen siden. Så dette skal bli godt. Jeg har laget meg med te og hadde egentlig planer om å høre på musikk og å begynne på en bok, men vet du hva; jeg skal lukke øyene og gjøre ingenting. Kan ikke vente med å trykke  «publish» på dette innlegget.  

P8281022.JPG
P8281023.JPG
P8281025.JPG
P8281033.JPG
P8281044.JPG