Bildene fra shoot`en

Som dere sikkert har fått med dere så ble vi på frisørsalongen forespurt om vi ville være med på et reklame-sammarbeid med fotograf og blomsterdekoratør;) Ja, why not... er jo bare gøy det. Så jeg fikk være brudemodellen. Så da ble det en liten oppdatering i photoshoot porteføljen min også.
Her er noen bildene: (ja, et lite utdrag, dere vet jo, så blir det sikkert tatt 200 bilder i løpet av en shoot)
Jeg må si at jeg personlig likte dette bildet best, men det er jo ikke jeg som bestemmer, så det ble et annet som kommer til å komme ut/ har kommet ut i media. Har ikke så veldig mye en skulle sakt som modell.

Haha, husker det ble sakt noe veldig morsom her!Hva synes du om bildene? Er du gifteklar snart kanskje;P
Det som var målet, var å lage en litt spesiell vri på en brud. Ikke sånn typisk, romantisk brud som man alltid ser på reklamer osv. Det skulle bære et litt preg av fashion over det. Derfor litt overdrevet både på frisyre, bukett og oppstilling i bildet. Og når man dømmer ut i fra det, så syns jeg det ble ganske stilig.