Bursdagen min;)

God lørdags ettermiddag. Dagen min i dag har vært fantastisk helt til nå, og bedre skal den bli. Da jeg ankom jobben isdag var det dekket på spisebord med baguetter og kake. Gaver var også plassert på min plass. Og det koseligste var at både mamma og pappa og Daniel og Fredrik var der også;) Nå er vi på vei til hytta;) kjærestehelg<3 bursdagsfesten og partiet blir i forbindelse med innflytningen til det nye huset;) da blir det hageparti med grilling, vet dere;) Ahh god tanke og tenke at det er helg og fri nå. Har det ikke vært for at jeg fyller år i dag hadde jeg takket ja til enda en kveld med Dj Broiler... Det er noen innleide dj'er som kick off arrangerer for ungdommen i byen. Det foregår i idrettshallen. I går, fredag var det duket for under attenåringer. Altså alkoholfritt. Men vi hadde visst glemt å skrive at det også skulle være narkotika fritt!!! Ehm ja... Dere forstår.. Jeg er sjokkert.. 15 åringer!!! Hva det går i liksom!!! Og en ting til. At kick off betaler 70.000 for å se på disse to spirrevippene i 50min er jo galskap ... For ein musikk, for ei yling. Og når jeg står helt fremst ved scenen for å se på folket så kan jo "ungene" hver ei strofe.. Haha!!! Been there??? Hope not!!! Ønsker hvertfall alle som skal jobbe i kveld lykke til. Blir vel kanskje mindre jobb i kveld da det ikke er alkoholfritt, og man slipper å analysere hver og en for om den har drukket eller ikke... Kos dere hvor enn dere er<3 vi skrives..