Timeout inspiration

IMG_7862.JPG

God formiddag. Jeg sitter på jobb og venter på neste kunde. Da jeg oppdaget at jeg hadde 20 min til overs var jeg rask med å lage en kopp svart gull og hente meg et blad.

IMG_7863.JPG
IMG_7870.JPG

Vi venter fortsatt på det nye spisebordet vårt fra Sixbondstreet, pg jeg gleder meg sånn til å få stua «opp å gå» igjen. Jeg har så lyst å prøve å få til en litt lun, koselig spisestue krok. Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til enda. Om det er belysning, en reol/veggdeler eller fargen på veggen som må til for å få den feelingen jeg er ute etter. Jeg vet jo at et teppe på gulvet under bordet hadde gjort mye av jobben. Og jeg har så lyst på et viskoseteppe i gråtoner, men vi kan desverre ikke ha et så tett teppe på gulvet da vi har varme i gulvet. Men kanskje jeg finner litt inspirasjon i bladet jeg har hentet meg fra kundegruppen til frisørsalongen; Bo Bedre. 

IMG_7871.JPG

Ha en fin fin onsdag, dere💋

Friuke ferdig

IMG_7611.JPG

Hei, og go’ morn. Dette innlegget skulle egentlig komme ut i går som en start på den nye uken, men slik ble det ikke. Det ble en travel mandag med full rulle igjen. Friuken min er ferdig og jobbperidoen er begynt. Det gjelder både meg og Fredrik. 

IMG_7581.JPG

men hey, januar er ferdig og vi begynner å se mere til dagslyset. Så utrolig deilig. Litt solglimt har vi også hadt. 

IMG_7621.JPG

Jeg testet ut en ny lipgloss i sortimentet til Frøya Cosmetics i går. Den var litt mørk, men det gikk greit å ha den på leppene for en dag. Men jeg foretrekker heller litt mere nude tones.

IMG_7645.JPEG
IMG_7566.JPG

Vi pakket ut den nye matkassen i går, og veldig mange fristende middager venter. Mmm, hverdagsgleder❤️

Prestmyra rasteplass

Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske

-turski og rasting-

Vi hadde ikke planer om en skidag i dag, men da Fredrik kom hjem i går etter en kveldstur på randoneski på Litjtussen, bedre kjent som nabofjellet til Snøtind, og kunne meddele at det var en fantastisk tur fikk jeg så lyst på ski dag jeg også. Det ble selvsagt ikke noe randonètur, men ski ble det. -turski og pulk. Rasting med kakao og nistepakke, kjentfolk i løypa og godt humør.

Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske

Vi kjørte videre til Eide for å besøke Lanullva, for å kjøpe inn litt vårull til lille E. Har du sett den nye fine kolleksjonen deres i pudderrosa? Den er så fin. Men dessverre ble dette en bomtur da de hadde stengt på søndager. Vi gjorde kun et kjapt søk i google som tilsa at de hadde søndagsåpent, men på selve nettsiden deres sto det at de hadde stengt. (Noe vi sjekket da vi sto der foran en stengt dør) Note to self: sjekk flere kilder, for man gjør handlinger!

Nå skal vi lage oss noe kveldskos, og så kommer mamma og pappa ned å spiser sammen med oss.

50928437_1062526717280813_7286578387517177856_n(1).jpg

Ha en fin søndagskveld, fine du!

Søndag er turndag

IMG_7361.JPG

Lille E var så heldig å få klubbdrakta til jul, og det er kjempestas (spesielt for mor) å ta på denne på søndagene før vi drar i Braatthallen for å være med på «foreldre og barn turn» For litt over et år tilbake trengte foreningen ny lagdrakt. Min bestevenninde som også er fadder til lille E, jobber i turnforeningen, og skulle da bestille ny lagdrakt. Jeg hadde fri en dag fra jobb å dro å besøkte henne da hun holdt på med dette. Vi fant en nettside hvor vi kunne bestille treningsklær fra og også designe egne drakter. Jeg var i himmelen et par timer der jeg drev å skisserte forslag til ny lagdrakt. Jeg hadde selvsakt noen kritierier som blandt annet farger. Selv om foreningen skulle ha ny drakt bestemte vi oss for at vi måtte ivareta fargene som Kristiansund turnforening er kjent for; blått, hvitt og gull. Hun sendte inn forslaget mitt og bare en uke etterpå fikk jeg vite at det ble denne med kun noen få endringer. Hvor kult er ikke det?

Jeg fant to snap-bilder jeg tok den dagen som legger med:  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Og jeg skal ærlig innrømme at tårene var ikke langt unna da denne flotte tuendrakten lå under treet i mini størrelse til lille E. 

FullSizeRender.jpg

Det er veldig spesielt å tilbringe litt tid i turnhallen igjen, og ekstra stas å kunne ta med min egen datter dit. Hun skulle bare visst hvor mange timer jeg tilbringte der i mine yngre dager. -hjelp, nå hørtes jeg plutselig veldig gammel ut. Men det føles som om det var i går at jeg sto der piss nervøs før en konkurranse å ventet på at dommerne skulle hilse å jeg kunne begynne på øvelsen min.  Jeg gleder meg til å vise henne bilder fra da jeg turnet. 

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Flere fridager

IMAGE.JPG

Det er så godt å ha flere fridager etterhverandre. Har man kun én fridag, har man planer om å rekke alt på den ene dagen og det blir lett bare kaos. Man skal rydde og vaske, lage god middag, kanskje bake, gå tur, dra på besøk... ja, listen er lang. Og jeg har problemer med å skjønne at alt dette ikke er gjennomførbart på en dag. Nå som jeg har begynt å jobbe skiftordning på frisørsalongen blir saken en annen. Den første fridagen går med til avslapning og å roe litt ned, til tross for alt husarbeidet som jeg trenger å komme ajour med. Klarer jeg å overse dette den første dagen tar jeg fatt på dette på dag nummer to, hvis ikke begynner jeg på kvelden (natteranglere får plutselig en enorm energi rundt ni-tiden, for de som ikke visste det😉)

Og når huset er ajour og energien på plass er jeg klar for å ta fatt på resten av listen, altså bare hyggelige ting og det man har lyst til.

I går ble en slik dag. Jeg og en venninde hadde formiddagsyoga hjemme i stua mi, vi fulgte en av Adrienne sine yoga-filmer på YouTube. Jeg laget kremet pasta med sitrus og timianmarinert ytrefilet av svin til middag. Det var så godt, lille E spiste med begge hendene. Jeg er så glad for at hun er en liten matelsker.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Vi satte bolledeig som sto til heving mens vi var ute å kjørte akebrett. Gjett om det var godt å komme inn til boller etterpå. Vi har ikke spisebord om dagen, da dette kommer levert i februar, så vi inntar en del måltider inspirert av japanesere, altså på gulvet. Det er kjempestas for lille, hehe. Jeg ordnet til et fat med boller og satte på gulvet midt mellom puter, pledd og en lyslenke som enda ikke har funnet veien ned i julekassen sin, og skulle bare hente kameraet for å ta noen bilder, når jeg kom tilbake var begge bollene prøvesmakt og snudd på hodet, og det ble plutselig ikke noe bildemateriale til bloggen lengre😂 men godt var det, og veldig populært å spise boller til kvelds. Senere på kvelden kom Fredrik hjem fra jobbreise og vi fikk litt voksentid sammen før vi måtte finne drømmeland.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Den stakkars snømannen vi lagde ved første snøfall for omtrent to uker siden står fortsatt, men det er bare såvidt😂