En fredagskveld tilbringt alene i sofa kroken

Jeg sitter her i en sofa det er plass til ti stk til, mutters alene... buhu.. hehe... thats life når kjæresten jobber sent, og alle vennene er rundt omkring i den store verden og enten studerer eller bare lever livet...Meen man må jo se det positive i det.. Så da er det bare å skrive " PLEIETID" på dagsordenen. Og med det så har jeg badet, tatt kur på håret, lakket neglene, vasket klær, vasket leiligheta, badet min firbente baby og nå er det kanalene bliss og fem som svitsjer om på tvèn. Men likevel så er det noe som mangler. Jeg har enda i løpet av mine 21 år ikke lært meg å trives i mitt eget selskap. Det blir ikke helt fredags-kveld-følelse med det å være alene. Jeg er vel litt for bortskjemt med at jeg alltid har hadt masse mennesker rundt meg til enhver tid. Men jeg jobber med saken. Jeg skal lære meg å være litt alene;) Folk sier jo hele tiden til meg at det faktisk er ganske godt å ha litt alenetid.. Jeg forstår det forstatt ikke.. Jeg har også fått hørt at : "du Karina, kan jeg aldri skje for meg at kjeder deg. Det er jo deg det er liv rundt" Det er faktisk en ganske positiv kommentar å få høre, men jeg tror at det er dere som er grunnen. De jeg faktisk har rundt meg, som får meg til å stråle:) Med en gang dere går ut døra og kvelden er omme, så fortsetter ikke latteren... hehe:D kanksje av og til da, om kvelden har vært hysterisk morsom...
Huset nærmer seg også ferdigstillelse. Vi har vært på befaring, og vi fikk netopp mail om hvordan vi ville ha peisen. Så nå er den også blirr plassert.. ihh... sommerfuler i magen-følelsen<3 Jeg har allerde begynt å lete etter de fineste invitene til innflytningsfesten. Både jeg og Fredrik har utsatt og feire bursdagene våre netopp fordi vi venter til huset er ferdig og vi skal arrangere tidenes innflytningsfest for alle vennene våre med et stort grillparty. Da blir det trippelfeiring. To bursdager og et ferdig hus.. Det må bare bli bra;D
Dagens outfit, for de som interesserer seg for klær.. eller mere egoistisk skrevet: for de som interesserer seg for nettopp det JEG hadde på meg i dag. hehe;PTrøtt morgen-tryne og nylagt makeup gir desverre en veldig plastic"fantastic"-look i ansiktet:S
Men jeg liker antrekket. Veldig formelt med dressbukse og skjorte, men når buksa blir brettet opp, skjorten knøtet og med en knall farge under  så blir det veldig casual likevel. 
Ha en finfin fredagskveld, alene eller i godt selskap;)