Christmas Edition

-reklame

Sent ut med julegavene, eller har du noen igjen. Nå kan du gjøre et kupp hos Dustin home.

Dustin home har elleville jule- og langhelgtilbud:
Fra torsdag 13. des. kl 12.00 til søndag 16 desember kl 23.59 gir Dustin home opptil 40 % rabatt på kul og høyt etterspurt hjemmeelektronikk.
Dette er de perfekte julegavene!


I tillegg er det en pågående julekampanje, med garanterte leveranser av kule dingser og hjemmeelektronikk, til jul. Sjekk det ut her;)

Årets julekort

 personlige julekort fra fotoknudsen

Fins det noe mer koselig enn å lage julekort? Jeg elsker hele prosessen; dekorere til bakgrunn før fotograferingen, selve bildetakningen, plukke ut bildene etterpå, designe julekortene i programmet til fotoknutsen, vente på de i posten og tilslutt putte hvert enkelt kort i konvolutt, lime igjen og skrive mottakers adresse med en fin korrekturpenn.

 personlige julekort fra fotoknudsen
 personlige julekort fra fotoknudsen
 personlige julekort fra fotoknudsen
 personlige julekort fra fotoknudsen
 personlige julekort fra fotoknudsen

I år fant jeg slike fine, nostalgiske klistremerker også som jeg pyntet konvolutten med til slutt. Det står god jul og ser ut som et godt gammeldags stempel.

 personlige julekort fra fotoknudsen
 personlige julekort fra fotoknudsen
 personlige julekort fra fotoknudsen

-reklame

Fotoknutsen har nå 40% rabatt på kalendere og julekort. De er kjapp i produksjon, så det er enda ikke forsent om du kunne tenkt deg å sende en personlig julehilsen til dine du også.

barnehagetilvenning

IMG_5285.PNG

Hei mandag og 3 desember. Fredrik reiste med tidligste fly tilbake til Stavanger i dag, mens jeg og lille E er hjemme. For nå har nemlig den store barnehagetilvenningen begynt på ordentlig. Vi var der i noen timer i dag. Og det gikk veldig bra. I morgen skal vi være der litt lengre. Spennende tider.

IMG_5508.JPG
IMG_5509.JPG

Jeg har ikke så mye på hjertet i dag, men ville bare titte innom for å ønske dere en fin mandag. En mandag som faktisk snart er over. -dagene flyr! Jeg skal sette på en skikkelig jentete julefilm før jeg finner senga. Julestemningen sniker seg innpå mer og mer. Gleder meg til å jule-blogge fremover.

utsikt over Sola

PB142213.jpg

Ny dag, og nye muligheter. Frokosten er kommet i magen. Ahh, jeg elsker hotellfrokoster.

-bursdagsfeiring av en bamse-

Nå er vi straks klare til å ta bussen til åpen barnehage, og i dag er det bursdagsfeiring for sauen Frida. (bamsen som vi bruker under samlingsstundene og til sangen “bæ, bæ lille lam”. Det er helt merkelig å si at jeg gleder meg til å feire en bamses bursdag, men det er jo for lille E´s del. Så det blir vel mer rett å si at jeg gleder meg på hennes vegne. Det er rart hvor mye glede man selv får gjennom et barns øyne. Vi skal feire sauen Frida med å bake rundstykker, spise kake og hoppe i hoppeslott med sklie. Jeg syns det er kjempebra at de gjør så mye ut av ting. -og i det hele tatt komme på at en bamse kan ha bursdagsfeiring. Jeg gjør selv mye ut av ting, men jeg har enda ikke arrangert bursdagsselskap for bamsene til lille E.

PB142220.jpg
PB142225.jpg

Didrikson

-comfy, sportslig og fint-

 Didriksons antrekk
 Didriksons antrekk

Dette settet fra Didrikson kjøpte jeg i sommer, men det blir mye brukt nå på høsten også. Hvertfall innendørs. Det er ganske sportslig av seg da skjørtet har shorts under. Da kan jeg sitte å leke på gulvet med lille E uten å tenke på at trusa synes. Liker at man kan gå i skjørt uten å være pyntet.

P8250996.JPG

Det er lørdag, og arbeidsdagen er over og håret er kommet opp i dott. Når jeg har trykt publiser på dette innlegget har jeg planer om å gjøre om garasjen til fotostudio igjen. Julekortbildene skal knipses. Ahh, snart jul folkens! det kiler i magen.

P8251002.JPG