God kveld;)

I dag drøyet jeg den litt med å stå opp.. Fatter ikke at jeg klarte å sove helt til elleve i og med at vi begge sluknet kl ni i går. Ja du leste riktig!!!!! kl niiiii!!! på en lørdagskveld. Det starta med at vi begge var så slitne etter mye mat og selskap at vi skulle bare ta en liten napp før vi tok fatt i lørdagskveldens festligheter. Og tre timer senere: Jeg ser på klokka og roper ut: 00:00 Fredrik!! klokka er tolv!!! shit.. det var den lørdagskvelden. Og da var det bare å sove videre..
Og i dag når jeg først sto opp ringte jeg mamma for å høre om deres planer. De hadde planer om grilling og Kvernberget. Og jeg slang meg på.. Jeg møtte pappa på butikken for litt innkjøp. Og nok en gang klarte jeg å gjøre pappa flau... Jeg hadde med meg kun 300 kr. OG thats It. Og da det er ei stund siden jeg har vært på butikken så frista alt. Jeg makka oppi handlekurva og tenkte ikke på at jeg ikke hadde med kortet som reserveløsning hvis kontantene ikke rakk til. Vi sto førstemann i ei ganske så lang kø. Og da ser jeg at beløpet er kommet på over fire hundre. Og jeg bare til butikkdama: duhh, jeg har bare tre hundre med meg så vil du være så snill å ta noe i retur. Og der står jeg å vurderer hva som jeg egentlig ikke trenger og hva jeg må ha, og varene blir satt i retur. Pappa står der faktisk enda, til tross for at dette er det verste han vet. Og ikke nok med det. Så sier butikk dama til meg: Har du sett "Hungry Games" du likner sykt mye på hun som spiller hovedrollen. Og vekker hele køas oppmerksomhet og de ser på meg. Som om jeg ikke var rød nok i fjeset fra før av. Og der stikker pappa ut i bilen!! haha... Dagens butikk opplevelse...
Fikk faktisk nytt sola i en hel time på terassen også, mens jeg var oppslukt i bladet Woman... Skikkelig energi-kick å få litt sollys på seg.. God grillmat ble det også, etterfulgt av dagens siste solgløtt på Kvernberget. Nå skal vi straks avgårde til et vennepar for å se film;)
Ha en fin søndag dere også;)