Møter på møter, en lærerik og innholdsrik dag

Hei dere;) jeg har nettopp kommet hjem fra en lang dag på jobb, etterfulgt av et informasjonskurs ang forsikringer osv med Storebrand. Ganske interessant i grunn. Og tross alt en lang dag så kom den sære humoren fram. Hehe.. Vi lo oss nesten gjennom hele møtet. Men det kom ganske mye nyttig ut av det til slutt da. Så nå er jeg forsikret fra topp til tå;) fant ut for noen dager siden ( eller rettere sakt en del måneder siden ) at jeg ikke var forsikret. Jeg er jo blitt stor pie nå, så forsikringene mine gjennom foreldrene mine er gått ut. Det var vel på tide å ta ansvar for seg selv;P tihi..
Var også i møte med fotografen i dag. Og vi har et spennende prosjekt på gang. Gleder meg til det kommer ut i media;) og håper på mye positiv respons;)
Ønsker dere en fin kveld, alene eller med kjæresten. For min del, still alone;( gleder meg til fredag til jeg kan ligge i armkroken til min kjære igjen<3