Weekend i Trondheim

"jeg vil være med" var det som lød ut av munnen på både jeg og Maria da kjærestene våres kom hjem til hver sitt å fortalte om kurs i tr-heim. Ja, det hørtes klisje ut, men noen ganger er vi litt klisje av oss.
Og da var planleggingen i gang. For det var vel egentlig ikke et spørsmål om vi ville være med. Vi skulle være med;) å sånn ble det med den saken. Vi planla å dra på hytta til foreldrene min som er på Oppdal fra lørdag til søndag. Og deretter kjøre videre til trondheim på søndag og være der til tirsdagsmorgen. Vi begge skulle på jobb igjen i dag.

På Oppdal kom vi til dekket bord med fiskerett. Deretter ble det øl og vinkos i grillhytta før vi tok turen i jaquzzzien.

Daniel kom inn å viste oss grillhytta`s must have...

Kikkert???

Nope.. beholder til drikke

Nødtelefon....

...og det mest brukbare;P

I Jaquzzien ble vi værende til vi var bleke og krypende.. hehe;D prøvde å ta noen bilder, som jeg fant ut dagen derpå ikke ble så vellykket som jeg hadde håpet på:

her ser det nærmest ut som om speilrefleksen datt under vann, men den gjorde heldigvis ikke det;)

Jeg våkner ved siden av Fredrik neste morgen, og det var vel forsåvidt alt jeg visste også det første sekundet. Hvor i verden jeg befant meg hadde jeg ikke klart for meg til den tid. Jahh.. da vet man at det har vært en heidundrende kveld.
Vi spiste frokost og (ehm, ble edrue) før vi kjørte videre til målet, altså Tr-heim. Sjekket inn på hotellet og tok turen til Graffi på Solsiden der vi bestilte retten som heter "Grillfest" for de som ikke vet hva det går ut på så må man være fire stk. Man får servert et stort fat med alt fra kjøtt til fisk som er nygrillet, og med diverse sauser, salater og stuinger. Alt av tilbehør er det gratis påfyll av.

 Vi trillet nærmest av bordet alle mann. Jeg og Fredrik gikk litt rundt i byen før vi inntok hotellet igjen. Det var en fin og lun temperatur så det var skikkelig koselig i gå i Tr-eims gater denne rolige søndagskvelden.
Neste morgen var det kursstart for de to som er der på på grunn av jobb. Og det betydde SHOPPING for meg og Maria. Vi suste rundt i BMWèn.
Hjertkjeks på Ikea
Tok turen til BI, der Maria hadde et ærend. Videre til Lade på Ikea, XXL, Living, G-sport osv.... Fikk kjøpt med oss en del til de fleste formål. Og jeg planla en del fremtidige kjøp til huset . Så tok vi byshoppingen til slutt.. Da de to var ferdige på kurs dro vi i Spa avdelingen på Hotellet. Det var amazing. Spa-avdelingen på Britania er virkelig til å anbefale. Perfekt avslutning på dagens shoppingrunde med hovne ankler.

Om du sitter i midten av dette karet, blir stemmen din som om du snakker i en lang tunnel, pga av det buede blå taket som du ser


Kveldens middag ble servert i hotellets underetasje "Jonathans kjeller" der bestilte vi retten "Kjellerbiffen" den gikk ut på at vi fikk servert rått kjøtt av okse som vi selv skulle grille på en stein som var varmet opp til 450 grader, med salat og sauser som tilbehør. Utrolig godt;) Og effektivt;) Det liker vi. Fikk servert kjøttet etter fem min, og det tok 1 min å steke seg en biff på denne steinen.
Og gjett hvem som triller av bordet igjen?? hehe... så det bar rett opp på rommet, og der slokna vi.
I morges tok vi bilen og kjørte mot Kristiansund igjen, og tilbake på jobb. De to kursdeltakerne tar flyet hjem i morgen;) Greit kursliv må jeg si (for min og marias del), spesielt når man kan dra på shopping i kurstimene;) Så vi joiner dere lett neste kurs også, det er bare å si fra;)