Kvadrat & roomservice

EspressoHouse, Kvadrat

I går etter Åpen barnehage tok vi bussen videre til Kvadrat, der møtte jeg ei venninde. Det var så koselig å se henne igjen. -forrge gang var faktisk på babyshoweret mitt, så det var på høy tid å catche opp igjen. Vi hadde kaffedate på Espressohouse før vi hadde planer om en liten shoppingrunde.

FullSizeRender.jpg
EspressoHouse, Kvadrat

Men en ettåring og shopping fungerte ikke særlig godt, så vi var raske med å ta bussen tilbake til hotellet.

Jeg rakk en kjapp tur innom denne fantastiske Newbie-butikken. Jeg elsker jo denne kolleksjonen som finner sted i KappAhl sine butikker så en helt egen butikk med bare disse klærne er som et lite drømmeland.

Jeg rakk en kjapp tur innom denne fantastiske Newbie-butikken. Jeg elsker jo denne kolleksjonen som finner sted i KappAhl sine butikker så en helt egen butikk med bare disse klærne er som et lite drømmeland.

I går droppet vi middagen nede i restauranten og bestilte heller en cæsarsalat opp på rommet, etter lille E hadde lakt seg. Vi tjyvstartet helgen litt med et glass vin ved siden av også. 

Roomservice, Cæsarsalat
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Det er lenge siden vi har hadt middagsdate i sengen. Jeg har alltid syntes at frokost og generelt måltid på sengen har vært oppskrytt, men i går kunne det ikke passet bedre og det var så koselig❤️ 

FullSizeRender.jpg

forny hjemmet med vaser og lykter

-reklame

På høsten pyntes rommene i huset med vaser fyllt med strå eller høstbetonte blomster. Lykter og fine krukker får levende lys. Kàhler Design har så mye fint i butikken sin nå som det er verdt å ta en titt på. Nyt høsten, og all kosen den bringer med seg.

P7110001.jpg

Kähler Design sine produktserier inneholder alt fra vakre vaser og porselen til funksjonell design. En av faktorene som gjør Kähler unike er at de lanserer innovative og nytenkende produktserier. Noen av de mest velkjente og populære seriene er bl.a. Hammershøi, Omaggio, Ombria, Ursula, Mellibi og Unico.På Kahlerdesign.com/no får en bl.a. tilgang til de nyeste produktseriene, limited edition kolleksjoner, Kähler sin egen outlet som gir opptil 70% rabatt, samt masse inspirasjon rundt de ulike produktene.

PicMonkey Collage.jpg

Det er over 175 år siden den første Kähler-vasen ble dreid på det lille pottemakeriet i Næstved i Danmark. Det ble starten på et unikt designeventyr som gav gjenlyd over hele verden. Allerede i 1889 imponerte Kählers keramikk på verdensutstillingen i Paris, samme år som Eiffeltårnet ble oppført. Kähler forener i dag en over 175 år gammel historie og ærverdige tradisjoner i en moderne og sanselig fortelling om design og gastronomi, hvor alle er velkomne.

Hallovenn

Hallovenn, et barnevennlig halloweenparty

Akkurat i dag er jeg skikkelig glad for at vi befinner oss i en storby, for Kristiansund har desverre ikke et slikt tilbud for våre små. Men hallovenn er absolutt noe jeg skal bringe på banen hjemme. Hallovenn er som de fleste sikkert vet; en mindre skummel Halloween-feiring for de minste.

FullSizeRender.jpg
Hallovenn, et barnevennlig Halloweenparty
FullSizeRender.jpg

Jeg og lille E var på hallovenn på Forus i ettermiddag, og hun har hadt tidenes aften. -jeg også🙈 Her var det sang, dans og musikk, og masse aktiviteter: hoppeslott, gullgraving, fisking, klovner som laget ballonger og magikere som laget slim.

Etter åpen barnehage i dag dro jeg på leting etter et kostyme til lille E, og jeg fant den søteste marihønedrakten til henne.

FullSizeRender.jpg

Fineste marihøna mi🐞 -ekstra gøy at myten om å fange en marihøne oppfyller et ønske. -men jeg har allerede fått mitt oppfylt❤️

Ellers har dagen min vært litt vimsete, kunne nesten sakt «hello-vin»

For i morrest glemte jeg å gå av bussen, og ble med hele rute 42 rundt, og det verste var at jeg merket det ikke selv, det var busssjaføren som stoppet bussen og kom bort til meg å fortalte at dette var siste stopp. -slik kan det gå når jeg er mere opptatt av å synge «klappe-klappe-søte» på bussen enn å følge med på veien.

Og senere på dagen når vi skulle på hallovenn-feiringen, hadde jeg planlagt å møte opp litt før det hele startet fordi vi måtte dra før det sluttet (grunnet leggetiden til Lille E) jeg trodde det starta halv fem og vi var der kloklen fire, men det starta ikke før halv seks! Så ja, én og en halv time før åpning var vi der. -snakk om å være ivrig liksom 😂

Første dag i åpen barnehage

IMG_6106.PNG

Ofte står ikke forventningen mine til realiteten, men denne gangen ble jeg overveldet. Det er mange «åpne barnehager» i Stavanger, faktisk hele ti stk. Jeg valgte på bakgrunn av lokasjon, altså den som ligger nærmest hotellet vårt og den var helt fantastisk.

Jeg skulle gjerne tatt bilder av de barnevennlige maleriene på veggene; alt fra store regnbuer, trær til figurer, og også av samlingsstunden hvor vi sang om høsten og kastet kunstige blar i luften over barna eller når barna danset på gulvet til musikk og såpebobler som ble blåst ut av en maskin i taket og dalte over dem. -men det var ikke lov til å ta bilder der inne. Litt synd, (for familiealbumet hadde blomstret av slike bilder), men også veldig forståelig og bra.

FullSizeRender.jpg

Dette var skikkelig profesjonelt. Det var barnehagepedagoger der; ei norsk, ei dansk og ei fra Amerika. De kunne vi prate med om råd og tips hva gjelder alt i et småbarns-famileliv om vi følte for det. Sangene på samlingsstunden foregikk på både norsk og engelsk. -Det er gøy hvor lite som skiller barnesangene på de to forskjellige språkene.

IMG_6105.PNG

Vi har storkost oss, jeg og lille E. Det gleder hjertet mitt og få ta henne med på slike postive opplevelser. Og jeg ser frem til å tilbringe flere dager der.

I skrivende stund sitter vi i lobbyen på hotellet og venter på at bussen skal komme og ny dag i barnehagen venter. 

New in: Makeup, Stinas Frisørverden

-reklame

-Frøya Cosmetics-

Frøya Cosmetics, Stinas Frisørverden

Jeg har gleden av å fortelle dere at Stinas Frisøverden skal ta inn det populære sminkemerket Frøya, og vil invitere dere til LadiesNight, slik at du kan få med deg all infoen om merket og masse tips og triks til å legge den perfekte makeupen som passer deg,

Delta på ladiesnight!

ONSDAG 21/11 KL 18.00 PÅ STINAS FRISØRVERDEN, HAUGGT 4

Vi har begrenset med plasser, så vær rask å sikre deg èn. Ta med deg ei venninde eller kom alene til en koselig aften med masse inspirasjon til julebordsmakeupen.

Påmelding sendes til haarifokus@stinas.no eller på 71678210

IMG_6074.JPG

Frøya Cosmetics er en norskutviklet kosmetikkserie laget av de fremste kosmetologene i Norge med årevis av erfaring innen faget. Vårt mål er å lage produkter av beste kvalitet, der farger, konsistens og krav møter forventningene til det moderne Skandinaviske markedet.

Serien er bygd opp av fuktighetsgivende og pleiende ingredienser skreddersydd for det tørre og kalde klimaet i Skandinavia. Naturlig flotte farger, gode pigmenteringer og næringsgivende ingredienser.

Sminken skal kunne brukes i alt fra dagliglivet, til fest og aktiviteter.

Frøya Cosmetics, Stinas Frisørverden