Rett før avreise...

Da er jeg kommet i havn med alt jeg skulle gjøre i dag. Og det har ikke vært lite gjøremål. Og tidsfristen min var frem til kl tolv. Ja, vi skal nemlig kjøre til Oppdal kl tolv. Hehe.. Og nei, det er ikke noe vi bare bestemte for å være morsomme, men Fredrik slutter ikke på jobb før da, så istedet for å kjøre i morgen tidlig, så kjører vi i natt så får vi hele dagen på fjellet imorgen. Ahh.. som jeg gleder meg. Sol og påske. Ski og appelsin. Rasting langt oppe på fjellet, mange hundre meter over havet..
Jeg skrev i forrige innlegg at neste update ble på fjellet, men så har jeg knipset noen bilder i dag likevel, som jeg like gjerne kan dele nå. Siden jeg fikk så god tid til overs.

haha.. tullbilde..

Elsker denne vesten fra Peak Performance
Årets påskebakst. Kokostopper, sjokoladehjerter, vaniljehorn og grove brød


Nå er alt som står igjen å handle inn to kopper kaffe fra shell, hente min kjære på jobb, bytte plasser i bilen (ja, for jeg skal hvertfall ikke være sjafør, hehe)  så kjører vi avgårde;) Vi sees til fjells.Må også legge til dette bildet her, fra tidligere i dag. Savanna har det med å legge seg oppå det hun vet skal være med. Og denne gangen bagen til Fredrik.Og der lå hun hele veien ned til bilen. hehe..