Eeeendeliiiiig!!!!

JA, jeg tror det fleste av dere har fått det med seg. Men den endelige nyheten er da at vi har fått nøkkelen til nyhuset vårt. Vi kjøpte på prospekt for litt over et år siden, og derfra har vi ventet og planlakt og ventet og spart penger. Og nå endelig, kan ideene og inspirasjonen bare fylle seg i huset vårt. Gud som jeg koser meg for tiden. Det er så gøy. Det er faktisk noen ganger jeg bare må klype meg i armen for å forsikre meg om at dette ikke er en drøm. Vi har ikke flyttet 100% inn enda, dvs vi sover ikke der. For jeg har lyst å vente til alt er helt ferdig. Mat i kjøleskapet, puter i terassemøblene og oppreide senger på alle rom. Og dette har vi 14 dager på å gjøre klart. For da tar vi ferie. Og da er det bare å ta med seg tannkosten så drar vi på ferie i nyhuset vårt. Da har vi tre hele uker der vi bare kan nyte den nye tilværelsen våres sammen. Dra på noen spontanturer om vi ønsker det. Ja rett og slett bare gjøre det som inntreffer akkurat der og da, for så å komme tilbake til et perfekt hjem igjen. Hehe.. det er hvertfall planen. Men spørs om vi klarer å holde oss. I den farten vi jobber i om dagene så tror jeg huset er mere enn innflytningsklart lenge før ferietid.
Vet dette blir et litt lite bildefylt innlegg, men klomsen har slått til igjen og ødelakt speilrefleksen. Men heldigvis var jeg såpass smart å kjøpe kameraet med idiotforsikring denne gangen. Så "idioten" har levert kameraet for reprasjon. Såååå når det blir ferdig, men nypusset linse, da blir det bildegalleri etter bildegalleri her på bloggen. For tro meg, jeg har så mye fint å fotografere nå. Soo stay tuned!
 Med en gang vi hadde fått montert sammen stolene og satt de på plass, måtte jeg bare dekke og dekorere bordet. Så klokken ett på natten var spisebordet vårt dekket for tre-retters middag for første gang;) Man blir litt rar når man har drømt, planlagt og sett for seg detaljer så lenge, og man endelig har sjansen til å se det i real life. Da gjør man bare det!