my new blog space

P6020138.JPG

Her kommer bilder av vårt lille kontorhjørne. Det er ikke så veldig stort, og består stort sett av kun en pult. Men hva skal man med hyller og oppbevaring når stort sett alt av dokumenter i dag er digitale filer. Og selv om det ikke er store arealet føles det faktisk ikke så lite da det er åpen løsning, og pulten har fått plass ved trappa som både har glassrekkverk og en høy takhøyde. Og begge deler er med på å forstørre inntrykket av plassen. Overskriften lyver litt, da det ikke bare er min plass. Fredrik har også en del kontorrelatert arbeid i sin jobb så han må også bruke denne pulten en del, derav lite pynteting, og "dill-dall" som han ville sakt.

P6020139.JPG
P6020140.JPG
P6020143.JPG
P6020144.JPG
P6020149.JPG
P6020146.JPG

Besøk venter

IMG_2812.JPG

God ettermiddag. Det er like før det ringer på døra. Besøk og den beste bønnegryten venter. Gjesterommet er reid opp og vi er klare for noen fine dager sammen. Håper været holder, seg slik at vi får nytt noen fine ettermiddager på turer i naturen og kvelder på terassen. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg lover å dele denne oppskriften med dere så snart muligheten byr seg. 

hei mandag

P6020156.JPG

Her får dere faktisk se en liten sniktitt på det nye kontorhjørnet vårt. Jeg tenkte jeg skulle vise dere det i sin helhet ved en senere anledning, så nok om det.

P6020157.JPG

Det er mandag og vi har en helt ny uke foran oss. Vi får familiebesøk fra Brønnøysund denne uken, så jeg vet at vi kommer til å få en fin og innholdsrik uke som avsluttes med kirkebesøk og utlevering av ettårsgave til alle dåpsbarn. Håper været holder seg. Jeg vet at det ikke er meldt fullt så fint som vi har hadt til nå, men det er lov å håpe.

P6020159.JPG

Ha en fin ukesstart.

A healthy one

FullSizeRender.jpg

Det er lørdagskveld, og vi har valgt å gå for en sunn en... jeg kappet opp alt jeg kom på i farta av hva vi hadde liggende i kjøleskapet og resultatet ble et digg grønnsaksfat. 

Når det er varmt ute frister det lite med tung middag på kveldstid, noe som er det diggeste på vinterhalvåret. På sommeren lager vi oss gjerne slike grønnsaksfat, smoothier, supper eller salater.  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Denne smoothien må du bare prøve. Den beste smoothien jeg visste om var den de solgte på bakeren og prøvde meg lenge frem og fant tilslutt ut at denne oppskriften smakte ganske likt.

Du trenger til to personer; 2 dl fryst blåbær og bringebær, 1 dl eplejuice, 1 dl vaniljeyoghurt, 1 Ts vanliliesukker og 1 ss MCT Cocosa Energy Oil. Alt blandes i en blender til alt er most. Ca to minutter. Kan pyntes med mynte frisk urteplante. 

FullSizeRender.jpg

1 juni

FullSizeRender.jpg

Da er det bare å bla om på kalenderen folkens. Det er sommer, og det er ikke bare på kalenderen. Vi er så heldige med været for tiden. Solen skinner over havnebassenget og inn på kontoret. Jeg dro litt tidligere på jobb i dag for å få unna litt kontorarbeid før kundene kommer. Jeg kom i mål litt før tiden, det må være sola som gir ekstra energi, og dermed ble det en kaffekopp ekstra og litt blogging. Vi fikk den nye bladpakken på jobb i dag, så disse skal jeg kose meg med på terassen i kveld. Digg å kunne sniktitte i motemagasinene en hel uke før de dukker opp i butikkhyllene. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

FullSizeRender.jpg

Ville bare titte innom for å ønske dere en riktig fin helg☀️