perfekt på morningen

IMG_8250.JPG

-Keune man Refreshing-

Jeg må tipse dere om disse produktene. Shampoo og balsam fra Keune Man. Den er perfekt å bruke etter morgentrening eller bare morgendusjen. Den inneholder mint og peppermynte og er så oppfriskende. Ja, faktisk så oppkvikkende at du bør ikke bruke den på kveldstid før du skal legge deg. Jeg selger denne på jobb, og viste at den skulle være forfriskende, men ikke at den funket såå godt. Disse to er Fredrik sine, men jeg måtte låne av han da jeg selv var tom for shampoo, og etter det ble det ikke noe stress med å skaffe meg ny. Jeg vasket også ansiktet med denne etter at jeg hadde shamponert inn håret, og huden ble så fin og frisk etterpå. Selv om det er en herreshampoo er det ingen ting som tilsier at ikke vi damer kan bruke den også. Den lukter ikke mann liksom, og den både renser og gir fuktighet til håret så den er like fin for oss damer. Jeg ser for meg at denne må være perfekt å ta med til varmere strøk etter en dag på stranden og man skal dusje og gjøre seg klar for kvelden.

-cooling sensation-

IMG_8249.JPG
IMG_8251.JPG
IMG_8252.JPG

Ha en fin dag, ville bare titte innom for å gi dere dette oppfriskende tipset.

Gjør stas på mor

-husk morsdag på søndag-  

gavepakning til morsdag på Stinas frisørverden. Få med gratis gavekort

gavepakning til morsdag på Stinas frisørverden. Få med gratis gavekort

 Stinas Frisørverden har laget et lite pakketilbud i anledning morsdag. Hvis du kjøper valgfri shampoo og conditioner fra Keune Care-serien så får du med et gavekort på en kurbehandling til håret ditt med hodebunnsmassasje som utføres i gode vaskestoler med massasje i setet til en verdi av 450kr. Føning og styling er inkludert.

Ps: det er lov å kjøpe til seg selv💋

Julepyntet frisørsalong

-velkommen til juleklippen og koselig julestemning- 

IMAGE.JPG

Hei mandag og 10.desember.

Frisørsalongen vår er pyntet til jul og det er så koselig å være på jobb om dagen. Håper kundene føler det samme når de er innom.  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi har fortsatt en del ledige timer igjen frem mot jul. Du kan bestille time online på www.stinas.no eller via appen FixIT Hvis du laster ned appen kan du samtidig melde deg inn i vårt fordelsprogram hvor du får 5% cashback på alt du handler og tar behandling for. 

Vi har også fått inn mange fine julepakninger, som inneholder endten makeup eller hårprodukter,  til rabatterte priser. De kjøpes ferdig innpakket i fint papir eller i fine esker.  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

New in: Makeup, Stinas Frisørverden

-reklame

-Frøya Cosmetics-

Frøya Cosmetics, Stinas Frisørverden

Jeg har gleden av å fortelle dere at Stinas Frisøverden skal ta inn det populære sminkemerket Frøya, og vil invitere dere til LadiesNight, slik at du kan få med deg all infoen om merket og masse tips og triks til å legge den perfekte makeupen som passer deg,

Delta på ladiesnight!

ONSDAG 21/11 KL 18.00 PÅ STINAS FRISØRVERDEN, HAUGGT 4

Vi har begrenset med plasser, så vær rask å sikre deg èn. Ta med deg ei venninde eller kom alene til en koselig aften med masse inspirasjon til julebordsmakeupen.

Påmelding sendes til haarifokus@stinas.no eller på 71678210

IMG_6074.JPG

Frøya Cosmetics er en norskutviklet kosmetikkserie laget av de fremste kosmetologene i Norge med årevis av erfaring innen faget. Vårt mål er å lage produkter av beste kvalitet, der farger, konsistens og krav møter forventningene til det moderne Skandinaviske markedet.

Serien er bygd opp av fuktighetsgivende og pleiende ingredienser skreddersydd for det tørre og kalde klimaet i Skandinavia. Naturlig flotte farger, gode pigmenteringer og næringsgivende ingredienser.

Sminken skal kunne brukes i alt fra dagliglivet, til fest og aktiviteter.

Frøya Cosmetics, Stinas Frisørverden