Søskenbarntreff på Leka

Først så må det tørkes litt støv.. Ja, for jeg har jo ikke skrevet noe på lenge her inne.. Men grunnen er vel ikke annet enn at jeg har vært veldig travel og vært med på så mye i det siste. Beklagelig nok så har ikke kameraet vært i min høyre hånd heller, så det blir dårlig med bilder i dette innlegget.. Men tilbake til søskenbarntreff som har oppholdt meg i helgen. Det er da ikke mine søskenbarn det gjelder for da hadde det blitt en fest med to stk.. Hehe.. Men på Fredrik si side. Fredags kveld var det duket for hundre stk i et stort partytelt. Vi spiste reker med tilbehør. Bacalao for min del da jeg ikke er fan av reker. Senere på kvelden dro vi på fest. På skikkelig gammeldags vis. Vømmølfæst.Folket var kledd i kofter og utstyr, arrangerte auksjon mm.. Og skikkelig gammeldags festmusikk.. Sjarm.. På lørdag var det middag og kos med mere.. Har fått hils på så mange hyggelige mennesker denne helgen.. Så kom søndagen og den lange bilturen sto i vente.. Vi måtte seriøst bruke 12 timer, da formen ikke var helt tipp topp. Men vi koser oss alltid på bilturene. Vi stoppet til og med for å sole oss litt.. Hehe.. Håper deres St hans feiring har vært like sjarm;)