Verdens beste....?

Verdens beste ja, det er MIN hund det... Hehe... vet jo at alle sier det om sin egen hund, men jeg må innrømme at jeg er utrolig stolt over Savanna. Jeg er så fornøyd meg hvordan hun har blitt. Personligheten hennes og ikke minst lydigheten. Og igjen, som alle hundeeiere sier: de forstår hva vi sier til dem, de er som et menneske. Hehe, klisje!! men man tror det ikke før man har en hund selv. Savanna er byhund til tusen. Hun bruker ikke band engang (ehm.. ja jeg vet at det er å tråkke litt over grensa mtp bandtvang. Og hvertfall midt i byen) Men hun spaserer ned kaibakken. Fortauet fult av mennesker og veien i full trafikk, uten band og bare nytet vinden som treffer henne i ansiktet. Hun venter ved siden av meg før vi skal krysse veien. Det er så vittig!!! Det eneste jeg ikke har klart å lært henne er denne bjeffinga nå det ringer på døra. Men som jeg har lest meg frem til så er det bare instinktet til hunder. Spesielt små hunderaser. De skal varsle eierne om at det kommer noen. Og da er det nesten slemt å kjefte på de hver gang føler jeg. Det holder med å si: ja Savanna jeg hører det jeg også, og da gir hun seg faktisk litt. De skal jo beskytte oss;) Og kjeften til de små hundene er jo alt de kan stille opp med. Selv om de faktisk tror de kan kjempe mot skjæfere noen ganger da. Men jeg har funnet ut at når vi går turer er hun mere lydig uten band enn med. Med band kan hun bjeffe på andre hunder, men uten så bare valser hun forbi. Herlig.
Jeg har henne også med på jobb noen ganger. Kundene spør jo etter henne de gangene hun ikke er med. Og det mest røvete hun finner på her er å stjele hårrullene. Hun sniker seg forsiktig bort til kurva hvor rullene ligger. Tar en rull og gjemmer den i buret sitt. Når jeg kommer hjem fra jobb er buret fylt med hårruller. "dagens fangst" haha.. jeg ferska henne nå netopp:


Straks nådd målet...
....og der har hun fått tak i en rull..
...Spaserer bortover gulvet på vei til buret sitt..
Hun oppdaga meg og la fra seg rullen...
Så kom postmannen netopp innom med bladpakken. Jeg er bestillingsjef for hvilke blader vi skal ha, og da blir det minst et interiøsblad hver mnd;)
Ha en strålende dag;)