Helgens festligheter

Det ble en tur ut på lørdagen. Og gjenforening av mine to venninder som ha vært i USA det siste halve året. Mange gøyale historier å høre;) Vi startet kvelden med grilling i finværet.

Grill-masteren min<3
Senere ble det en tur på Famous, ja den turen ble liten. Ikke helt min plass å henge. Så en tur på Brygga før jeg fant ut at livet var på Zinatra. Jeg og Fredrik møttes på nach hjemme hos oss med hvert våres opptog. Så nachet ble stort, og varte helt til fire fem tiden.
På søndagen dro vi en tur uti Havblikk. Ikke så veldig mye nytt som er skjedd på den fronten.
I dag sto vi opp i rimelig tid, så vi rakk en tur på Kvernberget før jobb.Og med det sier jeg meg ferdig med dagens trening. Så nå skal jeg bare vaske leiligheta og slappe av, før jeg skal lage kveldsmat til meg og min kjære som jobber sent i dag.
Savanna har funnet plassen sin mend jeg oppdaterer;)