Sommerfest

I går var det duket for sommerfest med de ansatte på jobben. Vi arrangerte det hele hjemme hos meg og Fredrik. Det var skikkelig koselig. Det var jobbfest med følge, så med hensyn til mannfolka ble det ikke bare snakk om hår og sminke. Værgudene var også på våres side som gjorde at vi kunne nyte velkomsdrinken utendørs.-Oppskrift kommer!

P7070558.jpg
P7070570.JPG

På menyen stod masse god grillmat. Forskjellige typer kjøtt og mange gode salater og tilbehør

P7070521.JPG
P7070523.JPG

Det var uvant å dekke bordet så fargerikt, men siden det var sommerparty som skulle arrangeres så måtte fargene komme frem. -fresht ble det!

P7070531.JPG
P7070546.jpg
P1010458.jpg
P7070532.JPG
P7070545.jpg

Spontantur på byen

FullSizeRender.jpg

Ei venninne sendte meg melding og lurte på om jeg ble med på en spontantur på byen. Jeg sa faktiskt ja, til tross for kun fire timer ikke sammen hengende søvn natten i forveien, og en time senere var vi på vors. Jeg knipset noen selfies av meg selv før jeg dro ut døra.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Dette er første gangen jeg drar på byen igjen etter jeg fikk baby, og syns og huske at de spontane kveldene alltid var de beste. Vel, det var kjekt og koselig. Og ikke minst litt greit å bryte rutinene med å gjøre noe annet. Jeg var riktignok ikke hjemmefra mere enn tre timer, men følte jeg jeg hadde en fin og lang tur ute. Jeg må si at jeg trives mye bedre med husstell og sofaen på kveldstid. Det er rart det der; hvordan interessene forandrer seg etter at man har fått barn. Det å dra på byen bare for å dra ut er ikke noe jeg sitter hjemme å lengter etter for å si det slik. 

FullSizeRender.jpg

Årets 17 mai

IMG_2308.JPG

Vi startet dagen som skrevet tidligere med frokost hjemme hos oss. Gjestene kom pyntet på tiden, mens vi gikk fortsatt rundt i joggisen, ehm... jeg kun iført strømpis og bh (haha) -ikke alltid like lett å beregne tiden med ei lita tulle. 

IMG_2306.JPG
 vår første 17 mai som en liten familie❤️

vår første 17 mai som en liten familie❤️

Det ble ikke noe stort familiebilde av hele gjengen i år da alle hadde diverse avtaler til enhver tid fortløpende gjennom hele dagen. Men jeg tenkte likevel å dele et lite bildedryss fra telefonen min.  

FullSizeRender.jpg
IMG_2372.JPEG

Etter maten tok vi det helt med ro, med andre ord vi stresset ikke inn til byen for å se på barnetoget. Men tok heller en kaffe på terrassen, for å så trille inn til byen etterpå. Der spiste vi den obligatoriske 17mai-isen, pratet med kjent folk og nøt det fine været på benkene utenfor frisørsalongen vår. -vi kunne ikke vært heldigere med været!

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMG_2376.JPG

Min største lillebror har bursdag på 17 mai så vi feiret han hjemme hos mamma og pappa med bacalao til middag. Gjett om det var ei som sovnet da hodet traff puta når vi kom hjem!?! Jeg og Fredrik avslutta kvelden med et glass vin til serien vår.  

Håper alle dere har hatt en finfin feiring også.  

Vel, nå er det et helt år til neste gang igjen. Og selv om det var godt å ta av bunaden, kjenner jeg at jeg allerede gleder meg til neste år. 

Gratulerer med nasjonaldagen

FullSizeRender.jpg

Bordet er dekket og maten står klar. Finstasen er på og flagget er hengt ut. Nå venter vi bare på at familien skal komme på frokost. Jeg gleder meg sånn til å feire lille E sin første nasjonaldag. Dette blir en dag for minneboka. Jeg har kjøpt festdrakt til henne som ligner bunad, som hun skal ha på seg på starten av dagen, og når den blir for tung å ha på for henne skal vi bytte til en strikket versjon. -Vi er så heldige å ha fått arvet en som er hjemmestrikket og som kusinen til Lille E har brukt.

IMAGE.JPG
IMG_2280.JPG
IMAGE.JPG

1/2

FullSizeRender.jpg

-et helt halvt år-

Tenk at det allerede er et halvt år siden lille E ble født. Jeg tenkte at vi måtte be familien på middag denne dagen for en liten markering. Og der startet ballen å rulle. Middag førte til kake, og kake førte til gaver, og gaver til bursdagshatt og bursdagshatt til kjole.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Når jeg skulle lage kaken søkte jeg litt etter inspirasjon. Jeg tenkte først å lage bare halve kaker. -et halvt år, ei halv kake! Men så kom jeg over ei dåpskake laget som ei bok og da kom ideen med tittelen fra boken til Jojo Mayes «et helt halv år» og fargene jeg ville at kaken skulle være i ble rosa, hvitt og gull. Og dermed skulle bordet ha disse fargene også. Jeg har lenge hadt lyst til å prøve meg på slike populære ballongbuer og fant denne annledningen ypperlig til nettopp det. Selv om det kanskje ble litt vel mye til en halvtårsdag å være. Når det kommer til gaver så skulle det jo ikke være gaver på denne dagen, men ved 6 mnd alder er det mye nytt utstyr som trengs som vi har måttet kjøpt inn uansett, så vi pakket de like gjerne inn og laget en liten pakkelek ut av det.

FullSizeRender.jpg

Så alt dette ble litt av en feiring. Men så er er 1/2 år det første største man kan feire i et nytt menneskeliv. Og lille E hadde en super dag.

P3100576.JPG