Første sydenferie som familie

IMG_9048.JPG

Det er så givende og det gleder hjertet mitt så innmari å få gjøre pia mi så godt. Det gløder gjennom at hun koser seg halvveis i hjel her. Bare det å få sitte utendørs på solsenga i 23 grader, naken med kun et mykt teppe rundt seg, og spise is sammen med mammaen og pappaen sin. -og slik går dagene, med til å bare gjøre koselige ting sammen. Jeg skal gjøre alt i min makt for at lille E skal kose seg hvert eneste sekund her. Det gir meg så mye at hun har det bra. Ikke mistforstå meg. Det er ikke det at hun ikke har det bra i hverdagen og det er heller ikke det at jeg skal skjemme henne bort på iskrem og kaker for at hun skal ha det bra. Det handler mere om det å ha kvalitetstid sammen som en familie. Noe som lett kan bli litt glemt av i en travel hverdag med «tidsklemma» og gjøremål.

IMG_9051.JPG
IMG_9058.JPG
IMG_9056.JPG
IMG_9054.JPG
IMG_9059.JPG

Idag ble det en dag på stranda. Stranden er 50 meter fra hotellet så det var veldig greit å ha alt i umiddelbar nærhet etterhvert som forskjellige behov meldte seg. Gjett om det var ei som koste seg i sanden. Det å få makke med spade uten å ha votter opp til albuene må være en stor befrielse. Ettermiddagen tilbringte vi i Porto De Mogan. En kjempefin plass. Jeg tok mange fine bilder derfra. Fikk litt greske vibber, skal jeg være ærlig! 

IMG_9047.JPG
IMG_9044.JPG
IMG_9067.PNG
IMG_9069.PNG
IMG_9053.JPG

I morgen har vi planer om å besøke en dyrepark. 

IMG_9045.JPG
IMG_9046.JPG

-vi skrives🖤

Vel fremme i Mogan

IMG_8918.JPG

Tolv timer tok det fra vi låste døra hjemme til vi låste opp døra her på denne såkalte junior Suiten. -rommene burde absolutt vært såpass, så jeg lurer på hvordan et vanlig hotellrom ser ut. Men nok om det. Tolv timer tok faktisk denne reisen, alt i alt. Men med den tolmodisgste og flinkeste jenta med på laget gikk det bare strøkent. 

IMG_8931.JPG

Det første vi gjorde etter at vi hadde installert oss på rommet var å finne noe mat. Haha, alltid sulten! Vi rakk å gå en liten runde rundt om på hotellet før det var kveld for lille E. Det er all inclusive på hotellet og heldigvis får vi lov til å ta med mat opp på rommet. Så om kveldene etter at lille E har sovnet går endten jeg eller Fredrik ned å henter middag på brett til oss som vi spiser endten på stua eller ute på terassen. 

IMG_8927.JPG
IMG_8928.JPG
IMG_8921.JPG

Klokka skal stilles en time tilbake så når lille E våknet 06.00 i dagtidlig var den egentlig bare 05.00 her. Litt i tidligste laget om jeg får være ærlig, men jeg hadde jo gledet meg som en liten unge til å ta med lille E rundt om på de forskjellige fasilitetene hotellet har å by på. -det var faktisk bedre her enn hva bildene viser, så det gikk helt fint å stå opp og starte dagen så tidlig. Vi var de første til frokost i dag og fikk plukke pålegget og skjære  i brødet først av alle. -tidligere har jeg sett etter hvor lenge frokosten varer, denne gangen måtte jeg se etter når den startet.  I dag har vi brukt dagen på å gjøre oss litt kjent både på hotellet og i Taurito, nærområdet. Vi har kjøpt inn litt must-haves til å ha i kjøleskapet og lekt oss litt på de forskjellige fasilitetene for barn. Gleder meg til en ny dag i morgen. 

IMG_8920.JPG
IMG_8923.JPG
IMG_8913.JPG
IMG_8934.JPEG
IMG_8927.JPG
IMG_8919.JPG
IMG_8932.JPG

ready for vacay

IMG_8680.JPG

Rens, skrub og ansiktsmaske

-fra Zo Skin

-Klar for ferie-

Jeg har tatt med meg iPaden i badekaret, så denne oppdateringen kommer nettopp fra badet. Vi har fått oss så fint brett, som gjør multitaskingen enklere. Når det er plass til en te-kopp er det også plass til IPad for å gjøre litt jobb eller bare oppdatere bloggen. Jeg var på ladiesnight før jul og der hadde blandt annet Cspa Buddakan stand og jeg ble introdusert for hudpleiemerket Zo-skin. Jeg kjøpte med meg en ansiktsrens/skrubb og en maske. Er kjempefornøyd. Så denne sitter jeg med i ansiktet nå som skal gjøre ansiktet mitt fresht før avreise i morgen. -er det lov å innrømme at jeg smører denne masken på hender og legger også? Det trengs fuktighet, mer enn noen gang spesielt på denne årstiden, så hvorfor ikke tenker jeg.

Zo Skin health fra Cspa Buddakhan i Kristiansund

Neste oppdatering vil bli fra Spania, tror jeg. Om den ikke blir når vi kommer hjem igjen. Neida, jeg har lyst å prøve å blogge litt mens vi er på ferie også, men det er ikke første prioritet. Denne ferien er for lille E, og oss som familie. Jeg skal gjøre hva jeg kan for at lille skal kose seg maksimalt hvert eneste sekund av denne turen. Og når hun legger seg om kveldene, vil jeg bruke tiden på gode samtaler og koselige stunder med kjæresten ❤️

Zo Skin health fra Cspa Buddakhan i Kristiansund

ZO er et unikt hudprogram, utviklet av den kjente hudlegen Dr Zein Obagi fra Beverly Hills. Han står bak den tidligere hudserien NU-derm. Senere utviklet han en helt ny produktserie: ZO skin health. Det inneholder en medisinsk serie og en kosmetisk serie med produkter for forskjellige hudtyper. Alt fra fet hud, rosacea, pigmentforandringer og til solskadet hud.

Zo Skin health fra Cspa Buddakhan i Kristiansund

Offects Exfoliating Cleanser

Oljefri rensegelé reduserer talg og fjerner døde hudceller

Rens er viktig for alle hudtyper, men for en fet eller uren hud er det helt essensielt. Nøkkelen til å forbedre en fet hud er å fjerne døde hudceller som holder på bakterier og redusere overskuddstalg. OFFECTSExfoliating Cleanser gjør dette og enda mer ved å fukte og fornye huden, nøytralisere frie radikaler og berike med antioksidanter

Zo Skin health fra Cspa Buddakhan i Kristiansund
IMG_8679.JPG
Zo Skin health fra Cspa Buddakhan i Kristiansund

-dette er ikke et sponset innlegg, bare et lite tips fra meg til deg om du er på jakt etter litt god ansiktspleie;)

nye magasiner og postere

IMG_8702.jpg

Bli inspirert av fine bilder og fantastiske produkter

-Keune, Stinas Frisørverden

Nye postere er på plass i utstillingsvinudet og rykende ferske magasiner ligger å venter på deg i venteavdelingen. Vi får leveranse fra Bladpakken en gang i måneden med utvalgte blader i mange kategorier; mote, motor, interiør, mat og sladder en hel uke før de kommer ut i butikkhyllene.

Stinas frisørverden, Hauggt 4
IMG_8705.JPG

Dette er min siste arbeidsdag før en ukes ferie. Jeg tror jeg må sniklåne med meg det ferskeste Costume i kofferten.

IMG_8704.JPG
IMG_8703.JPG
IMG_8698.JPG
IMG_8700.JPG
IMG_8701.JPG

Neglene mine har fått ny shellac i en nydelig dus tone og håret er korrigert til et kaldere skjær. Bryn og vipper er farget, så jeg slipper å tenke på så mye sminke mens vi er på badeferie. Når jeg kommer hjem skal jeg ta med et bad og en krobbskrubb så er den bleike kroppen klar for litt sol og varme. -Alt hva vi damer må fikse og ordne før en tur. Mens mannfolka, de teller antall dager borte og pakker boxere etter det. Og når vi kommer frem så kommer spørsmålet: “Åh, har du med solkrem” Haha, neida, joda, nesten!

IMG_8699.JPG

Ha en fin dag!

Hello Spring

FullSizeRender.jpg

1. mars og første vårmåned. For en deilig tanke. Lysere og varmer tider. Blomstene blir synlige og fuglekvitter kan høres. Vi pangstarter denne måneden med bursdagsfeiring og sydentur. Jeg har bursdag i morgen. Wihoo!!!

I dag har vært en travel dag. Eller ikke travel, men mye har skjedd. Jeg har jobbet på frisørsalongen fra ni til seks. En leietaker har flyttet ut og en ny én inn. Vi fikk det nye spisebordet vårt levert i dag så det har vi montert samt de ti stolene som vi kjøpte med (nei! nå lyver jeg, vi monterte riktignok bare fire før vi gav oss) vi fant det mer furnufig å sprette vinen og nyte et glass ved det nye bordet den siste halvtimen før vi måtte legge oss fremfor å montere de resterende seks stolene. 

IMG_8779.JPEG

Jeg fant disse bildene på Pinterest og syns de passet perfekt til et innlegg som dette. -Starten på vår og tiden hvor vi alle blomstrer litt ekstra.