Intervju med TK

-tema hus, hjem og interiør-

indexh.jpg

«Himmel og hav for en praktfull utsikt»

gisper de besøkende.
Og om havet kunne se, ville det tenkt glade og bølgende tanker: «Praktfullt innsyn. Hvilket vakkert hjem!»

Forrige uke ble jeg ringt opp av en mannTidens Krav, lokalavisa i byen, angående intervju. De skulle ha tema hus, hjem og intervju og hadde blitt tipset om meg. Jeg ble veldig glad og takket ja. -Syns det er stas å bli spurt om noe slikt, og gøy at det jeg faktisk legger mye tid i som hus, hjem og intervju blir lakt merke til. Du finner intervjuet her.

Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”
Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”

-instagramkonkurranse-

Dagen etter ringte en ny mann fra TK og ville intervjue meg angående Instagramkonkurransen som blandt annet Nettavisen, TK og amedia-aviser arrangerer, siden jeg er blandt de nominerte. Jeg takket igjen ja, og hadde dermed to intervjuer her hjemme denne uken. Men redaksjonen i TK fant ut at disse to intevjuene ble nokså like, da min instagram handler om interiør som da var temaet i det første intervjuet, så de slo sammen sakene. De kunne ikke ha to “Karina-saker” på samme uke -fear enough!

Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”

Jeg har tidligere opplevd at media ikke har den gode intensjonen de innleder en forespørsel om intervju med, men at de har en skjult agenda. Men det var ikke tilfelle denne gangen, og vi hadde et godt samarbeid gjennom hele prosessen. Både jeg og Fredrik fikk godkjenne tekst og bilder før publisering. -Det skal sies at journalisten smurte tykt på hva gjelder skryt, men hvem syns ikke litt ekstra skryt er stas i hverdagen(?)

«Himmel og hav for en praktfull utsikt», gisper de besøkende.
Og om havet kunne se, ville det tenkt glade og bølgende tanker: «Praktfullt innsyn. Hvilket vakkert hjem!» -Henning Hope Rønhovde

Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”
the classic look

P9011045.JPG

Ny uke, og ny bluse! Hehh.. her hørtes det ut som om jeg går med samme blusen hele uka. Det skal jeg si det deg er helt umulig. For kun etter bare et par timer er blusen preget av flekker med grøt, leverpostei, kliss, snørr og ja.. you name it! Haha.. 

P9011048.JPG
imagek.jpg
P9011054.JPG

Vel, blusen er nå ren og pen og jeg skal avgårde på jobb. Gleder meg til å jobbe i frisørsalongen igjen. Jeg jobber ikke til faste tider hver dag, men om du ønsker å bestille time til meg får du en grei oversikt i vår nettbestilling på Stinas.no eller via FixIT app💁‍♀️

P9011056.JPG
P9011047.jpg

Ull på ull

P9061070.JPG

Selv om det er høst er det ingen grunn til å ikke kunne gå med kjole. Lag på lag og stoffer i ull er tingen. Jeg blir alltid så inspirert på klesfronten om høsten. 

P9061063.JPG
P7120008.jpg
P9061068.JPG

Idag hadde jeg hele formiddagen fri, før jeg dro på jobb. Vi har fått inn nye produkter til øyenbryn fra Bitchn’ Brows og de er bare helt magiske. I dette settet har man alt som skal til for å få helt smashing bryn. Jeg gleder meg til å begynne å bruke de. Både i salongen på kunder og hjemme.  

I natt er det meldt storm, så alle utemøbler er godt sikret, nevnte jeg at ved forrige storm så blåste glassplaten i glassbordet vårt over gjerdet som sto på den ene takterassen(?) og det knustes i tusen knas...!!! Slik herdet glass knuses jo i så små biter når det først blir knust.  -vi finner glassbiter i pukken enda! Jeg får frysninger av å tenke på at noen kunne blitt skadet, men heldigvis holder folk seg innendørs i slikt vær. 

Summer fades

Sommeren begynner å fades bort, men minnene sitter igjen. De grønne fargene byttes sakte men sikkert ut med rustrødt og brunt.

P8200951.JPG
P8200954.JPG
P8200957.JPG

-my favorite pair of jeans-

P8200968.jpg
P8200958.jpg
P8200959.jpg
P8200965.jpg
P8200962.jpg

Det er alltid godt å trekke innendørs etter en lang å fin sommer tilbringt ute. Nå ser jeg frem til en sesong med mørkere kvelder og at man faktisk kan se lysene man tenner. Jeg har lyst til å gå til innkjøp av litt høstfarger til stuen i form av tekstiler. Det er også godt å finne frem jeansene og strikkene i garderoben. Disse fra Levis er helt klart blitt min favoritt for tiden.

Komfy bukser og helg

P8110930.JPG

Disse buksene må være de mest komfy jeg eier, som samtidig ser bra ut. Det var litt uvant i starten da jeg jeg følte at jeg gikk rundt med ei altfor kort dressbukse med sleng i, men jeg ble raskt vant. Disse kan styles til så mangt, både med høye høler og sneakers. Og med oversized tee, formsydd skjorte eller strikk. 

P8110934.JPG
P8110938.JPG
P8110940.JPG
P8110931.JPG

Det er fredag i dag, og vi har nettopp kommet hjem fra en liten handlerunde. Nå skal vi finne roen i huset. Tenne litt levende lys og lage oss middag. God helg.