Ny på håret

fcdaf5ed4d52cb7453a575a26eac6ef8.jpg

Jeg hadde endelig bestemt meg for å gjøre noen endringer med håret mitt. Nå er det bare langt, slitt og fargeløst. Jeg ville både klippe og farge det. Jeg hadde ikke helt bestemt meg for akkurat hva jeg ville gå for og satt derfor å så etter litt inspirasjon. Den samme dagen sendte fotografen, som jeg har hadt en del prosjekter med tidligere, forespørsel om nytt prosjekt som skulle foregå utover denne våren og sommeren. Dette krevde at jeg måtte ha mitt «gamle» hår. Litt kjipt, da jeg endelig hadde bestemt meg og til og med satt av tid til å gjennomføre det, men selvfølgelig vil jeg være med å realisere et nytt fotoprosjekt. Det blir masse bildetakning og også video som jeg kommer til å dele her på bloggen. Kommer tilbake til hva temaet er denne gangen senere. Ville bare dele mine inspobilder med dere da det er så mye fint på moten akkurat nå hva gjelder hår. Kanskje går du også å lurer på om du skal bli ny på håret til våren(?)

PicMonkey Collage.jpg
PicMonkey Collage(1).jpg

-bilder lånt fra Pinterest

Inspo; adventskalender

FullSizeRender.jpg

I år skal jeg endelig få gleden av å lage advendtskalender. -en skikkelig én, ikke til hunden og ikke til mannen, men til vår egen lille pike❤️ 

Jeg har søkt på Pinterest etter litt inspirasjon, og der var det mange idéer til enhver smak , prislapp og stil som dukket opp. Man kan lage advendtskalender opp etter veggen, opp gjennom trappen, hengende fritt fra taket, legge pakkene blandet i en eske, sette pakkene sortert på ei hylle... ja, alt etter hva som passer barnet og hva slags utgangspunkt hver enkelt har hjemme hos seg. Jeg deler noen bilder med dere her. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg har allerede funnet ut hvordan jeg skal lage lille E sin, og gleder meg til å vise dere resultatet. Eller kanskje jeg lager et DIY-innlegg av hele prosessen.  

Men om du skal lage en til samboern, så har jeg en idé der også. Hva med å gi bort tjenester gjennom slike kort. På kortene kan det stå alt fra at han skal få massasje, at du tar oppvasken, at du lager middagen, at han kan få sove lenge på søndagen (for de som har barn) osv... Skikkelig hverdagslykke. 

FullSizeRender.jpg

Fotoutstilling i Molde

IMG_1230.JPG

I dag er det i Molde det skjer. Fotografen bak prosjektet «klippfiskkjærringa i Kristiansund» eller «Bacalhau da Noruega» om du vil, skal ha sin andre utstilling. Denne gangen i Molde. Jeg skulle gjerne vært der selv også, men det lot seg ikke gjøre denne gangen. Det får bli med at jeg kun henger på veggene. Er jeg en «selvdigger» om jeg sier at det var kult å gå rundt på ei utstilling hvor flere av bildene er av meg selv?  

Bildene er klikkbare, om du vil bestille billett eller lese mere om arrangementet. Dette er en helaften hvor du får servert vin og mat på billetten. 

IMG_1223.JPG
IMG_1225.JPG
IMG_1226.JPG
IMG_1229.JPG
IMG_1228.JPG

Tips til Valentine

Valentines er nok en gang rett rundt hjørnet. Og denne amerikanske trenden har mildt sakt tatt Norge med storm. Du trenger ikke nødvenigvis å dukke under for kjøpepresset og det påtvungne behovet som media og reklamen gir deg, men du kan bruke kreativiteten.

Personlig er jeg ikke så veldig glad i dyre gaver på merkedager. Jeg vil for eksempel mye heller ha en koselig lapp en helt vanlig onsdag, enn en stor dyr bukett blomster av ren plikt på en av våre merkedager

Men jeg synes likevel det kan være en hyggelig anledning til å gjøre noe koselig for de man er glad i. Det trenger jo ikke koste noe særlig heller! Jeg har derfor samlet litt gode tips til ideer man kan gjøre som nettopp ikke koster allverden.

Overrask med små morsomme lapper. Legg en lapp i lommeboken hans og skriv: «Du er det mest verdifulle jeg vet om!». Legg en lapp i nøkkelskapet og skriv: «Du har nøkkelen til hjertet mitt!». Legg en lapp under dynen hans før han kommer i seng og skriv: «Det var så ensomt her uten dag!» finn gjerne selv på setninger som passer spesielt til dere.

Finn den perfekte sangen. Det finnes utrolig mange nydelige sanger. Finn en sang som beskriver akkurat det du føler for din elskede. Skriv ut teksten på et fint ark og gi ham det i gave.

Overrask med en romantisk vinterpiknik for to hvis dere har peis. Legg en madrass med et pledd og masse puter på gulvet foran peisen. Server noe godt å spise og drikke og skap en kveld dere sent vil glemme.

Ta jobben som han gruer seg til. Det er en herlig overraskelse å oppdage at du slipper å gjøre noe som du har gått og gruet deg til lenge. Det kan være å rydde i boden, pusse vinduer, måke snø, pante alle flaskene og fjerne gamle aviser, sette pcen på lading, vaske bilen, få opp den listen som har ligget og ventet siden sist dere pusset opp, eller hva du måtte finne på.

Fyll et ark, eller et fint kort med alle grunnene til at du elsker ham. Begynn for eksempel med å skrive: «Dette er bare noen av grunnene til at jeg elsker deg.» Skriv så ned så mange gode grunner som du får plass til.

Ta en telefon, bare for å si: «Jeg er glad i deg!» Som regel ringer vi hverandre når vi har en beskjed å gi eller noe å spørre om. Gled din kjære ved å ringe ham bare for å si «Jeg er glad i deg».

Send et kjærlighetsbrev i posten. Nesten ingen sender personlige brev lenger, men det gjør det nettopp mer verdifullt.

Finn en dag hvor du vet at din kjære har god tid på jobben og allier deg med en av kollegene hans. Få kollegaen til å sette opp et møte med deg til et bestemt klokkeslett uten å røpe at det er du som dukker opp. Møt opp og overrask med lunsj på et koselig sted i nærheten.

Eller ta en titt nedenfor her, om du rett og slett føler at; i år har jeg ikke tid til å være så veldig kreativ, og betaler meg gjerne fri for å få en ferdig pent innpakket pakke i posten som er klar til overlevering.

Inspo: barnerom

Nå er det ikke lenge til vi skal oppgradere rommet til lille (store) E, slik at det ikke er et babyrom lengre, men et barnerom. Vel, det er fortsatt en stund til enda, men det er hvertfall neste steg.  Jeg har allerede begynt å se på litt inspirasjon, og har forelsket meg helt i denne populære sklien samt en denne søte ballbingen. Jeg vet at vi ikke kan lage barnehage her hjemme, men egentlig så kan man nesten det da barnelekene er så «interiør-vennlige» sklien er jo rett og slett stilig å se på, nesten som et møbel. 

IMG_9040.JPG
IMG_9041.JPG