Our busy day

Klokken ble nærmest ett før jeg klarte å finne senga i natt. TTT, altså ting tar tid! Men så fikk jeg gjort unna alt på plana også, som bla å fikse neglene mine til helgas bryllup. Du kan no gjette hvilken farge jeg skal ha på kjolen etter å ha sett bildet;) Hehe.. Håper det det blir fint. I dag er det også mye som står på plana. Først siste kursdag med eksamen, så skal Fredrik uti Havblikk for å ''overta'' huset, noe som vi tror resulterer i enda en utsettelse. Jeg har dessverre ikke mulighet for å være med på akkurat det. Litt synd, men kanskje litt greit også. Så får han ta seg av ''streng-praten'' med de. Jeg liker ikke sånn. Men nok om set. Etter kuraslutr og arbeidstidslutt kjører vi til Trondheim for å ta flyet videre til Brønnøysund. Savanna skal også være med. Det blir kos. Og takk Gud for at hun får være med inn i cabinen. Hadde aldri tatt henne med hvis ikke da. Så i elleve tiden i kveld er vi forhåpentligvis vel fremme hjemme til foreldrenes til Fredrik. Og da er det bare å legge seg og se frem til en stor dag på lørdag;)