Velkommen hjem, Erle

P9130388.JPG

Mamma hadde dekket bordet og laget et måltid for å markere hjemkomsten til vårt nye familiemedlem. På menyen sto intet annet enn grøt, spekemat og eggerøre. Mat som man kan spise både kald og varm og kose seg med lenge. Det var godt å kunne spise spekemat igjen etter ni måneder uten. Og apropos mat; jeg har jo ventet på mine cravings i hele graviditeten, men ikke kommet over noe spesielt. Men nå har jeg det! -eplejuice, eple, eplemost og alt med eplesmak må jeg ha hele tiden. Jeg tror jeg tømte eplejuicedispenseren på fødeavdelinga flere ganger:-)

P9130386.jpg
P9130389.JPG
P9160413.jpg
P9210557.JPG
P9130386.jpg
P9210566.JPG

Vi koste oss med mat og kaker under stille og rolige omgivelser. Og nok en gang tusen takk for alle gratulasjoner og lykkeønskninger som vi har fått. Hele stua oss er fylt med de flotteste dekorasjoner<3 Og ikke bare har vi fått dekorasjoner, dette nydeligste teppet laget av grandtante hadde funnet veien til vår postkasse også. Dette hjemstrikkede teppet er noe av det fineste strikketøyet jeg har sett. Og så gjennomført med selvlagd vaskelapp med silkebånd -Det settes stor pris på!

P9210568.JPG
P9190555.JPG
P9190554.JPG
P9190551.JPG

Kristiansund Fødeavdeling

P9130356.jpg

Jeg kommer til å se tilbake på oppholdet på fødeavdelingen med et stort smil om munnen. For en koselig plass! Og for noen enestående mennesker. Selvsagt er fødselen et kapittel for seg selv, men tiden etterpå når alt er gått bra og den lille er kommet til verden er bare så fantastisk. Alt ligger til rette for én, og hjelpen er ikke mere enn et minutt unna om det skulle være noe. Barnefaren får tilbud om å ligge over om det er plass i avdelinga, og det var det heldigvis i vårt tilfelle.

På fødeavdelingen har de en tavle hvor de markerer alle fødte barn. Fullmåne og halvmåne er også markert inn, men jeg kunne ikke se noe mønster rundt disse dagene. Erle fikk en rute for seg selv. Det var kun hun som var født denne dagen.  

På fødeavdelingen har de en tavle hvor de markerer alle fødte barn. Fullmåne og halvmåne er også markert inn, men jeg kunne ikke se noe mønster rundt disse dagene. Erle fikk en rute for seg selv. Det var kun hun som var født denne dagen.  

IMG_6419.JPG

Plutselig er de 48 timene gått og det er på tide å reise hjem. På tide å ta med seg det mest dyrebare man har hjem til hjemmet sitt som man har forberedt i ni måneder. Den følelsen og den opplevelsen. Den kan ikke beskrives. Den er så spesiell, samtidig som det er veldig skummelt.

P9110288.JPG
P9130362.JPG
P9130378.JPG
P9130381.JPG

Endelig kunne jeg legge henne i senga si<3 Som vi har ventet på dette øyeblikket. Og det var mer fantastisk enn jeg hadde forestilt meg.

HER Er JEG :-)

Hei du der, og takk for tålmodigheten. Jeg har ikke tenkt å blogge hver dag riktig enda, men et innlegg i ny og ne har jeg veldig lyst å prøve å få til.

Som jeg har skrevet om tidligere, så har det vært diskutert her hjemme om hvor vidt vi skal vise frem babyen vår i sosiale medier. Før hun var født kom vi frem til at vi ikke skulle skjule henne helt fra bloggen, men at vi ikke skulle legge ut bilder direkte av ansiktet hennes. Men vi er rett og slett så stolte og vi ser ikke noe grunn til å "skjule" henne. Hun er en del av oss nå. Vi er blitt en familie og det vil bli helt naturlig å dele litt bilder av oss og av henne.

Jeg har så lyst å vise henne frem. Hun er så fantastisk og så fin. Og jeg kan ikke se at når hun blir gammel nok har noe imot at vi har delt disse fine bildene av henne på bloggen min.

Men når det er sakt så er det forskjell på å dokumentere livet hennes på nettet og det å legge ut fine bilder av henne av og til når sammenhengen er der.

P9110265.JPG

Velkommen til verden, Erle Annette

På søndag, 10/09-17, ni dager på overtid, bestemte endelig prinsessa vår seg for å komme til verden. Alt er rett og slett bare helt fantastisk. Vi tar godt vare på tiden og nyter den nye familietilværelsen. Og det skal vi fortsette å gjøre, og så kommer jeg tilbake inn her når tiden er inne for det💞 

IMG_6413.JPEG

Og tusen takk for alle hilsninger og gratulasjoner. Det er helt overveldende💞

IMG_6404.JPG

Frokost på sengekanten

P9090217.JPG

Det er lørdag og jeg har all verdens med tid. Jeg har laget meg en skikkelig god skål med frokost som jeg tenkte å spise her oppe, mens jeg leser noen kapittel av "spedbarnsboken" og oppdaterer dere<3

P9090202.JPG
P9090203.JPG
P9090206.JPG
P8270005.jpg

Jeg vet ikke hva dagen i dag bringer, men plana er å rydde litt i garderoben. Pakke bort alt av gravidklær, for å så dra ut å kjøpe litt basics til flat mage. Man vet jo aldri hvor travelt det blir etter at hun er kommet til verden, så at garderoben er oppdatert på forhånd er bare en fordel, vil jeg tro.

P9090208.JPG

I kveld arrangeres det utekino i sentrum. Skjønnheten og Udyret vises på storskjerm. Det hadde vært stas å fått med seg det. Jeg har jo alltid hadt et ønske om å oppleve utekino. Da vel og merke med et bilde i hodet som viser 20 grader, gressplen under et tre, teppe, piknikkurv, vin og i armkroken til min kjære. -Hehe... hør på hun som har sett litt for mye på romantiske filmer;P

P9090219.JPG