V.Å.R

FullSizeRender.jpg

Det begynner å lukte vår i lufta. Morgenene og kveldene er lysere. Alt blir plutselig litt lettere da. Skal jeg ut å lufte hunden er det bare å ta på seg jakka. -ikke full polstring på både hund, barn og meg selv. Flisene på gangen slipper unna med kun et par vask i uka, ikke fem om dagen. -når de blir våte må man jo tørke opp med en gang for å unngå sklifare. (Skulle valgt vinyl i gangen også, ikke bare på bad😉) 

FullSizeRender.jpg

Vel, det er stas å kle opp lille E i vårklær. Jeans og anorakk i pastellfarger. Hun er så fin, og er blitt så stor❤️

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Litt nytt til vogna

Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner

-emmaljunga NXT90 timber outdoor- 

Jeg har kjøpt litt nytt tilbehør til vognen til lille E. En liten vår-update, kan man si. Når jeg kjøpte vognen kjøpte jeg med stellevesken som hørte med den eldre modellen da denne var litt større og rommet mer. Men nå ser jeg ikke det samme behovet til en stelleveske og oppgraderte derfor til den stellevesken som hører til NXT-serien. Den er litt stivere og mer moderne(?) ikke så baggy med andre ord. Den kan også fint brukes som dataveske. 

Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner
Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner
Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner

Jeg har også kjøpt det som kalles for «winter seatliner» det er selve sittedelen og regntrekket som er föret. Litt ironisk at jeg kjøpte et vinterprodukt nå til våren men jeg tenkte som det at på vinteren så bruker jeg en vinterpose og da trengs ikke sittedelen å være föret, men nå til våren så skal vinterposen ut fra vognen og om jeg ikke bruker vårposen så er det veldig passende med bare dette föret og et godt teppe. Så jeg vil si at denne winter Seat lineren er perfekt til våren. Kan også nevne at denne ikke bare settes oppi sittedelen som er der fra før, men den erstattes med den som er orginal og festes med glidelås rundt hele, så den sitter som støpt i vognen. Teppet er fra merket Bugaboo og er en ull- og bambusblanding. -kjempedeilig! Det er så fint å matche bruntoner, beige toner og offewhite. Like fint i barnevognen som på antrekk. 

-winter Seatliner- 

Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner
Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner
Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner

Pakking og planlegging

IMG_8537.JPG

klar for sydenferie

sol og bading venter

Selv bare med en uke borte er den en del som må tilrettelegges og ikke minst pakkes. Jeg har skrevet en liste på notater på telefonen som jeg har gått gjennom og oppdatert etter hvert som jeg har kommet på ting som må med, helt siden turen ble bestilt for når det ble på tide å pakke koffertene er det greit å ha en liste å følge.

pakking til sydenturen

Og nå, i kveld, kunne jeg endelig hente opp koffertene og begynne på pakkingen. Det er jo en fryd å planlegge antrekk og pakke de fine sommerkjolene til lille E. Hun har så mye fint.

flatlays, babygirl clothes, sommerkjole, miniature
flatlays, babyoutfit, babygirl, sandaler fra Kivat

Det skal bli så godt for  henne å kunne leke utendørs med kun en lett sommerkjole. Her hjemme på denne årstiden må hun jo ha på så mye klær at det går utover bevegeligheten. Det er jo bare såvidt hun klarer å gå fremover der hun vagger fra side til side i tykke vinderdresser og votter tredd opp til albuene.

IMG_8552.JPG
klistremerker for å sysselsette den minste på flyet.
IMG_8550.JPG

Til flyturen har jeg pakket hennes egen ransel med litt nye klistremerker, fargeblyanter (som settes på fingrene, gøy) og en klistremerkebok. Dette vil hun nok trøye seg godt med. Håper jeg! Og så krysser jeg fingrene for at flysetet ikke ser ut som et kunstverk etter landing.  

barnemøbler. Spisebord og krakker. Stol fra Nofred Mouse. Sandaler Kivat, hånduk Gant
kosekanin og mykt teppe i dusrosa
babygirl outfit, ballerina skjørt
assesories for ei lita jente. Hårpynt og sløyfer setter prikken over ièn til ethvert antrekk
Casual kjole fra Gant til pike. Sandaler fra Kivat
Sommersett fra newbie. Babyoutfit
IMG_8545.JPG
pakking og tilrettelegging for sydenturen.
IMG_8568.PNG
Uv drakt med solfaktor 50
IMG_8562.JPG
pakking til sydenturen. Ferieklar

Pink dots

Hei og god mandag. Jeg sitter egentlig kun å tenker på at om en uke sitter vi på flyet på vei til sol og varme. Det skal bli så godt. Men det er fortsatt en uke til, og jeg må straks rette fokus over på jobb. Det sorte gullet må ned først. 

IMG_8262.JPG

Mormor har vært på shopping og kom over disse søte tingene til lille E. Hun kom innom oss før barnehage og jobb og kledde henne opp. Allerede nå er det blitt så gøy å gi henne ting, for hun viser sånn glede. Vi ser at hun åpner posen i spenning og  viser oss andre stolt det hun har fått.  Det var en stk pyntet jente som dro i barnehagen. 

IMG_8266.JPG
IMG_8268.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_8270.JPG

Ønsker deg en fin mandag🌸

Frokost på minibord

IMG_8296.JPG

Som nevnt tidligere så venter vi fortsatt på det nye spisebordet vårt. I dag tidlig bestemte jeg meg for å bære inn lille E sitt minibord inn til stua og vi dekte på til frokost der siden det bare var oss to til frokost i dag. Vi hadde sikkert fått plass om vi var alle tre også.

IMG_8298.JPG
IMG_8300.JPG
IMG_8301.JPG

Så koselig🌸 jeg mekket sammen mange av hennes favoritter og skjærte alt opp i hennes størrelse. Vi satt der å spiste og koste oss med maten lenge. En skikkelig koselig start på dagen.  

Senere i dag venter turning og deretter bestemor sin feiring av runddag. -hele 70 år blir hun og fortsatt sprek som en ungdom🙌🏻 

IMG_8297.JPG

Ha en fin søndag 🌸