vårens antrekk

-adlink

P1200088.jpg

"til den sprekeste jenta i gata"

Det er alltid like koselig å få pakker fra Get Inspired. Det føles plutselig mye mere personlig når de skriver slike hilsner som "til den sprekeste jenta i gata" og "skyndt deg postmann, ei sporty jente venter"

P1200077.jpg

Det er så godt å se sola igjen. Og ikke minst å kunne kle seg litt mindre, som igjen fører til mere bevegelighet. Jeg benytter store deler av dagen utendørs for tiden. Da får jeg mye dagslys og frisk luft som gir mere energi. -og dèt trengs da nattesøvnen ikke er like god som før med ei lita tulle i hus.

P1200085.jpg

Jeg er så fornøyd med dette nye settet mitt. Buksene har børstet fleece på innsiden samt et parti på lårene som er ekstra tykt som gjør at den kan brukes selv på de kaldeste dagene. Jakken har også partier på brystkassen som er vatterte for ekstra isolasjon, og når man kler seg med ull innerst er man godt rustet for enhver tur. Get Inpsired har salg på dette nå;)

P1200076.jpg
P1170001.jpg
P1200082.jpg
P1200090.jpg

Ha en sprek start på uken folkens 👊🏻 -vi skrives.  

P1200091.jpg

Go`helg

Fredag allerede?!?! Jeg skulle sette meg ned å skrive dette innelgget for mange timer siden og nå er det bare èn time igjen til jeg har måttet skrive "lørdag allerede" Tiden går så fort, og det dukker hele tiden opp nye ting som prioriteres foran det å blogge.

P1190062.JPG

Idag har jeg og en venninde trillet rundt Kvernberget. Jeg vet ikke eksakt hvor mange km det er, men helseappen på Iphone sier 11 km. -Dèt ække verst å starte helgen med! Det er så godt å trille om dagen. Luften kan ikke bli friskere, og jeg er så fornøyd med sportsvognen. Superlett å trille og lille E trives så godt i den.

P1190063.JPG
P1190064.JPG

I kveld har vi hadt besøk over på Nachos, og nå skal jeg og Fredrik se en episode Blindspot før vi legger oss. Ha en fin kveld<3

Inspo: barnerom

Nå er det ikke lenge til vi skal oppgradere rommet til lille (store) E, slik at det ikke er et babyrom lengre, men et barnerom. Vel, det er fortsatt en stund til enda, men det er hvertfall neste steg.  Jeg har allerede begynt å se på litt inspirasjon, og har forelsket meg helt i denne populære sklien samt en denne søte ballbingen. Jeg vet at vi ikke kan lage barnehage her hjemme, men egentlig så kan man nesten det da barnelekene er så «interiør-vennlige» sklien er jo rett og slett stilig å se på, nesten som et møbel. 

IMG_9040.JPG
IMG_9041.JPG

4 måneder

P1100644.JPG

I forbindelse med at lille E er blitt fire måneder har jeg begynt forberede hva gjelder fast føde. De små skal introduseres for nye smaker tidligst 4 mnd og senest ved 6 måneders alder.

P1100643.JPG

Jeg skal lage maten selv, men ikke oppskriftene. Jeg skal følge oppskrifter som er utarbeidet av fagfolk innen det feltet. I barns kosthold er det veldig viktig at dem får i seg alt dem skal og at de ikke får i seg noe de ikke skal. Blant annet så er søtpoteten rik på vitamin A, vitamin E og vitamin C, og er en skikkelig antioksidant-bombe av en grønnsak. Den søte smaken gjør dessuten at den fort blir en stor favoritt. For små uerfarne ganner minner den søte smaken om sødmen fra morsmelken. Dette er også en av grunnene til at dette er en flott "første-mat" til barnet

P1100641.JPG

Jeg kommer til å følge de anbefalte oppskriftene som babyverden kommer med pluss at jeg venter på ei bok som inneholder alt av oppskrifter og ernæring til barn. Blir nesten som et lite studie dette her. Jeg har funnet frem ei notatbok som jeg skal notere ned de beste oppskriftene jeg kommer over, og har begynt så smått. Har funnet ei oppskrift på bakt søtpotet, som jeg har veldig troa på. Jeg gleder meg. 

P1100640.JPG
P1100638.JPG

Møtedag

PC090307.jpg

Mandag og ny uke. Jeg og lille E har vært på farten i hele dag. Vi har gått fra møte til møte. Og nå er ting kartlagt langt frem i tid. Det er så godt. Jeg gleder meg til hver nye dag, og med planene som nå er lagt ser det ut til at jeg kommer til å fortsette å gjøre det. -mye gøy i vente med andre ord. Skulle ønske at litt sol og varme hadde vært en av planene, for når jeg ser på disse bildene trenger jeg sårt å få litt farge på skrotten. Herregud så blek jeg er. 

PC090303.jpg
PC090306.jpg

Middagen er inntatt og i dag var det torsk med søtpotetstappe og baconsurret asparges på menyen. Mmm!!!