babyrommet med linker

Venter du baby selv, skal kjøpe gave til noen eller bare rett og slett har interesse av hvor jeg har fått tak i alt til barnerommet, kan du fortsette å lese. Jeg legger med bilder fra rommet fortløpende, så samler jeg linkene nederst i innlegget. Linkene åpnes automatisk i ny fane.

P7130449.JPG

-bokstavene: bestilte trebokstaver og limte på tapet og dekor selv, fra etzy

- Stellematte, sengeteppe. bamsene, lekekassene, vinduslampe: Nanan.it

-taklampe (denne har jeg fiksa litt ekstra på selv): jollyroom

-wallstickers, treet på veggen: magicwall.com

-kleshengere med perler: barnelykke.no

-dørhåndtak i glassugler: Clas Olson

-klesstativ: Oliver Furniture

-sengetrekk: Lexington

-garderobeskap: Ikea

-esker: jollyroom

-stellebord: ikea

-lenestol: Ikea

-seng: stokke

 

 

 

trend alert

-the bow-

Kjøp deg et skjerf og du kan piffe opp ethvert antrekk. Fest det enten rundt halsen, i håret eller på veska. Jeg skal holde øynene åpne for flere slike skjærf i forskjellige farger nå til høsten. Jeg ser for meg et i militærgrønn, sammen med en kashmirgenser i offwhite kunne vært fint.

Solnedgangen var fantastisk i Dalabukta i kveld. -Og for de som lurer på om vi har flyttet inn: Nei, det har vi ikke. Men vi har flyttet alt av tingene våre dit og kommet godt på plass. Vi er der og ordner og styrer på hver dag, men sover fortsatt i leiligheten. Det er bare senga, toalettsakene og maten i kjøleskapet som mangler. Tro meg, dere skal få vite når vi har flyttet for godt.

Babyshower

P7300022.JPG

På søndag ble jeg overrasket med en fantastisk babyshower. Om jeg ble overraska? -oh, yes! Jeg hadde såklart venta litt på det, men det var tidligere i graviditeten. Meg kjent er det vanlig å arrangere dette for den gravide rundt måned syv, så jeg trodde det var glemt av oppi alt av ferie og diverse hos mine venner. Men neida, de hadde fått til likevel. Jeg er glad skalkeskjulet var at vi skulle feire mamma og pappas bryllupsdag, for da fikk jeg ordnet meg litt, selv om maskaraen rant av rimelig raskt. -Jeg ble så rørt<3

Å lese opp kortene som var skrevet om hvor høyt vår lille Erle er velkommen, var rett og slett overveldende<3 Og at det er mulig å få så mye fint på en gang er godt gjort. Alt vi fikk var av den beste kvalitet og gjennomført til fingetuppene. Jeg sitter igjen med en følelse av at jeg gleder meg til mine venner er i samme situasjon, slik at jeg kan få gjengitt denne gleden<3

Vi koste oss med små tapasretter og søtsaker. Det meste i rosa utførelse.

Det var også planlagt leker og konkurranser, og jeg kom ikke unna den standard "bleie-konkurransen -hva har hun spist?" Jeg smakte meg frem til både smash og chrisbo i smeltet tilstand inni bleien...-Fyyy, jeg er glad svangerskapskvalmen er over.

Tusen takk, nok en gang jenter<3 Dette ble en dag for minneboka. Dere er best!

What a surprise


Well, well, well... were to start!!

IMG_6089.PNG

Jeg kan si så mye som at jeg hadde ordnet meg og forberedt meg på å feire mamma og pappas bryllupsdag, men idet jeg ankommer leiligheta deres blir jeg overrasket av alle mine venninder og familie med babyshower.

Det var rosa i alle former så langt øyet kunne se. De hadde ordnet og stelt i stand så fint. Jeg ble såå overrasket og ble helt stum. Øyene fylte seg med tårer. Jeg trodde vel helt ærlig at hele dette babyshower-opplegget hadde gått i glemmeboken oppi alt av ferie og turer, siden det ikke hadde skjedd tidligere. Men mine venner skuffer ikke!!! Og jeg er så takknemlig.

Jeg har masse bilder å vise dere av en fantastisk aften. Hun som ligger i magen skulle bare visst alt det fine hun fikk i går.

-stay tuned!