Wintersunset

IMAGE.JPG

Store deler av denne søndagen har vi tilbringt ute i frisk luft. Helseappen på Iphonen viste hele 8,8 km. Vi gikk helt nederst i Karihola før vi gikk hjem og fikk med oss solnedgangen. 

IMAGE.JPG

Nå er det kveld i stua. Søndagsgodisen er kommet på bordet, like så med føttene. 

IMAGE.JPG

I morgen er det mandag og Ical har alt begynt å  minne meg på hva jeg har å gjøre.

Nyt siste rest av søndagen<3

Våren i møte med dus rosa

P2020117.JPG

Vårgarderoben til lille E er på plass, fargene ble intet annet enn dus- og pudderrosa i forskjellige stoffer og tekstiler. Jaggu, gjorde jeg noen veldig gode kupp også. Den rosa dressen fikk jeg 30 % avslag på, på Stormberg og anorakkjakken var det hele 70% avslag på, på Cubus. Januarsalg, vet du. Og så måtte jeg bare ha denne søte svanen med tyllskjørt. Den fant jeg på Kremmerhuset. Den ropte navnet til E på lang avstand. Nå er det helg i heimen og friske blomster, ehh greiner, står på bordet.

P2020100.JPG
P2020105.JPG
P2020106.JPG
P2020107.JPG
P2020108.JPG
P2020110.JPG

I går var vi på mammakino. Jeg har lenge visst om at kinoen arrangerer dette, men har ikke fått muligheten før i går, da det til vanlig kræsjer med babysangen. Elsker at det er så mye å være med på for de små. Jeg tenker at overgangen til barnehage kan bli hakket letter om jeg allerede nå begynner å sosialisere henne med andre babyer og barn. Vel, på kinoen fikk vi ta med vognene inn, det var lakt ut babymatte på gulvet, vi fikk låne tepper, lyset var ikke helt slukket og lyden var redusert. Babygråt, amming og lek er selvfølgelig godtatt her. Et kjempebra opplegg.

I skrivende stunde er fredagstacoen i magen. Og i morgen skal vi til nabobyen på besøk. 

Lykkelig på ti tusen fot

Verdens beste følelse. Ti tusen meter opp i lufta

FullSizeRender.jpg

Det er en helt vanlig tirsdag. Jeg satt på flyet. Vi fløy over skydekket og Sola skinte inn gjennom flyvinduet. Lille E lå å sov på fanget mitt. Verdens beste følelse. Jeg byttet på å se ut gjennom vinduet og ned på min sovende søteste baby og tankene på hvor heldig jeg er forsvant ikke fra hodet mitt. Det var fantastisk å bare sitte å slappe av, nyte utsikten og la tankene og drømmene vandre fritt i den gjevne flyduren.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi har med andre ord hadt en veldig fin flytur med den beste mottakelsen av kjæreste og hund på bakken ❤️ -livet akkurat nå!

pastell

FullSizeRender.jpg

God morgen fra Brønnøysund. Vi har sjekket inn på «hotell svigers» og lille E ligger i sprinkelsengen -som Fredrik hadde når han var liten- for anledningen. Så stas! 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Her er været kaldt, veldig kaldt, men samtidig veldig fint og klart. 

FullSizeRender.jpg

Vi har feiret bursdager og kost oss i selskap med familien. I kveld skal vi blandt annet besøke fadderne til lille E🌸

FullSizeRender.jpg

Ønsker alle en fin mandag! 

Å fly med baby

FullSizeRender.jpg

Lille E har tatt sin første flytur, og det gikk strøkent. Jeg hadde sett for meg alle scenarioer som kan skje om ord et fly, jeg var psyket opp til å både leke klovn og å synge «bæ,bæ lille lam» og stellevesken var full av leker og nødproviant. Men hun sov hele turen.

FullSizeRender.jpg
 Tips til å fly med baby:

Ikke pynt deg, reis i komfortable klær med lommer med glidelås.

Ha penger, billett og telefon i bestemte lommer.

Ha babyen i bæresele på magen så du har begge hendene fri, samtidig full oversikt over babyen din.

Ha stellesekk fremfor stelleveske, å ha en skulderveske som gled ned hele tiden var irriterende.

Pakk alle nødvendigheter til babyen i stellevesken og regn én bleie til hver andre time reiser varer.

Antibakteriellservietter

FullSizeRender.jpg

 Ellers har barnombord.no utleie og salg av praktiske ting til reisen som blant annet flybaby(som er en hengekøye-liknende sak som festes i deg og i setet foran som babyen kan ligge i)

Det var en drøm å reise med baby, vi hadde det så kjekt, og vi fikk komme først i køen overalt. Foreldre med barn om bord får også -hvis mulig- et ledig sete ved siden av seg. Her er det plass til bilstol, som er praktisk -og lovlig- å bruke i flysetet.

FullSizeRender.jpg

Jeg har tatt vare på billetten til lille E og skal lime den inn i scrapbooking-boka hennes. Et koselig minne om hennes første flytur. Når hun får denne boka, finnes sikkert ikke papirbilletter i det hele tatt.