Bryllup!!

I helgen som var, befant vi oss som nevnt i bryllup. Nærmere bestemt tilbestekompisen til Fredrik. Det var opplegg helt fra vi var i kirken 12.30 til 06.00. Første champagnesupen ble inntatt kl 14.00 så det ble en livlig dag, kveld og natt. Brudeparet fikk mange flotte taler. Og som vanlig var det så rørende å høre på. Å høre mennesker si så mye flott til hverandre, og man bare ser at brudeparet elsker hverandre. Det rører meg.
Standard-tonene begynner og spille, og bruda og far kommer inn

Her gir de hverandre sitt ja<3

Champagnen blir sprettet etter vielsen.
Etter vielsen møttes alle for litt forfriskninger i form av champagne, frukt og bær.
Middagen ble servert på et hotell. Vi tilbringte fire timer der, noe som bare føltes som èn. Det sier litt om at maten, talene og folkene<3
Etter forrett, middag og dessert gikk storbussen videre til festlokalet hvor vi skulle spise kake og feste videre utover kvelden og natten.


Bryllupskaka<3 disse trestubbene ble fylt på med kaker hele kvelden. Gudene vet hvor mange de hadde på "lager" hehe.. God var den hvertfall. I midten var det et tykt lag med hvit sjokolade så to mørke med vanlig sjokoladekakebunn og deretter et lag med brownies. Mmm<3 hadde jeg bare visst at det var slik kaka var hadde jeg sulta meg hele dagen, slik at jeg har hadt plass til så mye mere av den.

Et kjapt bilde av meg selv i helfigur. Tatt i glassdøra til alle drikevarene. hehe.. Og det ble faktisk bare med dette også;( 
Meg og min sin kjære<3

Bryllupskake-spretting..

...og talene og drikkingen fortsetter utover kvelden.


Vi valgte å gi pengegave i dette bryllupet. Og for å gjøre litt ut av det kjøpte vi en pyntet papppose fra nille, et større enn normalt kort med pengene inni og på toppen puffet jeg slikt silkepapir litt oppi posen og la brudeparet på toppen. Delikat og glitrende gave fra oss;)

Og nok en gang; tusen takk for at jeg fikk komme å dele denne dagen med dere<3