barnehagetilvenning

IMG_5285.PNG

Hei mandag og 3 desember. Fredrik reiste med tidligste fly tilbake til Stavanger i dag, mens jeg og lille E er hjemme. For nå har nemlig den store barnehagetilvenningen begynt på ordentlig. Vi var der i noen timer i dag. Og det gikk veldig bra. I morgen skal vi være der litt lengre. Spennende tider.

IMG_5508.JPG
IMG_5509.JPG

Jeg har ikke så mye på hjertet i dag, men ville bare titte innom for å ønske dere en fin mandag. En mandag som faktisk snart er over. -dagene flyr! Jeg skal sette på en skikkelig jentete julefilm før jeg finner senga. Julestemningen sniker seg innpå mer og mer. Gleder meg til å jule-blogge fremover.

utsikt over Sola

PB142213.jpg

Ny dag, og nye muligheter. Frokosten er kommet i magen. Ahh, jeg elsker hotellfrokoster.

-bursdagsfeiring av en bamse-

Nå er vi straks klare til å ta bussen til åpen barnehage, og i dag er det bursdagsfeiring for sauen Frida. (bamsen som vi bruker under samlingsstundene og til sangen “bæ, bæ lille lam”. Det er helt merkelig å si at jeg gleder meg til å feire en bamses bursdag, men det er jo for lille E´s del. Så det blir vel mer rett å si at jeg gleder meg på hennes vegne. Det er rart hvor mye glede man selv får gjennom et barns øyne. Vi skal feire sauen Frida med å bake rundstykker, spise kake og hoppe i hoppeslott med sklie. Jeg syns det er kjempebra at de gjør så mye ut av ting. -og i det hele tatt komme på at en bamse kan ha bursdagsfeiring. Jeg gjør selv mye ut av ting, men jeg har enda ikke arrangert bursdagsselskap for bamsene til lille E.

PB142220.jpg
PB142225.jpg

Didrikson

-comfy, sportslig og fint-

Didriksons antrekk
Didriksons antrekk

Dette settet fra Didrikson kjøpte jeg i sommer, men det blir mye brukt nå på høsten også. Hvertfall innendørs. Det er ganske sportslig av seg da skjørtet har shorts under. Da kan jeg sitte å leke på gulvet med lille E uten å tenke på at trusa synes. Liker at man kan gå i skjørt uten å være pyntet.

P8250996.JPG

Det er lørdag, og arbeidsdagen er over og håret er kommet opp i dott. Når jeg har trykt publiser på dette innlegget har jeg planer om å gjøre om garasjen til fotostudio igjen. Julekortbildene skal knipses. Ahh, snart jul folkens! det kiler i magen.

P8251002.JPG

snart kan fredagskvelden starte

-teller minutter-

PB092088.jpg

Når man er glad i noen, savner noen, eller er langt unna en person man gjerne kunne tenkt seg å vært i nærheten av akkurat nå, blir det automatisk til at man bare sitter å skriver navnet til vedkommende utallige ganger for så å tegne et stort hjerte rundt.

PB092086.jpg

Lille E sover, huset er ryddet og maten står å godgjør seg på stekeplaten. Jeg gleder meg til å få hjem mannen min nå. Jeg er ferdig med å telle dager, timer likeså. Nå er det bare minutter til han kommer inn døra. En uke borte er lenge.

Ville bare titte innom for å ønske deg en god helg!

Intervju med TK

-tema hus, hjem og interiør-

indexh.jpg

«Himmel og hav for en praktfull utsikt»

gisper de besøkende.
Og om havet kunne se, ville det tenkt glade og bølgende tanker: «Praktfullt innsyn. Hvilket vakkert hjem!»

Forrige uke ble jeg ringt opp av en mannTidens Krav, lokalavisa i byen, angående intervju. De skulle ha tema hus, hjem og intervju og hadde blitt tipset om meg. Jeg ble veldig glad og takket ja. -Syns det er stas å bli spurt om noe slikt, og gøy at det jeg faktisk legger mye tid i som hus, hjem og intervju blir lakt merke til. Du finner intervjuet her.

Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”
Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”

-instagramkonkurranse-

Dagen etter ringte en ny mann fra TK og ville intervjue meg angående Instagramkonkurransen som blandt annet Nettavisen, TK og amedia-aviser arrangerer, siden jeg er blandt de nominerte. Jeg takket igjen ja, og hadde dermed to intervjuer her hjemme denne uken. Men redaksjonen i TK fant ut at disse to intevjuene ble nokså like, da min instagram handler om interiør som da var temaet i det første intervjuet, så de slo sammen sakene. De kunne ikke ha to “Karina-saker” på samme uke -fear enough!

Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”

Jeg har tidligere opplevd at media ikke har den gode intensjonen de innleder en forespørsel om intervju med, men at de har en skjult agenda. Men det var ikke tilfelle denne gangen, og vi hadde et godt samarbeid gjennom hele prosessen. Både jeg og Fredrik fikk godkjenne tekst og bilder før publisering. -Det skal sies at journalisten smurte tykt på hva gjelder skryt, men hvem syns ikke litt ekstra skryt er stas i hverdagen(?)

«Himmel og hav for en praktfull utsikt», gisper de besøkende.
Og om havet kunne se, ville det tenkt glade og bølgende tanker: «Praktfullt innsyn. Hvilket vakkert hjem!» -Henning Hope Rønhovde

Intervju med Tidens Krav om hus, hjem og interiør og pågående instagramkonkurransen “norgesbesteinsta”