flere som bare nyser og nyser?

God kveld dere. Jeg er blitt skikkelig snufsete *snufs* nese og øyne rinner konstant, så derfor bilde kun fra munnen og ned;P Min ettermiddag, etter jobb, er kun gått med til sofaslamperi. Første jeg gjorde da jeg kom hjem var å ta en varm dusj for så ta på meg nattbukse i flanell og verdens beste tuffluser. Godt ballet inn i et teppe. Og mens jeg har sittet her å drevet donk, har jeg fått med meg alt av nyheter og sladder og alt det måtte være på nett. Vet ikke helt om jeg føler meg så mye mere belært eller rik på viten, da det meste på vg, dg og nettavisen bare er ja... ahh.. jeg blir mere provosert kjenner jeg. Jeg har skikkelig satt meg inni prioriteringene deres og plasseringen av nyheter. Da et kjærlighetsbrudd blir prioritert foran ei jente som er blitt voldtatt, og ikke får medhold. Vet det ikke angår meg, og at jeg hadde fått det bedre med selv om jeg hadde unngått å tenke over det. Men hvem kan vel styre tankene sine. Uten å tenkte konstant på å tenke på å ikke tenke på feile ting... ahh... krise dere;P hehe... og bare det med overskrifter... det stemmer jo ikke overns med det som artikkelen egentlig handler om. Bare juks og fanteri for å få folk til å klikke seg innpå. Det var dagens utblåsning. Nå var det dere som fikk det, i og med at typen jobber sent, og jeg har da ingen andre å blåse ut til;P
Gleder meg til han kommer hjem i kveld /natt. Jeg skal nemlig lage snitter tenkte jeg. Snitter med kyllingfilet og eggerøre og noen med ørret og eggerøre. Regner med det blir en som blir fornøyd da.
Disse kveldsvaktene hans ødelegger helt måltidene mine. Da det blir til at vi sitter å spiser gode retter til langt på natt;P hehe.. er veldig koselig også da. Alt er helt mørkt og stille ute. Ingen som ringer, ingen mas fra tvèn da vi slår den av. Og ingen av oss som skal rekke noe som helst. Bortsett fra å legge seg da. Men heldigvis så begynner jeg elleve om dagene! *skravle-skravle*
Noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om? Vet dette er sånn typisk blogg-spørsmål, men det kan være litt greit og vite. Vil jo gjerne underholde dere med litt av interesse også, ikke bare bruke denne siden for utblesning og tullprat;)
- Flere bilder av Savanna?
- Flere bilder av antrekk og klær?
- linker til nettsteder jeg finner interessante?
- bilder i frisørsalongen, hårfrisyrer og produkter?
- Bilder av retter vi lager  her hjemme, etterfulgt av oppskrifter?
- mere tekst og personlige meninger?
- eller bare rett og slett bilder fra hverdagen? (legger en del bilder fra hverdagen ut på instagram, kargre02
Let me know;) setter stor pris på tilbakemelding her;)