Helg

Det er helg og feiring. Feiring av at mamma fyller år og at kjæresten min er hjemme igjen:)
Jeg trodde han skulle
Komme hjem halv åtte i går
Kveld, men han kom fire timer tidligere så noen suprise middag ble det ikke, men vi laget heller middagen sammen. Det ble lakseruller til forrett og biff med tilbehør til middag;) ååhh.. Så godt å ha han hjemme igjen. Og jeg fikk ny by-gave, som han kaller det. Denne gangen parfyme fra Gucci. Og som jeg elsker lukten av den<3
Har også vært på senteret en tur i dag. Og et
Av innkjøpene ble neglelakk i baby rosa fra essie;)

Nå er jeg i selskap. Vi feirer mamma. Har nettopp fått servert lammefrikase, og det var helt nydelig:) ved bordet sto det en bryllups invite også:) så da blir det bryllup til sommeren;) gledes!!( ikke mamma som skal gifte seg nei!! hehe)nå venter desserten og jeg triller sikkert fra bordet!! Vel og merke så var lunsjen på jobb i dag kake og smoothie fra bakeren.. Så ja!! Hehe..