Inspo; adventskalender

FullSizeRender.jpg

I år skal jeg endelig få gleden av å lage advendtskalender. -en skikkelig én, ikke til hunden og ikke til mannen, men til vår egen lille pike❤️ 

Jeg har søkt på Pinterest etter litt inspirasjon, og der var det mange idéer til enhver smak , prislapp og stil som dukket opp. Man kan lage advendtskalender opp etter veggen, opp gjennom trappen, hengende fritt fra taket, legge pakkene blandet i en eske, sette pakkene sortert på ei hylle... ja, alt etter hva som passer barnet og hva slags utgangspunkt hver enkelt har hjemme hos seg. Jeg deler noen bilder med dere her. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg har allerede funnet ut hvordan jeg skal lage lille E sin, og gleder meg til å vise dere resultatet. Eller kanskje jeg lager et DIY-innlegg av hele prosessen.  

Men om du skal lage en til samboern, så har jeg en idé der også. Hva med å gi bort tjenester gjennom slike kort. På kortene kan det stå alt fra at han skal få massasje, at du tar oppvasken, at du lager middagen, at han kan få sove lenge på søndagen (for de som har barn) osv... Skikkelig hverdagslykke. 

FullSizeRender.jpg

tilbake til Stavanger

Clarion Hotel Air, Sola, Stavanger

Gjett hvem som kunne tenkt seg å sove langt utpå i dag da? Jo, det var lille E det! selvfølgelig i dag når vi måtte opp for å rekke flyet. Disse små altså! Jeg bruker nesten aldri å ha på alarm lengre, for det er sjeldent at jeg skal rekke noe før fem-seks tiden på morgenen. Så det var bare flaks at jeg satte den på i går, hvis ikke tror jeg vi hadde forsovet oss. Flyturene gikk som en lek, denne gangen også.

Clarion Hotel Air, Sola, Stavanger

Vi tok turen til nærmeste butikk for å handle inn litt tørrvarer og frukt som vi skal ha på hotellrommet til mellom-måltid utover i uka. På veien tilbake satt vi oss i lobbyen og tok et lite fruktmåltid mens vi ventet på at Fredrik skulle bli ferdig på jobb. Han tok flyet før oss i morrest, så det var ei som var glad for å se pappaen sin igjen, selv bare etter en liten dag borte. Jeg er så glad for at vi har mulighet til å bli med på denne “reisen”. To måneder borte, hadde vært altfor lang tid for lille E uten pappaen sin.

Clarion Hotel Air, Sola, Stavanger
Clarion Hotel Air, Sola, Stavanger
Clarion Hotel Air, Sola, Stavanger
Clarion Hotel Air, Sola, Stavanger

Vi er nå kommet oss til rette på hotellrommet. Og vi er igjen klare for å dra til Åpen barnehage i morgen. Julepynten rundt omkring begynner å titte frem og det gir sånn stemning. Jeg gleder meg til å ta turen innom kjøpesenter og butikker. Jeg tar dere med på turen.

-Vi skrives

den 2. farsdagen

farsdag og egenprodusert film fra lille E`s første leveår

I dag er det alle pappaer sin dag. Og tenk at vi allerede har fått feire farsdag nummer to her i hus. Det ble ingen frokost på sengen, men en liten oppmerksomhet i form av gave og kort rundt frokostbordet ble det. Senere samlet vi hele familien for film. Egenprodusert film på to timer av hele lille E sitt første leveår. Jeg er så glad for å ha alle de minnerike stundene på film.

PB112151.JPG
Gjærbakst stekt på dampfunkjson gir luftig og godt resultat

Gjærbakst stekt på dampfunkjson gir luftig og godt resultat

PB042084.JPG

Kofferetene står nå pakket ferdig i gangen og vi er klare for avreise igjen i morgen. To uker i Stavanger venter.


-reklame

Personaliserte bøker, graverte glass, kjøkkengaver, baby- og barnegaver.. bare noen få eksempler på gaveutvalget til YourSurprise. Det er veldig lett å personalisere gavene våre med et bilde og en personlig tekst. Med noen få klikk kan våre kunder designe en unik gave til en fødselsdag, et jubileum eller en spesiell anledning som valentinsdagen, morsdagen, farsdagen eller julaften eller når du ønsker å takke noen. Laget med kjærlighet, alltid!


Didrikson

-comfy, sportslig og fint-

Didriksons antrekk
Didriksons antrekk

Dette settet fra Didrikson kjøpte jeg i sommer, men det blir mye brukt nå på høsten også. Hvertfall innendørs. Det er ganske sportslig av seg da skjørtet har shorts under. Da kan jeg sitte å leke på gulvet med lille E uten å tenke på at trusa synes. Liker at man kan gå i skjørt uten å være pyntet.

P8250996.JPG

Det er lørdag, og arbeidsdagen er over og håret er kommet opp i dott. Når jeg har trykt publiser på dette innlegget har jeg planer om å gjøre om garasjen til fotostudio igjen. Julekortbildene skal knipses. Ahh, snart jul folkens! det kiler i magen.

P8251002.JPG

snart kan fredagskvelden starte

-teller minutter-

PB092088.jpg

Når man er glad i noen, savner noen, eller er langt unna en person man gjerne kunne tenkt seg å vært i nærheten av akkurat nå, blir det automatisk til at man bare sitter å skriver navnet til vedkommende utallige ganger for så å tegne et stort hjerte rundt.

PB092086.jpg

Lille E sover, huset er ryddet og maten står å godgjør seg på stekeplaten. Jeg gleder meg til å få hjem mannen min nå. Jeg er ferdig med å telle dager, timer likeså. Nå er det bare minutter til han kommer inn døra. En uke borte er lenge.

Ville bare titte innom for å ønske deg en god helg!