Causual

Startet dagen med en tur rundt Vanndamman. Nydelig vær;) Så bare det på jobb, og etter jobben dro vi på huseierenes landsforbund sitt kurs. Mye matnyttig der, om man har tenkt å leie ut. Når vi kom hjem smekka vi sammen en rømmegrøt, og jeg bare: Ja, hva skal vi finne på nå a?
Det ble kino. Filmen vi ville se begynte om 20 min, så da var det bare å slenge på seg ytterjakka og ut døra igjen. Filmen het Parker, og falt godt i min smak. Den gikk under kategoriene thriller, action og krim.
Nå når vi kom hjem, fikk vi lyst på noe å stappe i munnen igjen da. Så det endte med at jeg sitter her å oppdaterer dere og kjæresten min mekker sammen en slags kyllingrett av noe, med vær vår cider i hånda. Torsdagskveld sa du;P


Oversized blekrosa strikk fra HMLeggiser fra HM, deilig å dra på seg to tykke slike. Det gjør antrekket litt mere røft, og glir da lett inn i vintermoten.
 
Sko fra Nelly


Skjørt fra Bik Bok

 Matchende leppestift
 Måtte også ta med noen bilder fra mine flotte vel-levende roser som jeg fikk på bursdagen
Nå har jo både Kick-off og Mocca sakt seg konkurs. Altså to av mine ekstra jobber. Så hva skal man gjøre av seg i helgene nå? hehe... no proplem I think;P