en solfylt 17 mai

Utenfor jobben min med flott 17 mai-pyntet utstillingvindu
Hei dere. Her kommer et litt forsinket innlegg om min 17 mai. Jeg tenkte at i år skulle vi starte med en ny tradisjon. Altså å bestille bord til frokostbuffetèn på Rica. Det var bare helt ok, så derfor blir nok ikke det en tradisjon fremover. Men i stedet har jeg og Fredrik bestemt oss for å starte frokosttradisjon hjemme hos oss i nyhuset. Og gud som jeg gleder meg. Vi skal slå alle frokostbuffeter på hotellene;P hehe.. Men etter det var det barnetog i byen som vi sto og så på.
Stian Rode og mamma og pappan min<3Kjæresten min<3

Daniel i barnetogetMamma og pappa og et vennepar

Står og hører på talene etter barnetoget på Kongens plass

Straks klart for russetogetBorgertoget, KFK

17 mai kaka;)
Så bar det en tur opp til oldemor. Der møtes vel egentlig alle sammen etter barnetoget for å spise kaker og is. Og en ny ting som jeg aldri har fått gjort på en 17 mai før og det er å sole meg. Vi dro hjem i leiligheta, tok av bunad og dress og kledde på oss bikini og shorts og rett og slett la oss rett ned på terassen. ;) det var så digg. Terassen er jo midt i byen så vi var vitne til russetoget og russetalene i bikini fra terassen;) Da var det tid for at fredrik måtte dra på jobb. Jeg kledde på meg bunaden og Savanna bunaden igjen og vi gikk en tur rundt om i byen for å så se på borgertoget. Deretter baket jeg sammen to jorbærkaker. En til arbeidfolket på CHC -der Fredrik jobber og en til Stian Rode, broren min som ble 18 denne dagen. Så var det middag hjemme hos mamma og pappa. Rundt tolv tiden fant en sliten Karina senga.
Håper alle koset seg på Nasjonaldagen vår;)