Bryggekanten

FullSizeRender.jpg

Stian Rode ba med hele familien på 4-retter på Brasseriet Bryggekanten. Så 4.juledags middagen ble inntatt der. Bryggekanten skuffer sjeldent og vi ble også denne gangen tatt med på en smaksopplevelse som setter seg på minnet. Veldig fornøyd med andre ord. Må også nevne at alkoholfri rødvin og eplemost er virkelig undervurdert til maten. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi koste oss lenge, hele tre timer, med fire retter pluss to bonusretter for å friske opp smakssansene  mellom hovedrettene. 

FullSizeRender.jpg

Det ble også sakt noen ord, og overrakt en gave. -Og nei, vi klarte ikke å finne en mindre gave som var lettere å bringe med seg mtp at vi ikke var hjemme! Dette bildet er i glass, og var skikkelig urbant syns jeg. Det vil pynte opp en stilren, litt maskulin leilighet. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Tusen takk for en skikkelig kvaliteteskveld med hele familien❤️

julepoker

PC270582.JPG

Lillebror arrangerte julepoker med 3-retters middag og dresskode. Det var invitert 8 spilleglade kompiser og stemningen var konsentrert gjennom hele kvelden. Jeg og mamma (hadde selvsakt ikke en plass rundt bordet, da tror jeg ikke stemingen hadde vært lite konsentrert) men sto for maten og var servitører. Vi valgte å dekke bordet litt maskulint (?) om det gir mening. Hvertfall et bord med rette linjer uten for mye dill dall. Kanskje blir dette en ny romjulstradisjon?

PC270584.JPG
PC270578.JPG
PC270587.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Håper alle sammen koser seg med familietid, venner, spill og moro nå om dagen<3

Bad christmassweather

FullSizeRender.jpg

Under treet i år lå blandt annet en del julegensere med både bjeller og snuter. Og for de som ikke hadde fått det med seg så sto dresskoden skrevet opp for 1.juledag. Mao intet annet enn denne genseren. Vi var så fine der vi satt rundt frokostbordet til bestemor og bestefar. Jeg har så mange bilder, både pene og litt mindre pene. Hehe.. men jeg velger å holde de innad i familien. Frokosten var som vanlig helt amazing. Bestemor kan dette. Og med minst tre spilleglade gjester endte selskapet selvsagt med spilling. Det ble trekt bordplassering og a- og b-finale ble spilt.  Lite rom for tull og fjas og litt humor for å si det slik. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

I kveld har jeg hadt julebord med jentegjengen. Så koselig å kunne samle hele gjengen igjen.  Dem har nå dratt på byen, og jeg skal opp å legge meg sammen med mine to❤️ 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg har bestemt meg for å ikke bruke så lang tid på blogg i julen, men vil ikke være helt fraværende heller (jeg synes jo at det er så gøy) så valget falt på å bare blogge litt som det faller seg inn å bare bruke bilder fra mobilen, selv om det egentlig er nå i jula at man virkelig kan gjøre en god bloggjobb og få de fineste stemningsbildene med de beste bakgrunnene.

Etter feedbacken deres å dømme, er slike innlegg veldig velkomne siden de blir mere ekte og ikke så tilgjorte eller planlagte om du vil.

Julaften

IMG_8547.JPG

Juleaften ble feiret hjemme hos mamma og pappa med hele familien på min sin side. Vi spiste tradisjonsretten pinnekjøtt, før vi trakk ut til vinterhagen for dessert og gaveåpning. Alle fikk mye fint, for ikke å snakke om alt lille E fikk. Jeg er så takknemlig. Jeg tok en del film og fikk på opptak hvor begeistret Erle var av alle lysene og den glitrende pynten på treet. 

IMG_8522.JPG
IMG_8523.JPG
IMG_8524.JPG
IMG_8525.JPG
IMG_8526.JPG
IMG_8529.JPG
IMG_8531.JPG
IMG_8537.JPG
IMG_8538.JPG
IMG_8539.JPG
IMG_8540.JPG

Ved å  gå fra stuen til dette uterommet, gav det straks hyttefeeling, selv om vi befant oss midt i byen. Det er en sammenheng med hytte og jul altså. 

IMG_8541.JPG
IMG_8542.JPG
IMG_8543.JPG

Hennes første juleaften er overstått og jeg kan ikke annet enn å si at den var veldig vellykket. Det var veldig spesielt å sitte rundt julebordet med ei lita prinsesse i julerød fløyelskjole på fanget. 

Ha ei fortsatt fin romjul, og takk for at du klikke deg inn her❤️

Den positive graviditetstesten

FullSizeRender.jpg

Julaften er en spesiell dag i seg selv, men etter fjorårets ble den om mulig enda mer spesiell. Jeg fant ut at jeg var gravid for første gang. Den følelsen, de tankene og den gleden på en og samme tid kan ikke beskrives med ord. Jeg må ha vært verdens lykkeligste akkurat i det sekundet da strek nr to kom til syne. Tenk lille Erle, for et år siden var du bare et lite frø, og i dag er du her og skal feire dagen med oss. Jeg unner aller kvinner å få oppleve akkurat denne gleden. Nå skal vi straks kle på oss å trille en tur til gravstedet. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg ønsker alle sammen en riktig god jul❤️