the classic look

P9011045.JPG

Ny uke, og ny bluse! Hehh.. her hørtes det ut som om jeg går med samme blusen hele uka. Det skal jeg si det deg er helt umulig. For kun etter bare et par timer er blusen preget av flekker med grøt, leverpostei, kliss, snørr og ja.. you name it! Haha.. 

P9011048.JPG
imagek.jpg
P9011054.JPG

Vel, blusen er nå ren og pen og jeg skal avgårde på jobb. Gleder meg til å jobbe i frisørsalongen igjen. Jeg jobber ikke til faste tider hver dag, men om du ønsker å bestille time til meg får du en grei oversikt i vår nettbestilling på Stinas.no eller via FixIT app💁‍♀️

P9011056.JPG
P9011047.jpg

Stinas Frisørverden på Instagram

Jeg er administrator for to Instagramkontoer. Både min egen og Stinas Frisørverden AS sin. Jeg har jobbet en del med feeden på sistnevnte i det siste og syns den begynner å bli veldig fin, så jeg vil dele en liten sniktitt med dere her. Følg oss gjerne, (Stinas Frisørverden følger tilbake)  bildene er klikkbare så du kan klikke deg rett inn på Instagram ved å trykke på bildene. Vi arrangerer konkurranser, annonserer tilbud og diverse... pluss at den oser av inspirasjon💁‍♀️ 

*Alle bildene er selvproduserte! (Med mindre de er merket med noe annet) 

film fra Thailand

Da jeg var på jobbtur i Thailand, filmet jeg en del som jeg hadde planer om å lage en liten film av. Når jeg lastet inn alle klippene på macen oppdaget jeg at minnekortet hadde ikke fått med seg en del klipp, selvfølgelig de viktigste i følge meg selv, og jeg bestemte meg for å drite i hele filmen. Men etter å ha fått det hele på litt avstand og tok en titt igjennom de klippene som var blitt lagret, ombestemte jeg meg og snekret sammen en liten film likevel. Here it is:

sjekklisten til ferieturen

P5280064.JPG

Er sjekklisten til ferieturen krysset av?

                        - utløpsdatoen på passet

                             -bestilt time til håret

                                  -fikset neglene

P5280058.JPG
P5280059.JPG
P5280063.JPG

Hvor digg er det ikke å reise på tur å føle seg vel. For meg er det et must at neglene er stelt og ser fine ut. Og etter at jeg begynte med shellac er det også blitt et must. Det sliter ikke på egen naturnegl, og holder neglene sterke. Hvor typisk er det ikke at den ene neglene knekker i det du skal dra igjen glidelåsen på den altfor fulle kofferten? og så sitter du på flyet og irriterer deg over denne ene neglen og bestemmer deg for å oppsøke nærmeste neglesalong når du kommer frem, noe du egentlig ikke ville bruke tid på når du er på ferie. Jeg må også alltid forberede håret mitt før jeg reiser til varmere strøk. Jeg gidder ikke at håret ser ut som et brent ugress i tuppene som et resultat av klor, saltvann og sol. Derfor tar jeg alltid en god hårkur på det i forkant for å beskytte det. Helst gullkuren fra GHD som etterlater seg en forsegling i håret, som beskytter mot alt av ytre påkjennelser.

P5280062.JPG

Kikker mandagen igang med instagramkonkurranse

P5280055.JPG

Hei mandag. Jeg har nesten litt følelsen av en blåmandag i dag. Det må være det fine været vi hadde i går. Jeg sitter på jobb å har litt kontortid før jeg skal begynne med kundelisten min. Jeg har blandt annet arrangert en konkurranse på instagrammen til Stinas frisørverden. Vinneren får en produktserie av sommerens musthave til håret. Vi gir bort et sett til dame og et til herre. Sjekk ut konkurransen her;)
 

2017-m03-29 09.34.36.jpg

I dag tidlig kom det enn et stort Cruiseskip inn til byen. Vi kunne se innkjøringen til havna fra soverromsvinduene våre, og skipet var så stort at det føltes ut som om det skulle strande på terassen våres. Så i dag blir det folksomt i byen.

P5280054.JPG
P5280057.JPG