Julepyntet pikerom

PC020085.JPG

- Litttlebit pink for Christmas-

PC020086.JPG
PC020088.JPG
PC020089.JPG

I år hadde jeg unnskyldning til å kjøpe litt rosa julepynt. Noe det er kommet mer og mer av i butikkene de siste årene. Jeg husker da jeg hadde min egen leilighet, før jeg traff Fredrik, hadde jeg så lyst på rosa julekuler på treet, men det var umulig å finne den gang. Nå ser jeg de overalt.

PC160246.jpg
PC160248.jpg
PC160250.JPG

Jeg har ikke kjøpt rosa julekuler, men små andre søte juleting i rosa ble det til rommet til lille E. Jeg fant blandt annet denne dusrosa julestjernen i velour, og den kunne ikke passet bedre enn inne på dette rommet.

PC160251.JPG
PC160252.JPG
PC160253.JPG
PC160254.JPG
PC160265.JPG
PC160263.JPG
PC160262.JPG
PC160260.JPG

Jeg har også laget en liten juleutstilling i en av bokhyllene her inne på rommet. Dyr er veldig populært for tiden, så dette er en liten kombinasjon av pynt og lek.

det varme (g)ullet

-ull er gull-  

Name it ullsett

Til barnehagestart fikk vi en liste over hva hun måtte ha i barnehagen. -den beste unnskyldningen til å shoppe litt igjen.  

Det er så mye god kvalitet på markedet hva gjelder barneklær, og det er en fryd å kle henne opp i gode kvalitetsklær.  

Denne bodyen fra Nameit, men bomull på innsiden og ull på utsiden er blitt en favoritt.  

Hust & Claire body og bukse og nameit skjørt. Cederic tøfler.
HM fuskepels
Lillelam sett
Dots med velour fra Livingly, Minikids

Ellers går den nye hverdagen med barnehage overraskende bra. Jeg hadde kviet meg så lenge til denne dagen skulle komme. Dagen hvor jeg sa «hade» til henne og måtte gå. Men heldigvis

Tredje søndag i advendt

tredje søndag i advendt. Julestjerner fra House Doctor

-det tredje lyset er tent-

Hele familien er samlet. Og det tredje lyset er tent.

Her har vi en skikkelig kosesøndag, og pysjen ble ikke tatt av før nærmere tolv. Vi kledde på oss og gikk en tur. Nå sover lille E i vognen sin, og jeg får blogge på dagtid. Det er lenge siden sist.

tredje søndag i advendt. Julestjerner fra House Doctor

-nattpysj fra Lilleba og Herremann-

tredje søndag i advendt. Julestjerner fra House Doctor. Matchende nattpysj fra Lilleba og Herremann
tredje søndag i advendt. Julestjerner fra House Doctor. Matchende nattpysj fra Lilleba og Herremann
tredje søndag i advendt. Julestjerner fra House Doctor. Matchende nattpysj fra Lilleba og Herremann

På fredag dro jeg ut på turnforeningens julefest. Til tross for jeg hadde arbeidslørdag og er underernært på søvn. Alt jeg tenker på om dagen er å få legge meg til å sove, men dèt blir det ingen opplevelser og latter av. Så jeg tenkte på ordtaket til Nike, og bare gjorde det! Det ble en kjempekoselig kveld. Vinen kikket inn raskere enn forventet, men jeg reddet meg selv med å drikke vann resten av kvelden. Likevel fikk jeg den hangoveren på lørdagen. Ahh, jeg syns så synd i meg selv. Haha. Men mere selvforskyldt smerte skal man lete lenge etter.

luke 11

-pepperkakebaking-

Hver morgen tar vi på oss nisselua (lille E sin kommer rimelig fort av igjen) og åpner en kalendergave. Tenk at vi allerede er kommet til “luke” 12 i dag (disse bildene er fra i går)

kalender.jpg
PC110167.jpg
PC110169.jpg
PC110175.jpg

I gaveposen i dag lå det pepperkakeformer og minikjevle, og planen etter barnehagen var å bake litt pepperkaker. Jeg må innrømme at deigen ble kjøpt ferdig fra butikken i år.  Og dessuten var det ingen pepperkaker som gikk til steking etterpå (hehe) Men kjekt var det. Det var veldig interessant å både ta å smake på deigen for den lille. All deig som ikke hadde vært i gulvet hundreogti ganger pakket jeg fint sammen i eksen sin å la den i kjøleskapet igjen, så får jeg se om jeg får stukket ut noen brukbare pepperkaker etter at lille E ha lakt seg en kveld.

PC110197.jpg
PC110201.jpg
PC110204.jpg
PC110209.jpg

-Åh, disse søte små barnehendene, jeg dåner<3

PC110221.jpg

Laken fra lilleba

-sengelaken i bambus-

PC020091.JPG

Jeg må bare tipse dere om disse fantastiske sengelakenene. Jeg har lenge sverget til stoffer som bambus og min favorittleverandør av dette er Lilleba og Herremann. Vi begynner å få en grei samling av dette merket her hjemme nå. -og det er verdt hver krone. Just saying!

PC020078.JPG
PC020081.JPG
PC020083.JPG

Lille E har hadt sengetøyet lenge, og selv om hun har flere sett, blir det til at når dette trenger en vask, gjør jeg det alltids på morgenen slik at det er klart til å legges på igjen til kvelden. Men laken fra dette merket fant jeg ikke ut at de hadde før nå, og da måtte jeg bare klikke hjem et sett.

PC020090.JPG
PC020096.JPG
PC020101.JPG
PC020102.JPG

Jeg valgte ett i offewhite med dikt på i svart tekst, som jeg tenker at hun skal ha nå i julen sammen med julepysjen i samme stil. Og ett med rosa dekor som matcher sengesettet hun har fra før.

Lilleba sengetøy er laget av 60% viskose fra bambus og 40% bomull. Dette gjør det mykt som et eventyr. Det holder huden tørr og god, noe som er bra for barn med atopisk eksem. Lilleba overholder kravene for tekstiler i helhold til Svanemerket når det gjelder azofargestoffer (Eurofins juli 2012). Plaggene er også PH-nøytrale og uten formaldehyd, som kan være både allergi- og kreftfremkallende. Lilleba er medlem av IEH, og de produserer i Sør-Korea.

Jeg venter også på et undertøysett til meg selv og lille E av samme merke. Det skal bli en drøm å gå med. -både som koseantrekk på søndager og som første lag i antrekket på kalde vinterdager.