Bursdagskvelds

PA171883.JPG

I går feiret vi pappan min sin bursdag. Han valgte å servere kveldsmat med hele familien samlet rundt bordet. Jeg elsker mat man kan sitte å spise lenge. Regnet plasket på utsiden og det gjør det ekstra koselig å sitte inne rundt bordet. Jeg måtte avslutte selskapet litt tidligere da jeg hadde time time til Naprapaten. -Jeg trengte virkelig å få trykket og knekt opp ryggen litt etter mye bæring av en ettåring på hofta og mulig noe dårlig ammestilling over tid. Gjett om det kjennes i ryggen i dag?! Jeg er skikkelig stiv i kroppen, men dog bedre i ryggen. I skrivende stund sitter jeg på kontoret på jobb å tar en matbit mellom kundene. Ikveld skal jeg begynne pakkingen til Stavanger. Wihoo, som jeg gleder meg!

PA171880.JPG
PA171884.JPG
PA171896.jpg
PA171894.JPG
PA171896.JPG
PA171898.JPG
PA171899.JPG

Fredrik bakte en kjempegod ostekake for anledningen. Jeg deler oppskirften på den i et eget innlegg. -Gled deg!

Pia vår fyller 1 år

P9121380.jpg

Tenk at det er et helt år siden det hele startet -familielivet! For ett år siden fikk vi se henne og holde henne i armene våre for første gang. Hun har blitt en så stor og flink pike og har utviklet personlighet, sjarm og humør. Hun bidrar til så mye latter å glede i familien vår. -Hva gjorde vi før du kom?

Den store dagen har vært, og her kommer et lite bildedryss. Vi laget til et lite fotostudio i garasjen hvor vi fikk evigvart mange fine øyeblikk både av bursdagsbarnet selv og med hele familien. Det ble kastet gullkonfetti og ballongene svevde i lufta. -Gjett om noen har en støvsugerjobb å gjøre;p

P9091138.jpg
P9091141.jpg
P9121319.jpg
P9121352.jpg
P9121370.jpg

Vi feiret den store dagen på søndag, en dag før selve dagen, da alle hadde fri og kunne være med. Med skiftarbeidere, fotballspiller og to i samme firma er det vanskelig å finne en dag som passer for alle.

Jeg gir meg ikke på bakerfronten, og laget cupcakes og bursdagskaka selv. Ja, den både er og ser hjemmelaget ut. (det blir aldri helt perfekt) men jeg trøster meg med at det er litt av sjarmen. Kaken er en gulrotkake og ble faktisk utrolig god.

P9091212.JPG
P9091205.JPG
P9091209.JPG
P9091162.JPG
P9091158.JPG

Det var en stk prinsesse som sovnet så snart hodet traff puta. Jeg tror og håper hun har hadt en fantastisk dag. Vi rundt henne har hvertfall gjort alt for at denne dagen skulle bli så bra som mulig for henne. Jeg gleder meg til å vise henne film og bilder når hun blir eldre.

Fortsettelse på dette innlegget følger: og da får dere se rommet hennes, som var den store gaven hennes i år.

P9091184.jpg

Sommerfest

I går var det duket for sommerfest med de ansatte på jobben. Vi arrangerte det hele hjemme hos meg og Fredrik. Det var skikkelig koselig. Det var jobbfest med følge, så med hensyn til mannfolka ble det ikke bare snakk om hår og sminke. Værgudene var også på våres side som gjorde at vi kunne nyte velkomsdrinken utendørs.-Oppskrift kommer!

P7070558.jpg
P7070570.JPG

På menyen stod masse god grillmat. Forskjellige typer kjøtt og mange gode salater og tilbehør

P7070521.JPG
P7070523.JPG

Det var uvant å dekke bordet så fargerikt, men siden det var sommerparty som skulle arrangeres så måtte fargene komme frem. -fresht ble det!

P7070531.JPG
P7070546.jpg
P1010458.jpg
P7070532.JPG
P7070545.jpg

Spontantur på byen

FullSizeRender.jpg

Ei venninne sendte meg melding og lurte på om jeg ble med på en spontantur på byen. Jeg sa faktiskt ja, til tross for kun fire timer ikke sammen hengende søvn natten i forveien, og en time senere var vi på vors. Jeg knipset noen selfies av meg selv før jeg dro ut døra.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Dette er første gangen jeg drar på byen igjen etter jeg fikk baby, og syns og huske at de spontane kveldene alltid var de beste. Vel, det var kjekt og koselig. Og ikke minst litt greit å bryte rutinene med å gjøre noe annet. Jeg var riktignok ikke hjemmefra mere enn tre timer, men følte jeg jeg hadde en fin og lang tur ute. Jeg må si at jeg trives mye bedre med husstell og sofaen på kveldstid. Det er rart det der; hvordan interessene forandrer seg etter at man har fått barn. Det å dra på byen bare for å dra ut er ikke noe jeg sitter hjemme å lengter etter for å si det slik. 

FullSizeRender.jpg

Årets 17 mai

IMG_2308.JPG

Vi startet dagen som skrevet tidligere med frokost hjemme hos oss. Gjestene kom pyntet på tiden, mens vi gikk fortsatt rundt i joggisen, ehm... jeg kun iført strømpis og bh (haha) -ikke alltid like lett å beregne tiden med ei lita tulle. 

IMG_2306.JPG
 vår første 17 mai som en liten familie❤️

vår første 17 mai som en liten familie❤️

Det ble ikke noe stort familiebilde av hele gjengen i år da alle hadde diverse avtaler til enhver tid fortløpende gjennom hele dagen. Men jeg tenkte likevel å dele et lite bildedryss fra telefonen min.  

FullSizeRender.jpg
IMG_2372.JPEG

Etter maten tok vi det helt med ro, med andre ord vi stresset ikke inn til byen for å se på barnetoget. Men tok heller en kaffe på terrassen, for å så trille inn til byen etterpå. Der spiste vi den obligatoriske 17mai-isen, pratet med kjent folk og nøt det fine været på benkene utenfor frisørsalongen vår. -vi kunne ikke vært heldigere med været!

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMG_2376.JPG

Min største lillebror har bursdag på 17 mai så vi feiret han hjemme hos mamma og pappa med bacalao til middag. Gjett om det var ei som sovnet da hodet traff puta når vi kom hjem!?! Jeg og Fredrik avslutta kvelden med et glass vin til serien vår.  

Håper alle dere har hatt en finfin feiring også.  

Vel, nå er det et helt år til neste gang igjen. Og selv om det var godt å ta av bunaden, kjenner jeg at jeg allerede gleder meg til neste år.