Matgilde

IMG_0348.JPG

Hei mandag og ny matkasse. Jeg har fri denne uken og gleder meg til å bruke litt ekstra tid på middagslagingen. Ved hver rett har kokken som lager oppskriften skrevet et tips som setter prikken over i’en og disse tipsene skal jeg teste ut denne uke . 

IMG_0350.JPG

Nå er skuffer, kjøleskap og deler av kjøkkenøyen fullt opp med freske og fristende matvarer. Det gir en god mandagsfølelse!  

IMG_0351.JPG
IMG_0352.JPG
IMG_0353.JPG

Dagens rett ble Koljekaker med gulrotpuré og ertesmør

IMG_0150.JPG

Ha en fin mandag.  

Gult for påske

FullSizeRender.jpg

Se på disse fine antrekksettene. Det passet så bra at lille E trengte noen nye bodyer nå for da kunne jeg benytte sjansen til å kjøpe noen i gul som passer til påsken.  Jeg har letet overalt etter gul strømpebukse, men det var ikke å finne. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

 Å se på det søte (kule) regnsettet her. Jeg kjøpte det på EBay gentlig bare for moro skyld, for støvlene har ikke akkurat den beste komforten, men det er stas og gå med ender på føttene. Det er ikke disse vi bruker til å gå tur i regnet med med andre ord. Men kun for å plaske 2 minutter med i dammene ute når det regner. Paraplyen er litt genial for den taes på som ei hette og ringen rundt blir da som et telt/parasoll? rundt kroppen. Så du den filmsnutten på Facebook kanskje? Der var der jeg fikk øye på dette settet. Det var en liten kid som løp så glad rundt omkring på en parkeringsplass med dette på seg. -så søt! 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Avlastning

IMG_0219.PNG

Min kjæreste- og bedre halvdel er kommet hjem og babycallen har offisielt byttet nattbord til andre siden av sengen. Jeg gir med glede fra meg nattevakta nå. Neida. Nettene er så mye bedre nå enn hva de har vært så jeg skal ikke klage.  Lille E har sovet hele seks netter på rad nå. Bank i bordet! Jeg går stille i dørene, og tør ikke å nyte den nye tilværelsen, og venter egentlig bare på at hun skal få en ny tann eller en ny forskjølelse som ender med mye nattevåk igjen. 

IMG_0216.JPG
IMG_0217.JPG

Men alt går så mye lettere når man er to, å kan dele på. Nå som han er hjemme igjen har jeg fått tid til å ta litt antrekssbilder. (Noe jeg ikke har tatt meg tid til er å stryke skjørtet mitt, som tydeligvis kom veldig godt frem på bildene🙈)  

IMG_0214.JPG
IMG_0237.JPEG
IMG_0213.JPG

Dette antrekket er så digg. Skjorten er i det mykeste stoffet og skjørtet er i litt mere sportslig glatt stoff. Dette kan jeg bruke både til hverdags og fest, alt ettersom hva jeg styler det opp med. 

IMG_0198.JPG
IMG_0199.JPG

Jeg går i bare armer, for det er så lettvindt å bare ta en oversized cardigan over, men ullstrømpisen kunne jeg ikke droppe. Lysere kvelder betyr at jeg kan knipse mere bilder etter E’s leggetid og det ser jeg frem til. 

Jeg har hadt brudepynting på jobb i dag, hun ble så fin, og i skrivende stund sitter vi i bilen på vei til fjellet.  

God helg❤️ 

Te

IMG_0162.JPG

Jeg tar meg selv i å drikke altfor mye kaffe. Jeg tenker at jeg bør bytte ut et par kopper kaffe med te. Vel og merke koffeinfri te. Jeg ble ops på dette i graviditeten at mange typer te også inneholder koffein, så det er viktig å sjekke ut. I matkassen forrige uke bestilte jeg frokostprodukter å fikk øye på denne te’en i lista. Den var så god. En sterk smak av skogsbær.

IMG_0163.JPG
IMG_0164.JPG

Vel, denne uken er Fredrik reist bort på kurs så det er jeg som holder fortet hjemme, samt på frisørsalongen. Her gjelder det å legge seg tidlig og være uthvilt og fit for fight til alt som kan oppstå for det er travle dager med hushold, en ettåring, en hund og fulle dager på jobb så det er lite tid til overs mellom slagene og jeg er helt avhengig av at alt går strøkent. Jeg har ingen tid å miste før tidsklemma tar meg. Så litt kaffe for å holde hodet i fokus må derfor til disse dagene. Jeg får skjerpe meg til neste uke. 

IMG_0165.JPG

Men jeg har funnet at at jeg drikker mindre kaffe på sommerhalvåret, da blir den varme kaffen automatisk byttet ut med kaldere drikker som smoothies og milkshake uten at jeg tenker over det. Så mye ordner seg selv nå som vi går mot varmere og lysere tider. Gud som jeg gleder meg til det. Alt blir så mye lettere da. Og så mye tid vi sparer på å ikke trenge å kle opp alle mann som marsboere før vi skal ut døra.  

påskepynting

Påskesteminig i stua.
IMG_0234.JPEG

Litt påskegult har tittet frem i stua. Det ble så fint. Litt gule detaljer rundt om tok seg veldig bra ut sammen med de andre fargene vi har her hjemme. Litt gult frisket opp det hele litt.

P3312014.JPG
P3312029.JPG
P3312015.JPG

Jeg gleder meg skikkelig til påske nå. Jeg gleder meg til å lage speilegg til lille E som ser ut som en påskehare, jeg gleder meg til å introdusere henne for påskeharen, jeg gleder meg til å fylle påskeegget hennes med alle hennes favoritter og jeg gleder meg til å ta henne med ut på påskeeggjakt.

P3312019.JPG

Våre planer for påsken er mange. Vi skal tilringe noen dager hjemme, noen på fjellet og noen dager blir på østlandet i forbindelse med barnedåp. Og dere skal selvfølgelig få bli med på hele reisen.