Stavanger-eventyret

Alle eventyr starter med «det var en gang» Og det er nettopp dét jeg vil si om noen år når jeg tenker tilbake på denne tiden; «det var en gang». For jeg tror at vi aldri kan gjøre dette igjen, altså å bli med Fredrik på jobbtur på denne måten, verken fordi lille E blir eldre og har sine forbliktelser i barnehage/skole og jeg på jobb eller når vi evt blir flere. Så jeg er glad vi benyttet sjansen nå. 

FullSizeRender.jpg

Jeg vet at jeg omtaler Stavanger som verdens mest fantastisk plass i dette innlegget, men det har ikke noe med plassen å gjøre, det er menneskene jeg har vært her med. -de to som betyr alt for meg. Man kan være på jordas fineste plass, men så lenge man ikke er der med de menneskene man ønsker spiller det ingen rolle.

IMG_6628.JPG

Vi reiser hjem i dag, og med det så er Stavanger-eventyret over. Vi har hadt noen superfine uker her, og jeg vet at jeg kommer til å se tilbake på denne perioden som noe veldig fint. Jeg og Fredrik som par og jeg, Fredrik og Lille E som familie har fått tilbringt tid sammen på en helt annen måte. Samtalene på bussen, hvor begge er passasjerer, samtaler rundt middagen uten at tv’en står på og tiden hvor begge kan sitte å beundre at lille E trøyer seg selv. De små turene hvor lille E har en finger å holde i i hver hånd og tiden etter at hun har sovnet som kun har vært forbeholdt oss. - det er ingen klesvask eller koppoppvask som har ventet. Hjemme tar gjøremålene overhånd. Det er alltid noe som skulle vært gjort og vi er flinkere til å dele oss opp for å være effektive enn å bare være sammen. -en god blanding er bra og det må vi prøve å få til fremover.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi reiser hjem i dag, og på mandag starter en ny hverdag. Hverdagen med jobb og barnehage. Tilbake til en hverdag som blir mere lik den vi hadde før vår lille pike kom til verden. Jeg har visst, helt fra den dagen jeg fikk to streker på testen, at denne hverdagen skulle komme så jeg er godt forberedt og det skal bli fint å komme dit hen nå, samtidig som at jeg er veldig fornøyd med alle valgene vi har tatt frem til nå mtp utsatt barnehagestart, gradert permisjon osv. 

IMG_6647.JPEG
FullSizeRender.jpg

Siste dag i åpen barnehage

…Og det var nesten litt sentimentalt. Det er rart hvor fort man knytter bånd og får nye bekjentskaper. På en plass som dette er man i samme fase (les:småbarnsfasen) og interessene og gjøremålene er ganske like, dermed flyter praten lett og man blir godt kjent.

Woolcoat for wintertime. Emmaljunga vogn, Timber

Vi hadde med en liten juledekorasjon og kort med bilde av lille E på som en julehilsen og takk for denne tiden, fra oss. Og lille E fikk diplom fra barnehagen. -så stas! Et minne fra denne tiden. Den skal i permen hennes. Det er rart å tenke på at disse flotte menneskene som jeg nå har blitt kjent med og tilbringt dagene med, er mennesker jeg mest sannsynlig aldri kommer til å se igjen. Hverdagen vår fortsettes nå hjemme.


-woolcoat for wintertime-

Woolcoat for wintertime. Skjerf 100% ull fra Rosenvinge
Woolcoat for wintertime.
Woolcoat for wintertime. Nude shellacWoolcoat for wintertime.
Woolcoat for wintertime.
Woolcoat for wintertime. Klokke, TagHeuer

Jeg fant denne kåpen på Kvadrat her om dagen, og den skal bli godt brukt i månedene fremover. Liker at den er lys i fargen selv om den er et vinterplagg. Man kler seg så lett i svart og mørke farger på vinteren.

@Starbucks

FullSizeRender.jpg

I dag tok vi lunsjen på Starbucks med kaffelatte til meg og vaniljebolle til lille E, og kalte det en liten avsluting på denne tilværelsen. For nå er faktisk denne tiden, som jeg for fem uker siden gledet meg sånn til å starte på, snart over. -vi har bare to dager igjen her! 

FullSizeRender.jpg

Det er merkbart at jeg verken er gravid eller ammer lengre, for jeg har gått tilbake til å være en frostpinne igjen. I hele to sesonger har jeg sluppet unna det å fryse halvt i hjel, men i år er det tilbake til kjent stil igjen. Så ja, som teksten på bildet formidler; «nyt en kopp av magi» -det var netopp det jeg gjorde. En kaffelatte kunne ikke smakt bedre i dag, når været var så kaldt som det var. Mulig yr syns det føltes som -3, men jeg følte det mer som -10

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Julemusikk spilte i høyttalerne og gavesett i fin innpakning florerte. -umulig å ikke komme i julestemning! 

Det skal bli litt av et styr å pakke sammen alt i to kofferter igjen. Det merkes ikke at man handler litt hver dag, men etter en uke....  jeg vurderer å dra på posten å sende hjem ei eske i forkant, mens Fredrik er på kurs. -neida (joda) 😉

Det er mulig at alle anser hver sin forkjølelse som sin verste hele tiden, men denne som nå har herjet hos meg har desidert vært min verste. Kan ikke huske sist den var så ille og hang i så lenge. Jeg har heldigvis klart å unngå å smitte de to andre jeg bor på rom med, for de ville kjent det nå om de hadde vært smittet. Krysser fingrene for at jeg skal bli bedre til vi skal fly på fredag. Dét trykket som dannet seg på flyturen nedover, var nesten uutholdelig. 

Det glitrer og snør

-julestemning på kvadrat- 

Julestemning på Kvadrat, Stavanger

Man kan tro at man er på et mini Disney-land når man tar turen til Kvadrat om dagen. Her har dem pyntet så fint med glitter, snø og levende julepynt. Lille E kan stå lenge å bare titte på alle figurene som rører seg (pynter og ordner til jul)  

Julestemning på Kvadrat, Stavanger
Julestemning på Kvadrat, Stavanger
Julestemning på Kvadrat, Stavanger
Julestemning på Kvadrat, Stavanger
Julestemning på Kvadrat, Stavanger
Julestemning på Kvadrat, Stavanger

Det er fredag (svart er den òg) og like før det står «go to gate» på tavla foran meg. Vi reiser hjem i helgen for arbeidslørdag og julebord med firmaet til Fredrik.

-Sammies by Samsonite-  

PB222376.jpg
P7120006(1).jpg
PB222377.jpg
PB222380.jpg

Her er det søte settet jeg nevnte tidligere. Jeg liker at det er barnevennlig men samtidig av god kvalitet. På dette kjøpet fikk jeg med 2 års garanti. Lille E skal ligge bort for første gang i morgen, grunnet julebordet, og da kommer dette settet godt med. Vi skal pakke sekken og toalettmappen hennes sammen når vi kommer hjem. Senere tenker jeg at sekken vil bli brukt til å pakke nistemat i barnehagen. Fant også denne store kosekluten i dag og klarte ikke å gå fra den. Den kan brukes som et teppe og er supemyk. 

 


Det er Black Friday i dag. -årets største og billigste shoppingdag. Men tilbudene har jo florert hele uken. Jeg syns helt ærlig at butikkene må slutte å konkurrere. Først var det black Friday, så ble det black weekend med Cyber Monday og nå black week!! Hva blir det neste; black mounth!? Noen begynner å drar ut selve dealen, og når den ene skal overgå den andre så tar det jo helt av tilslutt.  

Vel, jeg befinner meg på flyplasser og oppi lufta i dag så det blir ikke mye shopping på meg, men som sakt, så har det vært tilbud hele uken så noen kupp har jeg fått gjort.

Julestemning på Clarion

-noen bilder fra min mobil på morgenkvisten-

Julestemning på Clarion Air Hotell

I helgen var det duket for julebord her, og da kom juletreet på hotellet opp. Vi har nylig spist frokost, og jeg har funnet meg en ny favoritt. Havregrøt toppet med tranebær, kokos, linfrø, granola og sesamfrø. Nam! Og selvfølgelig den hverdagslige morgenshooten med presset grønnsaker. I dag valgte jeg en med ingefær, sitron og appelsin. -kanskje det er denne shotten hver morgen som er grunnen til at jeg ikke snufser på denne tiden av året. For jeg er i storform om dagen. Bank i bordet! 

Havregrøt med topping
Julestemning på Clarion Air Hotell

I skrivende stund sitter jeg på bussen med lille E ved siden av meg i vognen, på vei til åpen barnehage. I dag skal vi lage julepynt og bake rundstykker. 

❄️❄️❄️ 


-reklame

Er du på utkikk etter det perfekte dekselet til din telefon eller andre duppedingser som ikke vanlige butikker selger da må du ta en titt på My trendy Phone.

MyTrendyPhone.no selger tilbehør til mobiltelefoner, iPods og andre MP3-spillere, kameraer og videotilbehør, tilbehør til bærbare og PC-er samt Bluetooth-utstyr.

Med et utvalg på over 100.000 forskjellige produkter har de en sterk posisjon på elektronikk- og mobiltilbehørsmarkedet i dag. De selger for øyeblikket produkter i 13 land: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Storbritannia, Tyskland, Nederland, Spania, Italia, Frankrike, Østerrike, Polen og USA, med sentralt lager i Danmark.

Hvorfor velge MyTrendyPhone?
* 30 dagers prisgaranti
* 100 % trygg nettside
* Rask 2-3 dagers levering
* Lave leveringsomkostninger
* Over 5,000,000 fornøyde kunder