Helgas begivenheter


Kveldens frisyre, satt opp uten hårspray.. hehe
Meg og Marit
Bordet var dekket med påskegult, og lørdagens festligheter kunne begynne. Selv uten de etterlengtede skoene mine som kom i posten i dag. To dager for sent.. hehe.. 
se så stilige, gleder meg allere til neste anledning hvor jeg kan bruke de

Påskegule roser i gangen. Alltid en koselig velkomst

Jeg er også fan av å ha levende lys på badet. Det er jo ingen hemmelighet at vi jenter bruker halvparten av tiden på et vors på dette rommet. Det er jo selvsakt ikke planlagt, men vi ender som regel der. Spesielt når guttene på stua tar overhånd med høy musikk og gutteprat.


Påskeegget som jeg hadde kjøpt til kjæresten<3
Søndagen var også en nydelig dag. Vi tilbrakte mesteparten av dagen utendørs. Vi gikk to lange turer. en i sentrum da vi prøvde oss på å få omvisning inne i det store cruiseskipet som la til kai, men som ikke var mulig...
Og en tur rundt Kringsjå rundt seks tiden. Det er en nydelig tur da man kan se sola gå ned i sjøen langs stien.
Vi avslutta kvelden med en søkke dårlig film. hehe... Husker ikke hva den het en gang. Men det skulle egentlig være en skrekk film. Og skrekken kom liksom aldri i gang. De ti siste minuttene var skrekkfylt, men Thats it!! eneste grunnen til at vi ikke skrudde av var fordi at filmen var spilt inn i et sykt kult funkis hus. Så vi satt å diskuterte og drømte oss bort i interiøret i stedenfor.


Nå skal jeg og Savanna kose oss med det nye "Bo bedre" magasinet som kom i posten