Travle dager

IMG_8220.JPG

Hei dere. Disse dagene har vært så travel. Hver kveld etter at lille E har lakt seg har jeg vært på farten. Det har vært møter, kurs og seminarer. Hodet har vært så fullt når det har truffet puta om kveldene. 

IMG_8215.JPG
IMG_8222.JPEG
IMG_8214.JPG

Og apropos valentinesdagen i går, har den aldri blitt markert dårligere. Fredrik har reist offshore og jeg tenkte jeg skulle lure en liten gave oppi bagen hans som han skulle åpne. Jeg kjøpte en kokkekniv til samlinga, men i det jeg snek meg bort til bagen hans kom jeg heldigvis på at med en kniv i bagen blir han jo stoppet i sikkerhetskontrollen. Huff, jeg ser det for meg at han hadde blitt trukket tilbake i sikkerhetskontrollen og de ber om å få se i bagen hans og han helt uvitende får øye på den rosa pakken med hjerter på. Han hadde kommet til å blitt såå oppgitt over meg😂 Det ble med bare kortet, så får han gaven når han kommer hjem.  

IMG_8223.JPG

Timeout inspiration

IMG_7862.JPG

God formiddag. Jeg sitter på jobb og venter på neste kunde. Da jeg oppdaget at jeg hadde 20 min til overs var jeg rask med å lage en kopp svart gull og hente meg et blad.

IMG_7863.JPG
IMG_7870.JPG

Vi venter fortsatt på det nye spisebordet vårt fra Sixbondstreet, pg jeg gleder meg sånn til å få stua «opp å gå» igjen. Jeg har så lyst å prøve å få til en litt lun, koselig spisestue krok. Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til enda. Om det er belysning, en reol/veggdeler eller fargen på veggen som må til for å få den feelingen jeg er ute etter. Jeg vet jo at et teppe på gulvet under bordet hadde gjort mye av jobben. Og jeg har så lyst på et viskoseteppe i gråtoner, men vi kan desverre ikke ha et så tett teppe på gulvet da vi har varme i gulvet. Men kanskje jeg finner litt inspirasjon i bladet jeg har hentet meg fra kundegruppen til frisørsalongen; Bo Bedre. 

IMG_7871.JPG

Ha en fin fin onsdag, dere💋

Friuke ferdig

IMG_7611.JPG

Hei, og go’ morn. Dette innlegget skulle egentlig komme ut i går som en start på den nye uken, men slik ble det ikke. Det ble en travel mandag med full rulle igjen. Friuken min er ferdig og jobbperidoen er begynt. Det gjelder både meg og Fredrik. 

IMG_7581.JPG

men hey, januar er ferdig og vi begynner å se mere til dagslyset. Så utrolig deilig. Litt solglimt har vi også hadt. 

IMG_7621.JPG

Jeg testet ut en ny lipgloss i sortimentet til Frøya Cosmetics i går. Den var litt mørk, men det gikk greit å ha den på leppene for en dag. Men jeg foretrekker heller litt mere nude tones.

IMG_7645.JPEG
IMG_7566.JPG

Vi pakket ut den nye matkassen i går, og veldig mange fristende middager venter. Mmm, hverdagsgleder❤️

Rolig start på uken

(dette innlegget skulle vært publisert i går, men hadde utrolig nok bare lagt seg i utkast)

P1050675.JPG

Det ble en veldig rolig start på denne uken, i hvertfall i forhold til hva planen var i går. Fredrik dro til Stavanger på jobb i dag og skal være borte i noen dager, og siden jeg har fri denne uken så kom vi plutselig på i gårkveld etter at vi var kommet hjem fra Oppdal at jeg og lille E likegodt kunne være med. Jeg var innstilt på å bare pakke om bagene og sette alarmen på 05.00 i dag, men siden flybillettene var såpass dyre så droppet vi det bare. Fredrik får reise alene denne gangen. Og vi lå i sengen helt til halv ni i morrest. -dét er ikke hverdagskost for tiden for å si det slik. Jeg kjenner at det er skikkelig deilig å ha noen late dager hjemme nå, selv om det også hadde vært koselig å sett igjen alle menneskene på åpen barnehage i Stavanger.

tassen krus og egg glass
tassen følelses-sett

Til jul fikk vi egg-glassene i serien Tassen følelses-servise. Jeg digger den serien. Den er så søt, barnevennlig men også kul. Her gjelder det å få kaffen servert i rett kopp om morningene, hvis ikke blir det rabalder. Hver gang jeg får “gretten”-fjeset på koppen skylder Fredrik på at det var tilfeldig. -Jeg har mine tvil.

Dette gir en god start på dagen

IMG_5283.PNG

mine 12 beste råd for hvordan du kan starte og avslutte dagen på best mulig måte.

Er du også en av de som ser på vekkerklokken som din verste fiende, og sliter med å komme deg opp hver morgen. Slike som som oss suger jo til oss alt av artikler om informasjon som kan forbedre dette. Noe funker og noe er kun svada, eller det kan være individuelt. Men disse tipsenefunker for meg.

Noen ganger kan det være vanskelig å finne motivasjon for hvorfor man skal stå opp tidligere. Da er det viktig å huske på at det er opp til deg selv hvordan dagen din faktisk blir.


-12 tips for en bedre dag-

IMG_5282.PNG

1. Smil når klokke ringer, uansett hvor forbannet du er. Det hjelper utrolig. Stå opp minst 1 time før du må gå ut av døra.

2. Sørg for å ha forberedt din egen mat (og evt barnas mat) dagen før.

3. Kjør avgårde til jobb/barnehage/skole minimum 15 minutter før du pleier. Da vil du automatisk ta uventete situasjoner med et smil.

4. Bruk 15 minutter på jobb til å prate med noen du aldri tar deg tid til ellers.

5. Gjør ferdig husarbeid som du liker minst før tar kvelden, slik får du en lettere start på neste dag med det du liker.

6. Drikk minst en liter vann i løpet av arbeidsdagen.

7. Legg fra deg mobilen når du henter barna i barnehagen eller på skolen.

8. Spis til du ikke er sulten mer. -Ikke spis til du er stappmett. (om måltidet er skikkelig godt, del det helle opp i to. Og varm opp porsjon nr 2 (eller 3) etter et par timer)

9. Drikk minst 1 liter vann etter middagen. (spre det utover kvelden)

10. Bruk ti minutter til å betrakte noe utenom TV og internett (et bilde eller maleri) (denne har jeg søkt opp, hadde aldri kommet på dette selv😂, men mulig det funker)

11. Bruk 5 minutter i egne tanker på å liste opp ting du er lykkelig over.

12. Legg deg før du er stuptrøtt.

FullSizeRender.jpg